INNE - FORUM
suede 2013
8 stycznia 2013powrót http://suedebarriers.viinyl.com/
-
kociatko-brałas whiskas z dopalaczem?
sugar hiccup (27 marca 2013) -
eh jak zwykle błąd
kociatko (25 marca 2013) -
sygar hiccup who are you good are you :)
kociatko (25 marca 2013) -
podchodzi mi lepiej niz nowy Bowie
zgred (22 marca 2013) -
Bloodsports- 7/10.. bardzo udany powrót.po prostu bardzo dobrze napisane piosenki, zadnej spnki na innowacyjnosc czy inne chuje muje. propsuje takie płyty.
sugar hiccup (22 marca 2013) -
nie rozumienie a new morning i the tears? ale że co? a new morning to najgorsza płyta nagrana przez suede, a the tears to przecież poziom niżej niż a new morning. już lepsze rzeczy nagrywał solowo butler (friends and lovers). barriers daje nadzieję na przyzwoity nowy materiał.
ttto (15 lutego 2013) -
po pierwsze to nie singiel, po drugie wy to jednak jesteście bardzo niekumaci jak ktoś nie rozumie a new morning i the tears to hehe dajcie se spokój w ogóle z muzyką
kociatqo (14 stycznia 2013) -
zajebisty numer, nie wiem czy lepszy, ale na pewno ciekawszy niż większość rzeczy suede z początku ostatniej dekady,, o the tears nie wspominając. ponadto, polecam sprawdzić koncerty, nawet na youtube. ostatnio duże wrażenie zrobił na mnie występ w niemczech z zeszłego roku, żal dupę ściska, że się nie wybrałem...
pd (13 stycznia 2013) -
barrires to nie jest singiel.
princip (13 stycznia 2013) -
singiel fajny na parę odsłuchań, ale potem już nudzi trochę. dużo lepiej wypadał solowy anderson ostatnio - http://www.youtube.com/watch?v=6h2PKhkODpw ale no poczekajmy na album.
turas (12 stycznia 2013) -
ale bez literki T w mercury, tak podaje nme
manna kacyk (12 stycznia 2013) -
watek o mercurty prize uswiadomił mi, ze brytyjska muzyka to jakas abstrakcja na porcysie, wiekszosc nic nie ogarnia nawet tamtejszego nowego mainstreamu( wyłaczacjac jesse were) ale w morde- reaktywacja zamszu i zadnego response? wtf? siengiel taki sobie, ale mio wszytko fajnie, ze wrocili. mam do nich duzy sentyment.
sugar hiccup (12 stycznia 2013)