INNE - FORUM

OFF Festival 2013

14 stycznia 2013

dzisiaj pierwsze informacje

http://muzyka.onet.pl/letnie-festiwale/artur-rojek-o-off-festivalu-nie-jestem-w-stanie-sp,1,5392300,wiadomosc.html

.
  • no i jak zbig?
    łodeki (2 sierpnia 2013)
  • –ja, 10/6/2013 21:46 hhee AlunaGeorge podczas The Smashing Pumpkins
    jaca (11 czerwca 2013)
  • z Vieniem
    Włodi (11 czerwca 2013)
  • z czym ?
    ja (10 czerwca 2013)
  • myślicie, że kevin shields zbije pjone z vieniem przed koncertem?
    osiedlowe akcje (10 czerwca 2013)
  • Autre Ne Veut Cloud Nothings The Skull Defekts feat. Daniel Higgs The Soft Moon Dope Body Fire! Uncle Acid And The Deadbeats Glass Animals Rudi Zygadlo Holy Other Stara Rzeka Babadag Fuka Lata We Draw A
    anustart (3 czerwca 2013)
  • http://www.runegrammofon.com/tours/
    FIRE!!!!!! (3 czerwca 2013)
  • ale możecie kurwa pisać po polsku? kto to jest do kurwy nędzy "ASHIN"?? jebnięte rednecki, udające Polaków...
    MajaSablewska (18 maja 2013)
  • rojas wrzuc ashina !!
    wiem że to czytasz (18 maja 2013)
  • - Solange - Zbigniew Wodecki with Mitch & Mitch Orchestra and Choir - Fucked Up - Julia Holter - Guardian Alien - Buke and Gase - John Talabot - Live - Shackleton - UL/KR - Hera - Gówno - Hokei - Frozen Bird najlepszy rzut, beka z beki z wodeckiego, zajebista płyta
    ! (13 maja 2013)
  • Before: Patrick Wolf, Micachu, A Band Of Buriers i Labyrinth Ear ufff. bałem się, że będzie coś dobrego.
    vvvvvv (25 marca 2013)
  • to spoko, cieszę się, mam nadzieję że "widzimy" się na GYBE, pozdrawiam.
    cipster (23 marca 2013)
  • Staryyy zero spiny personalnej do nikogo , raczej rozczarowanie i zyciowy butthurt bo -co było nie wróci hehe.Takie nostalgiczne gdyż jak wiadomo " za długa zima i zła" (hue hue rehue coma )
    adamtochuj (22 marca 2013)
  • przecież ja doceniłem twojego posta, jedynyś napisał, inaczej do dziś nie wiedziałbym o gybe na off'ie ;p
    krabowy (22 marca 2013)
  • lol, napisałem sobie posta "dla beki", to nawet nie miała być prowokacja, byłem pewien, że wszyscy na niego zleją, wchodzę po kilku dniach a tu ból dupy :D. jaram się GYBE chłopaki, sorry za wywołanie nadprodukcji piany w waszych aparatach gębowych, ale przynajmniej powstała analiza polskiej niezal sceny, rotfl. pozdrawiam
    cipster (22 marca 2013)
  • ja wciąż wierzę w nadejście come november.
    turas (21 marca 2013)
  • - wydaniem mbv się nie jarał? może nie było aż takiej ekscytacji po, ale dla mnie podobny kaliber - fora zdechły, bo facebook - brak podjarki, bo normalny rynek koncertowy i ludzie przywykli
    yo (21 marca 2013)
  • "Internety" są winne, za dużo wszystkiego. Za niczym nie nadążysz i każdy ma swoich 5 minutowych herosów o których nikt nie pamieta już nawet nie przy kolejnym albumie, ale przy choćby debiucie poprzedzonym jedną czy dwiema epkami. Idźta w chuj . Ostatni raz świat się jarał w styczniu 2009( przynajmniej ja , kradnąć MPP we flacu i z namaszczeniem odsluchując przy wodce ze znajomymi). Bieda Panie ...
    adamtochuj (20 marca 2013)
  • Kto zawinił? Czy to zblazowanie jest oddolne, czy po prostu brak impulsu z góry? Co się stało ze "sceną"? Jeszcze parę lat temu, zanim Warna wystartował z niezalem, można było w internetach odczuć entuzjazm, kiedy zjawiały się w Polsce jakieś większe nazwiska, nawet po okresie (względnej posuchy) lat zerowych ludzie cieszyli się na nowe albumy. Dzisiaj nikt nie czeka, bo co się będę karmił hypem, a po premierze wszyscy kręcą nosami (kurwa mać), nie wypada się jarać nowym mbv, nie wypada słuchać indie, meh, sreh. Wszystkie fora pozdychały, nawet rymowcy walą w chuja. Przykra atmosfera, no.
    krabowy (20 marca 2013)
  • a bo kurwa taka zjebana moda techno hipstery. Jak kurwa pol swiata woli nakurwiac banią do siermieznego techno blawana( http://www.youtube.com/watch?v=yZsLBczqPos prawie to samo) czy innego chujostwa lunice i wciąż krecić nosem ,bo przeciez kurwa jaranie się tym, że będzie można raz w życiu zobaczyć kilka zespolów które na stale zapisały się w historii muzyki ( NA STAŁE kurwa, nie na pol roku) jest hipsteryzowaniem i lamerstwem , no to srać na taka publike. Lepiej kurwa przecież ściagnać nowe trapowo vapourwaveowe single i kilka "wałeczków,bangerów" i innego gnoju niż CHOCIAŻ zestreamować jakąkolwiek całą płytę. Świetne festiwale nam się szykują w tym roku, naprawdę na poziomie , i żal kurwa jak się czyta takie zjebane komenty. Szczególnie dla kogoś kto kolejne wakacje będzie musial zapierdalać "za granico" żeby przeżyc i najwyzej obejdzie się smrodem, i opowiesciami znajomych jak to "było chujowo". W dupach się naszym nastoletnim niezalowcom poprzewracało i tyle . No zapieniłem się ide się wytrzeć w koszulke.
    adamtochuj (20 marca 2013)
  • po pierwszym komentarzu odnośnie GYBE, prawdopodobnie wszystkim się odechciało dalszego postowania... skoro jarając się koncertem GYBE, jestem hipsterem, to chuj Ci w dupę i mogę nim być!
    off (20 marca 2013)
  • Co to czasy, żeby o koncercie GBYE postowała w polskim internecie jedna osoba?
    krabowy (19 marca 2013)
  • no i macie GYBE hipstery
    cipster (18 marca 2013)
  • MBV jest cieniutkie niestety
    no. (12 marca 2013)
  • na otwarcie prędzej
    :( (11 marca 2013)
  • no, oby tylko na scenie mbanku - tylko tam w polsce da się oglądać koncerty
    __||__ (11 marca 2013)
  • http://www.glennbranca.com/ Poland (TBA)
    oby (11 marca 2013)
  • http://www.youtube.com/watch?v=7HZ0oDu83Ys
    jest dobrze (10 marca 2013)
  • chyba nie można użyć liter borysd w nicku
    biedak screenagersiak (6 marca 2013)
  • nick "biedak porcysiak" jest zarezerwowany
    WTF (6 marca 2013)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)