INNE - FORUM
Nowa płyta Paula Banksa
24 października 2012Czy słuchał może ktoś z Was nowej płyty Paula Banksa "Banks"? Jakie jest Wasze zdanie o niej, czy to dalsze staczanie się tego artysty, czy może progres po ostatniej raczej kiepskiej płycie Interpolu?
-
nie godejcie na niego, jo go lubia http://www.youtube.com/watch?v=va2fqBjwBGg&noredirect=1
hanys (26 października 2012) -
5.8
picz4 (26 października 2012) -
Też myślę, że to generalnie przeciętna płyta (gorsza od Juliana Plentiego, który jest gorszy od Interpolu), dlatego też w sumie zaskakują mnie generalnie bardzo pozytywne recenzje tej płyty na anglojęzycznych stronach muzycznych. Ale nie przesadzałbym też, że to jakaś totalna słabizna, dno, itd.
I'm so tired (26 października 2012) -
słabizna i dom starców
smutny cygan (25 października 2012) -
A może coś o muzyce na płycie, bo taka pisanina czy ktoś jest czy nie, albo czy jest niezalowy, po pierwsze nikogo już chyba nie śmieszy, a po drugie nie wnosi niczego do dyskusji.
Abcd (25 października 2012) -
Banks ma najlepszą stylówkę w Williamsburgu, nie licząc mnie oczywiście.
Julian Casablancas (25 października 2012) -
no właśnie jestem, jestem co to za brednie?
Paul Banks (24 października 2012) -
jest, wczoraj go widziałem.
jkgj (24 października 2012) -
Paula Banksa już nie ma. Proszę nie poruszać jego tematu na tym niezalowym forum dyskusyjnym, dziękuję.
administracja (24 października 2012) -
Dla mnie to taki Julian Plenti, tyle że trochę słabszy. Tragedii nie ma, ale do początków Interpolu nie ma co porównywać. No i trzeba przyznać, że płyta zdecydowanie traci przy słuchaniu jej na słuchawkach, w takiej też formie słuchałem ją pierwszy raz i wtedy wydawała być się bardzo słabiutka.
Nie, nie mam chujowych słuchawek (24 października 2012)