INNE - FORUM
co sie tak forum rozruszało w ostatnich tygodniach?
15 listopada 2013co już fejsbuczek wam sie przejadł (na szcescie)
-
nie przypominam sobie zeby porcys kiedykolwiek jechal droga pitupitu z nowej plyty arcade fire
wat (27 listopada 2013) -
aż się wzruszyłem... Ostatnio się obraziłem na Porcys za obrazoburczą, niezgodną z moim zdaniem recką nowego Arcade Fire. Pomyślałem, że nasze drogi się rozjechały. Gdzie czasy, gdy każda recenzja, a przynajmniej te kluczowe, współgrały z mą duszą? Gdzie czasy, gdy pisaliśmy o Rubiku Piotrze? miło was widzieć w tym wątku, stara gwardio.
palczak90 (27 listopada 2013) -
tak, za niedługo pięć lat minie
camel (21 listopada 2013) -
Camel, masz jeszcze bloga?
f (21 listopada 2013) -
a bo jakieś 2 tygodnie temu zacząłem się udzielać. a czytam forum mniej więcej od 2005.
nieważne (20 listopada 2013) -
czuwa ;)
camel (15 listopada 2013) -
niektórzy zmienili po kilka razy nicki
% (15 listopada 2013) -
A tak pozatem to widze tylko dwie STARE twarze (em c i Twoj Stary) a gdzie reszta nieudacznikow?
zbulwersowany (15 listopada 2013) -
Gdybym mial dzieci, szanowny kolego, to na bank nie uczylbym ich pisac - wiec to nie to. Moze zwyczajnie jestem na bezrobociu albo mam depresje, he?
tez bym obstawial, ze zbulwi ma duzo wolnego czasu do zabicia. albo dzieci mu podrosly i kontynuuja dzielo.
em c (15 listopada 2013) -
Bardzo mnie cieszy reanimacja forum, dodam tylko, że nie mam z tym nic wspólnego (!)
Twój Stary (15 listopada 2013) -
Internet stał się zbyt ciasny, a porcys ostatnim jego bastionem. Nie żartuję!
poirytowany (15 listopada 2013) -
2-3 co odwalaja cala robote. A reszta sobie olala, zalozyla rodziny i kupila kota.
o karva - to jest nas 2-3 maksymalnie. a juz myslałem, ze rok 2007 powrócił
fopwefpef (15 listopada 2013) -
Rozruszalo sie bo ja wrocilem.
zbulwersowany (15 listopada 2013)