INNE - FORUM

artykuł Wencla o Weekendzie..

17 listopada 2012

to znów ironia i sarkazm?

gienia
  • >a, chyba, ze to jest strasznie popularne, wiec dlatego. No mniej więcej o to mi chodziło
    Twój Stary (22 listopada 2012)
  • >em c, z powodów pozamuzycznych. tzn? bo o ile rozumiem, ze niektorzy sa w stanie odcedzic jakis element piosenki (szczegolnie, jesli chodzi o progresje skomplikowanych akordow) od calej reszty rzeczy skladajacych sie na odbior tejze piosenki, tzn. wlasciwie to nie 'rozumiem' bo nie rozumiem tego tak samo jak nie zrozumialbym kogos kto nurkowalby w gnojowce po to, zeby wydobyc z niej plywajace w niej lody, wiec powiedzmy, ze bardziej przyjmuje do wiadomisci. no ale tutaj, to ja juz kompletnie niczego nie kminie. refleksja po przeczytaniu tekstu jeszcze raz (w piosence dotrwalem do "ooo-oo-o-o"): a, chyba, ze to jest strasznie popularne, wiec dlatego.
    em c (22 listopada 2012)
  • ja czekam na relację z juwenaliów
    student (18 listopada 2012)
  • Łał! Porcys nie udaje że disco polo nie istnieje - czekam teraz aż Porcys potwierdzi że rzeczywiście istnieje muzyka góralska i piosenka harcerska.
    Oświecony przez Porcys (18 listopada 2012)
  • –uwspolczesnilem swoj wpis, 17/11/2012 13:20 lol
    krzesło (17 listopada 2012)
  • em c, z powodów pozamuzycznych. Mi też się za bardzo nie podoba, ale playlist to miła niespodzianka. Przynajmniej Porcys nie udaje, że ta muzyka nie istnieje.
    Twój Stary (17 listopada 2012)
  • sorki: puscilem, nie ROZUMIEM. po co W OGOLE o tym PISAC?
    uwspolczesnilem swoj wpis (17 listopada 2012)
  • puscilem, nie rozumiem. po co w ogole o tym pisac?
    em c (17 listopada 2012)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)