INNE - FORUM
Sylwester 2013 na forum PORCYS - zapisy!!!
11 grudnia 2013Jak powszechnie wiadomo sylwestrowe imprezy na elitarnym forum PORCYS sa zawsze na 10.0. Nie brakuje pieknych kobiet, przygodnego seks, i wszystkiego innego w chuj.
Kto w tym roku zamierza sie bawic na PORCYSiku?
-
to ten koles w smiesznych okularach z offa ?
ja (4 stycznia 2014) -
od kilku lat brakuje mi postow uzytkownika -1979-, ktory tak zgrabnie rozpoczynal kolejne sezony na forum, wcelowujac dokladnie w godzine 00:00 wpisem tresci: 'szczęśliwego nowego kurwa roku'
gordon (31 grudnia 2013) -
Mnie nie będzie, ale obiecuję zapuścić dziś na melinie Muchy i Afro Kolektyw!
lazein (31 grudnia 2013) -
Ja jak zwykle...impreza w stylu Rubik. Niech mowia ze to nie jest modne!
Karola (15 grudnia 2013) -
ej a bedzie ktos ogarnial liste singli i albumów forum porcys w tym roku? ktoś ogarnięty? coś?
j.d (13 grudnia 2013) -
Ja jak zwykle zamierzam odpalic grilla na balkonie, w tle jakis albumik radiohead, laptopik z Porcysem na stronie glownej no I jedziem. Bez znajomych, ewentualnie mama I tata bo to moji najlepsi p rzyjaciele.
zbulwersowany (13 grudnia 2013) -
wszystko jedno, ja zapętlę sobie najebanego Krzysia Krawczyka http://www.youtube.com/watch?v=AsoEwGbVT6k i będzie szampańsko!
indyjska_bajka (11 grudnia 2013) -
Wracaj do Paryża, francuski pudelku. Ten sylwek miał spore tradycje, teraz sie odradza! Ще не вмерл Порціс! BTW. Sylwester w Krakowie: Perfect, Lady Pank, Agnieszka Chylińska, Andrzej Piaseczny, Brodka, Natalia Kukulska, Tatiana Okupnik, Czesław Mozil, Wilki, Feel, Mrozu, Dawid Podsiadło, Ewelina Lisowska, Future Folk, oraz finaliści i uczestnicy tvn-owskich talent show - X Factor i Mam Talent. Jak tam repertuar w pozostałych miastach RP?
japa (11 grudnia 2013) -
Błagam, zamknijcie już to forum. Nie żal wam, że coś takiego jeszcze egzystuje przy jednak całkiem solidnej marce, jaką jest Porcys? Brak słów... "Porcysik"...
... (11 grudnia 2013)