INNE - FORUM

jakiego radia słuchają porcysowcy, hm?

27 listopada 2012

? :)

ello!
  • ostatni głównie Radiofonia (choć poza Krakowem tylko przez neta się da) i okazjonalnie trójka.
    lazyboy (28 listopada 2012)
  • trojka, choc czesto zastanawiam sie dlaczego. chyba z przyzwyczajenia. sporo tez studenckie radio zak, szkoda tylko, ze jak tylko wyjedzie sie poza granice lodzi to traci zasieg.
    gordon (27 listopada 2012)
  • Tylko internetowe. Rinse FM dla wybranych DJow i WFMU gdy chce, zeby mnie czyms zaskoczono.
    bolgeras (27 listopada 2012)
  • > Złote Przeboje ma bardzo mało żenujących utworów, jest spoko No pewnie.
    Twój Stary (27 listopada 2012)
  • Złote Przeboje ma bardzo mało żenujących utworów, jest spoko
    rojal (27 listopada 2012)
  • To oczywiście nie radio, ale Jango.com to jego bardzo fajna namiastka.
    Twój Stary (27 listopada 2012)
  • tok fm właściwie wyłącznie, relatywnie często słychać ludzi, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia. chcę wrócić do słuchania radia maryja, bo wcale rozrywkowe jest obcowanie z osobami które tak ewidentnie mają nasrane w głowach. ktoś wie czy nadal wieczorami prowadzący rozmawiają ze słuchaczami? ładnych parę lat temu tak było i niesamowite rzeczy się tam działy.
    em c (27 listopada 2012)
  • Roxy - poniedziałkowe 3miasto nocą z Tymańskim i Nawrockim, poranki (tam też Tymański), audycje gdzie jest Michał Migała Trójka i Jedynka - głownie między 21 a 4 nad ranem, kiedy są jakieś dobre audycje autorskie i publicystyka Czwórka - często jako wypełniacz dnia i czasem piątkowa audycja Uli Kaczyńskiej, mają całkiem niezłą playlistę zdarza im się puścić Flight Facilities czy SBRKT a z drugiej strony Happysad :/ kiedyś za czasów Biski czy nawet jeszcze Euro to była moja ulubiona stacja Radio traktuję tak jak niektórzy ludzie telewizję, znam względnie ramówki i to co mi pasuje to leci. Z tych największych stacji komercyjnych to najbardziej lubię Zet, a konkretnie Marcina Wojciechowskiego, sympatyczny gość i zna się na muzyce.
    hbdawbdaiuhdaindawodwaiodanodwa (27 listopada 2012)
  • trójka (od 18 lat) i eska rock (od 2 lat)
    camel (27 listopada 2012)
  • Słucham czasami "Programu Alternatywnego" Szydłowskiej w Trójce, niektórych audycji w Czwórce i regionalnej stacji Szczecin.fm, którą chyba w największym stopniu można zaklasyfikować jako "Porcys friendly"
    Haribo smak radości (27 listopada 2012)
  • Jak dla mnie to Dwójeczka jest spoko.
    J (27 listopada 2012)
  • nie słuchają co do słabych 'żartów', to znam niemal identyczny, chyba jeszcze bardziej żenujący.. usłyszany jeszcze w gimnazjum od wychowawcy i jednocześnie nauczyciela matematyki: - dlaczego w Watykanie nie gra się w bilard?? - bo papa mobile
    afaf (27 listopada 2012)
  • Ja słucham eski, bo tak mam ustawione w pracy. Wbrew pozorom, jest to bardziej słuchalne niż zetka czy rmf. Poziom muzyczny podobnie niski, a przynajmniej jest jakaś dawka humoru (suchego, bo suchego, ale jednak) pomiędzy. O, własnie był nowy "suchar" od Szymona Majewskiego: - Jak się nazywa telefon komórkowy Benedykta XVI? - Pa-pa mobile
    Fitch (27 listopada 2012)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)