INNE - FORUM

Nowa płyta Paula Banksa

24 października 2012

Czy słuchał może ktoś z Was nowej płyty Paula Banksa "Banks"? Jakie jest Wasze zdanie o niej, czy to dalsze staczanie się tego artysty, czy może progres po ostatniej raczej kiepskiej płycie Interpolu?

Lo-phi
  • nie godejcie na niego, jo go lubia http://www.youtube.com/watch?v=va2fqBjwBGg&noredirect=1
    hanys (26 października 2012)
  • 5.8
    picz4 (26 października 2012)
  • Też myślę, że to generalnie przeciętna płyta (gorsza od Juliana Plentiego, który jest gorszy od Interpolu), dlatego też w sumie zaskakują mnie generalnie bardzo pozytywne recenzje tej płyty na anglojęzycznych stronach muzycznych. Ale nie przesadzałbym też, że to jakaś totalna słabizna, dno, itd.
    I'm so tired (26 października 2012)
  • słabizna i dom starców
    smutny cygan (25 października 2012)
  • A może coś o muzyce na płycie, bo taka pisanina czy ktoś jest czy nie, albo czy jest niezalowy, po pierwsze nikogo już chyba nie śmieszy, a po drugie nie wnosi niczego do dyskusji.
    Abcd (25 października 2012)
  • Banks ma najlepszą stylówkę w Williamsburgu, nie licząc mnie oczywiście.
    Julian Casablancas (25 października 2012)
  • no właśnie jestem, jestem co to za brednie?
    Paul Banks (24 października 2012)
  • jest, wczoraj go widziałem.
    jkgj (24 października 2012)
  • Paula Banksa już nie ma. Proszę nie poruszać jego tematu na tym niezalowym forum dyskusyjnym, dziękuję.
    administracja (24 października 2012)
  • Dla mnie to taki Julian Plenti, tyle że trochę słabszy. Tragedii nie ma, ale do początków Interpolu nie ma co porównywać. No i trzeba przyznać, że płyta zdecydowanie traci przy słuchaniu jej na słuchawkach, w takiej też formie słuchałem ją pierwszy raz i wtedy wydawała być się bardzo słabiutka.
    Nie, nie mam chujowych słuchawek (24 października 2012)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)