INNE - FORUM

Najlepsi polscy raperzy wg Porcys

29 grudnia 2012

http://porcys.com/Others.aspx?id=379

obstawiam: 1. pezet 2. smarki 3. mes

nareczka
  • co kto lubi, ale olewcze pisanie o Skandalu to jest jakieś haha smutne
    rojal (3 stycznia 2013)
  • jakby uznawanie skandalu za najlepszą płytę nie było dokładnie tym samym
    lol (3 stycznia 2013)
  • nie czaje narzekania na obecność Smarka czy Wankza. Czy my tu rozmawiamy o najbardziej utytułowanych składach, najbardziej znaczących albumach czy singlach? Nie, ranking traktuje przecież o najlepszych raperach, chuj, wiadomo że Włodek i Vienio to nie najlepsi raperzy na świecie, ale to że nagrali najlepszą rap płytę w polskiej historii tej muzyki to już fakt niezaprzeczalny, a jakoś nikt nie płacze, że się tutaj nie znaleźli. Tak to widzę, ema
    rojal (3 stycznia 2013)
  • Serio, jestem pierwszy do hejtowania OSTRego, ale jednak w TOP20 musi się znaleźć. A obecność w rankingu Fokusa, Abradaba i grubej świni traktuję jako żart HEHE
    rap tor (2 stycznia 2013)
  • nie musiała się pojawiać żadna szydera - dawanie na 1. miejscu typa, który może i wymiatał technicznie, ale jego wkład w scenę (20 utworów chociaż było?) oraz influence były w gruncie rzeczy zerowe to mocne deprecjonowanie gatunku. mówimy o najlepszym polskim raperze WSZECH CZASÓW, tak? panowie, to jest jakiś kabaret(Roman Kołtoń style). ktoś, komu się nie chciało nawet nagrać płyty na jedynce to już degradacja samego rankingu (brakowało mi jeszcze Wankeja na dwójce), bo wtedy brakuje tu tylko Syntetica albo Szczęśniaka i Wasowskiego. nie jestem fanem skrzypka, ale jego brak w jednym albo drugim rankingu to też jakaś komedia
    PKS (2 stycznia 2013)
  • mam mieszane uczucia, mi jako porcysiakowi się podoba i bardzo przydatna rzecz ale z drugiej strony porcys robiący ranking najlepszych raperów to tak jakby auto-świat robił ranking najlepszych rowerów
    juz pojawiła się szydera na slizgu? (1 stycznia 2013)
  • redaktorstwo tez nie sylwestruje? nie bylo chyba jeszcze feature wrzucanego tuz przed nowym rokiem.
    gordon (31 grudnia 2012)
  • ja będe miał bekę z Porcysa, jeśli: #1 do dwudziestki trafi Afro (jak dla mnie idealny strzał do poczekalni, nie lubię jego tekstów aż tak jak się to przyjęło na Porcysie a technicznie byłby najgorszy z całej 30tki) #2 do dwudziestki nie trafi RENO (najlepsze pancze polskiego hiphopu) #3 do dwudziestki trafi jakiś bekowy raper typu MC Terminator albo (bonusowe punkty) Galvin Paris –V79, 29/12/2012 23:44 hah, wiadomo, ale zaklinanie rzeczywistości nic tu nie da, bo zdaje się, że oni naprawdę w to wierzą. (nie żeby mnie obchodził ranking polskich raperów)
    krzesło (30 grudnia 2012)
  • Smarki noskill, jak zwykle wielka mitologia dopisywana do typa. Z prawników, którzy sprzedali się systemowi wolę 'zbitego psa' Piha
    rojal (30 grudnia 2012)
  • to że Smarki będzie w top 3 dla mnie jest oczywiste, bo to esencja hiphopu w tym otoczeniu
    V79 (30 grudnia 2012)
  • obstawiam pierwszą trójkę: 1. pezet 2. afro 3. łona
    camel (30 grudnia 2012)
  • hahaha anegdota mistrz
    V79 (29 grudnia 2012)
  • no tak, nie wiem czemu pomyślałem o tym rankingu serio a więc właściwy top 1. pezet 2. afrojax 3. jurgen kaczówka btw wiecie skąd się wzięła ksywa tego trzeciego? via forum hh.pl: " PYTAM SIĘ -ALE DLACZEGO AKURAT JURGEN KACZÓWKA? A ON ŻE BYŁ NA WYCIECZCE W KRAKOWIE I KUPIŁ SOBIE TYGODNIK PIŁKA NOŻNA ZA GNOJA. NO I TAM BYŁ ARTYKUŁ O "WSCHODZĄCEJ" GWIEŹDZIE POLSKIEJ LIGI, JAKIŚ TYP CO STRZELIŁ TAM ZE 4 GOLE DLA STALI MIELEC CZY TAM STALOWA WOLA. A NA NASTĘPNEJ STRONIE BYŁ ARTYKUŁ O JURGENIE KLINSMANNIE. W TEN SPOSÓB WYSZŁĄ BEKA Z POLSKIEJ PIŁKI I Z POŁĄCZENIA TYCH DWÓCH POSTACI JAKIEGOŚ ZAPOMNIANEGO TYPA I KLINSMANNA WYŁONIŁA SIĘ TA POSTAĆ http://www.90minut.pl/kariera.php?id=760 + http://www.planetworldcup.com/LEGENDS/klinsi.jpg " <cool>
    nareczka (29 grudnia 2012)
  • a tak w ogóle najmocniej jaram się rankingiem producentów, mimo że #1 i #2 są w nim mocno przewidywalne może być ciekawie
    V79 (29 grudnia 2012)
  • ja będe miał bekę z Porcysa, jeśli: #1 do dwudziestki trafi Afro (jak dla mnie idealny strzał do poczekalni, nie lubię jego tekstów aż tak jak się to przyjęło na Porcysie a technicznie byłby najgorszy z całej 30tki) #2 do dwudziestki nie trafi RENO (najlepsze pancze polskiego hiphopu) #3 do dwudziestki trafi jakiś bekowy raper typu MC Terminator albo (bonusowe punkty) Galvin Paris
    V79 (29 grudnia 2012)
  • albo tede zamiast mesa
    nareczka (29 grudnia 2012)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)