INNE - FORUM
Kamp!
26 listopada 2012albo wyszukiwarka ssie pałe, albo rzeczywiście nie ma tu o nich tematu. w każdym razie chciałem zapytać czy ktoś słuchał już albumu? bo bym w sumie sie przeszedł do empiku. warto?
-
dobra płyta, spójna. fajnie wyprodukowana. bardzo "wizualna", filmowa. cała masa zajebistych momentów. nie wiem czy w tym roku była jakaś lepsza polska płyta, jeśli była to nie słyszałem. mi się to jako całość podoba bardziej niż którakolwiek z epek.
zwobot (30 listopada 2012) -
odstają, fakt, ma się wrażenie, że płyta skupiona jest wokół kawałków które już znamy. jest troche "rozmydlona" (zbyt przestrzenna produkcja, tu jeszcze im trochę do cut copy brakuje) i nierówna, po paru odsłuchach entuzjazm trochę opada, ale i tak jestem bardzo zadowolony. oceniam tak na 6.8.
turas (28 listopada 2012) -
ależ te nowe numery są żadne i nudne. chyba ich odlubie na fejsie.
no mercy (28 listopada 2012) -
sramp!
em c (28 listopada 2012) -
Album Kamp! (w sensie że "nowe" kawałki) - pierwsze skojarzenia: męczenie buły, lomografia, rozwlekłe pasaże, młodzieżowe kino lat osiemdziesiątych.
e.agent (28 listopada 2012) -
Jest 1. recenzja http://fightsuzan.blogspot.com/2012/11/kamp-kamp.html
bolgeras (27 listopada 2012) -
znów cenzura na porcysie?
c. (26 listopada 2012) -
no słyszałem część materiały - wydaje mi się dosyć spójny. daj znać jak po dłuższym przesłuchaniu. wczoraj szukałem w saturnie ale nie mieli.
Agent Tnega (26 listopada 2012) -
Solidny chleb razowy
... (26 listopada 2012) -
flaki z olejem
pd (26 listopada 2012) -
sprawdziłem, jest miazga. jeszcze dziś posłucham na cdku.
turas (26 listopada 2012) -
rzeczywiście, sorry. wczoraj sprawdzałem i jeszcze nie było, dzięki.
aha, sorry. już jest gdzieś w "ciemnym wszechświecie".
klark (26 listopada 2012) -
właśnie nie widziałem jeszcze nigdzie "wersji do testowania".
weź "przetestuj" wiadomo jak i sam oceń zamiast męczyć czy warto się zachwycać.
klark (26 listopada 2012)