INNE - FORUM
Sylwester 2012 na forum Porcys
25 grudnia 2012Kontynuując dobre tradycje z lat ubiegłych, zapraszam na Sylwestra na forum Porcys! Ze swojej strony nie gwarantuję żadnych atrakcji, ale wiadomo, że to ludzie są najważniejsi!!! W ramach rozbiegówki możecie wrzucać w tym temacie swoje składanki, w sam raz na dobrą balangę noworoczną.
-
żebym pojawił się w waszych życiach
jezus (1 stycznia 2013) -
By najsłabsi mieli siłę.
wrażliwiec (1 stycznia 2013) -
Byśmy dalej stanowili jednolitą rodzinę - tak jak to było dotychczas. By udało nam się wypełnić lukę po Michaelu Jacksonie.
ludzkość (1 stycznia 2013) -
życzę wszystkim, byście żyli ze środy na środę
pragmatyk (1 stycznia 2013) -
Żeby wszystkie rodzaje serów jakie spożywać będziecie smakowały ZAJEBIŚCIE. Żeby wędlina położona na świeżym chlebie oddawała Wam atomy smaku ZAWSZE. Żeby kurewstwo nie dotykało Waszych ŻYĆ.
nieogar (1 stycznia 2013) -
kurwa mordy, zycze wam, nam zeby wyszło w chuj zajebisjtych płyt, bo ten rok niby sol;idny i obfity w "siódemkowe" dzieła, ale brak jakoś dzieł wybitnych
przyjazny porcysiak (1 stycznia 2013) -
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, przyjaciele!
Twój Stary (1 stycznia 2013) -
i wzajemnie, oby był jak najlepszy!
mrukot (1 stycznia 2013) -
szczesliwego 2013!
gordon (1 stycznia 2013) -
skrinejdżerskie mendy
stare czasy (31 grudnia 2012) -
To na pewno nie są prawdziwe porcysiaki, tylko jacyś zdrajcy porcys działający na jego szkodę
mam aspergera (31 grudnia 2012) -
Zabawa trwa, lawirujemy pomiędzy imprezami we Wrocławiu i w Warszawie, a w międzyczasie płaczemy cichutko w kącie i piszemy o tym na twitterze \o/
glootech (31 grudnia 2012) -
>mam aspergera, 31/12/2012 21:51 tak? a latem na wszystkich festiwalach to kto robi trzode po pijaku jak nie porcys?
gordon (31 grudnia 2012) -
kłamstwa!!! prawdziwy porcysiak w ogóle nie pije plebskich trunków jak alkohol
mam aspergera (31 grudnia 2012) -
>bue bue ble, 31/12/2012 20:58 hejze, nie tak grubiansko, przecie to porcys, tutaj sie nie pije, tylko pozwala 'minimalnym dozom ulubionej substancji splywac wolniutko w kierunku przelyku'. instrukcja ponizej: http://www.youtube.com/watch?v=jy71COYKnc0 moc jest z nami!
gordon (31 grudnia 2012) -
zatem kto jeszcze spędza sylwestra, no-life'ując przed komputerem?
mrukot (31 grudnia 2012) -
nie śpimy, pijemy
bue bue ble (31 grudnia 2012) -
Przypominam, że jutro bawimy się od rana do rana, z potwierdzonych gości gra dla nas Radio Perskie Dywany!
glootech (30 grudnia 2012) -
w tym roku bawię się tu http://www.mybloodyvalentine.co.uk/
pozdro imprezowicze (29 grudnia 2012) -
Stary Twojego Starego: - Ale, naprawdę znowu chcesz termos? Twój Stary: - Noo tato, ten stary już nie trzyma ciepła STS: Może jakiś tablet ci kupię? albo czytnik książek? TS: Nie no, tata, co Ty, termos mi potrzebny STS: Chodź, pojedziemy z siostrą do sklepu, coś sobie wybierzesz TS: To może i czytnik i termos? STS: Deal tata!
twitterowe reakcje (26 grudnia 2012) -
A nieprawda. Moi Starzy mi kupili.
Twój Stary (26 grudnia 2012) -
sam sobie kupił
czytałem na twitterze (26 grudnia 2012) -
ale dostałeś fajny prezent -.-
indyjska_bajka (26 grudnia 2012) -
> po ile wjazd i co w bilecie? Za darmo, nielimitowana ciepła woda. (wiem, że to głupi żart, ale w tym towarzystwie i tak jestem już spalony)
Twój Stary (26 grudnia 2012) -
po ile wjazd i co w bilecie?
em c (26 grudnia 2012) -
na razie mam funky: http://www.youtube.com/playlist?list=PL6Q56SYxcz6iMxoBn01HR8HvOb0GBFwKc
jaca (26 grudnia 2012) -
rok temu miksowałem seta na outloud.fm [*] [*]
V79 (25 grudnia 2012)