INNE - FORUM

Czy spotkalo was kiedys cos takiego?

15 listopada 2013

czesc! Chcialem wam opowiedziec o przygodzie ktora mi sie przydazyla jakis czas temu i zapytac was o wase zdanie. na poczatek moze troche o mnie. Mam na imie Piotrek, pracuje w Londynie na zmywaku, mam 25 lat, skonczylem studia na wydziale handel zagraniczny, jestem singlem. Interesuje sie muzyka i filmem, czytam ksiazki, mam dwa owczarki.

A teraz do sedna mojej opowiesci. Otoz dwa miesiace temu udalo mi sie dostac bilety na koncert pewnego znanego zagranicznego artysty. Nie podam tu nazwiska dla dobra sprawy ale jest to postac kultowa a bilety na jego koncert sa niezwykle drogie. Wybralem sie na koncert sam gdyz nie mam dziewczyny ani znajomych. Koncert mial sie zaczac o 21 czasu lokalnego. Bylem dobrze przygotowany. Mialem butelke wina schowana w nogawce i koszulke artysty wyprasowana i swiezo wyprana. Udalo mi sie przejsc przez kontrole biletowa i zajalem moje miejsce na sali. Atmosfera byla goraca i wszyscy z ekscytacja oczekiwali wyjscia gwiazdora. Jako support wystapila Beata Kozidrak i zespol Bajm. Po zakonczeniu ich wystepu wszyscy zaczeli skandowac nazwisko artysty. na sali zrobilo sie ciemno i slychac bylo tylko szmery. Nagle swiatlo sie zapalilo i na scene wypelzly miliony wezy. Weze zaczely wpelzac na publicznosc i wszyscy zaczeli uciekac. Wiele osob zostalo stratowanych ale wiekszosc zginela od ukaszen. Czy wam tez sie cos takiego przydazylo i co o tym myslicie? Oraz jak oceniacie nowa plyte The Artic Monkeys?

Piotrek
  • @ Wiekszosc studentow to atrapy... Uwzględniłeś fakt, że "kiedy pisałem trzy kropki ". . ." wyświetlało się "rucham psa jak sra". " ??? @ Piotrek: 1. Ile dajo na tym zmywaku? 2. Przez "zagraniczny" rozumiesz niepolski czy niebrytyjski?
    zorientowany (17 listopada 2013)
  • Są ludzie i parapety
    tak mnie uczono (17 listopada 2013)
  • Wiekszosc studentow to atrapy...
    zbulwersowany (17 listopada 2013)
  • pamietam to jak dzis, wyklad byl nieciekawy i kazal nam suchac w kolo macieju radiohead
    czlowiek atrapa, student 3 roku na wydziale alternatywy (17 listopada 2013)
  • Tak....tyle, ze mi sie to nie przysnilo.
    Piotrek (17 listopada 2013)
  • Ja obudziłem się kiedyś w gumowej torbie z rzygami, która pozniej okazala się być człowiekiem termoforem wypełnionym moczem. A jeszcze innym razem śniło mi się że wykladalem na znanej muzycznej uczelni alternatywę i za każdym razem kiedy pisałem trzy kropki ". . ." wyświetlało się "rucham psa jak sra". Było mi bardzo wstyd, dopoki nie zorientowałem się że na sali siedzą sami ludzie-atrapy. A potem się obudziłem i spadł mi na glowe wielki zarozumiały pusty dzban. Udałem w życiu że nic nigdy takiego mi się nie śniło i pobiegłem do pracy.
    poirytowany (17 listopada 2013)
  • podbijam bo ten probelm dotyczy rowniez mnie i mojego szwagra
    Karol (16 listopada 2013)
  • ale jak w nogawce?
    indyjska_bajka (15 listopada 2013)
  • Za długie, nie czytam.
    poirytowany (15 listopada 2013)
  • czytałem z zapartym tchem do momentu: "(...)Jako support wystąpila Beata Kozidrak i zespół Bajm"
    bezsennosć w seattle (15 listopada 2013)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)