INNE - FORUM
Internet - Gimbaza - Hipsterzy - Facebook
13 stycznia 2013xx zawsze spoko
xx zawsze na propsie, propsuje
zaczynanie zdania od "serio?"
hajs sie zgadza
piona!
czy was też wkurwiają powiedzonka które powstają i szybko stają się modne (głównie na facebooku)
wpisujcie miasta i inne przykłady
piona!
-
złote myśli typu 'Zło kiedyś do was wróci, więc cieszcie się swoim złem póki mozecie' (ctrl+C, ctrl+v). Ogólnie poziom wirtualnego rozczarowania kondycją głów znajomych zmniejszył się gdy ukryłam posty tych z wybitnym niedowładem lewej półkuli. Polecam.
indyjska_bajka (8 lutego 2013) -
Wyguglać, wygugluj, wyguglujesz. Kurwa mać, no w chuj pierdolę. Tego słowa NIE MA. Każdy, kto go używa, jest dla mnie osobą ciężko i nieuleczalnie upośledzoną umysłowo.
Strzyż (8 lutego 2013) -
hahahahaahahaha no co no kurwa smacznego !
Agent Tnega (6 lutego 2013) -
'serio?' które jest już nie tylko na początku zdania, udostępnianie zdjęć pokrzywdzonych zwierząt, ok współczuję no, ale spożywam mandarynkę przed ekranem, wchodzę na facebooka i widzę konia bez głowy i podpis 'SMACZNEGO' no dziękuję kurwa.
indyjska_bajka (6 lutego 2013) -
'Twój obrazek na dzisiaj to:'
indyjska_bajka (14 stycznia 2013) -
całe puchałkę - nie wiem jak ludzie którzy mają po 20-25 lat mogą się jarać takim gównem. http://www.sadistic.pl/prawda-o-puchalke-znalezione-w-necie-vt126096.htm
t (14 stycznia 2013) -
–em c, 14/1/2013 16:16 pora zmienić znajomych
taki tam kamil (14 stycznia 2013) -
troche irytujace jest zamienianie "ą" na "o" kiedy jest to ostatnia litera w słowie. moi znajomi tak zamieniajo.
em c (14 stycznia 2013) -
uwolnij muzyke to jest wkurwiające.
madzia (14 stycznia 2013) -
http://youtu.be/im6hN-LnHC4?t=1m58s
sokół nocny narrator (13 stycznia 2013) -
nie no o to też
Agent Tnega (13 stycznia 2013) -
w kwestii facebooka to udowadnianie, że ma się życie towarzyskie czyli 'nazwa baru, z: x, y'. Podejrzewam, że nie oto chodziło, ale skojarzyło mi się z facebookiem.
indyjska_bajka (13 stycznia 2013) -
no jest. piona!
mudżin (13 stycznia 2013) -
>serio? "jesetś"? Takie czepianie się literówek, to jest dopiero wkurzające
Twój Stary (13 stycznia 2013) -
serio? "jesetś"?
mudżin (13 stycznia 2013) -
nie, nie ma bardziej błahego powodu wkurwu. jesetś małostkowym ścierwem
troll (13 stycznia 2013)