INNE - FORUM
lepiej studiować polo w krk czy waw?
14 września 2012jw
-
taki jeden durszlak - obecnie najtęższy umysł internetu - studiował polonistykę dzięki temu wie gdzie przecinek trzeba kropnąć, gdy w trzydziestu zdaniach odsłania iluzoryczność jakieś półinteligentnej miernoty, co samodzielnie myśleć nie potrafi i pisze (ta miernota) te swoje banalne dyrdymały o tym jaki przehajp; co więcej, strzela każdemu po mordzie swoim własnym zdaniem, gardzi porcysem i ogólnie dobry gust muzyczny ma ja bym szedł na polonistykę do łodzi, same hegle stamtąd pozdrawiam! –sfrustrowany licealista, 1/10/2012 21:16 hardcore. to forum mnie przerasta intelektualnie.
stas (1 października 2012) -
taki jeden durszlak - obecnie najtęższy umysł internetu - studiował polonistykę dzięki temu wie gdzie przecinek trzeba kropnąć, gdy w trzydziestu zdaniach odsłania iluzoryczność jakieś półinteligentnej miernoty, co samodzielnie myśleć nie potrafi i pisze (ta miernota) te swoje banalne dyrdymały o tym jaki przehajp; co więcej, strzela każdemu po mordzie swoim własnym zdaniem, gardzi porcysem i ogólnie dobry gust muzyczny ma ja bym szedł na polonistykę do łodzi, same hegle stamtąd pozdrawiam!
sfrustrowany licealista (1 października 2012) -
prawo jest proste, można robić za humanistę i też po nim nie ma pracy, ale łatwiej zbajerować ludzi, że jesteś kimś i coś załapać.
prawnik (17 września 2012) -
"pewnie, podążaj za marzeniami, na pewno wszystko się uda :)". tylko jak zaczniesz strzelać do ludzi za kilka lat to mnie daj spokój. aha - dużo łatwiej rozwijać się "humanistycznie" na własną rękę, niż na przykład nauczyć się jak obliczać naprężenia w moście betonowym. albo jak zsyntetyzować samodzielnie aspirynę. w każdym razie wybór jest twój.
klark (17 września 2012) -
albo na filozofię, bo papierek warty tyle samo a jak ci się będzie podobać i się przyłożysz to się zajebiście rozwiniesz
k (17 września 2012) -
Ej studiuj coś innego niż polo, coś po czym są dolary. Jak chcesz być artystą albo humanistą to po prostu to rób bez studiowania.
mondry (16 września 2012) -
lepsza polibuda, ale też nie każdy kierunek.moje studia mnie nie pasjonują ale też nie odrzucają. myślę że lepiej iść na kompromis ze sobą bo analizować (uproszczenie) i poznawać dzieła wybitnych czy rozwijać warsztat pisarski można samodzielnie. co do tego jakie kierunki rokują pozytywnie na przyszłość obecnie nie mam pojęcia - wypadłem z obiegu.
klark (16 września 2012) -
dziennikarstwo lepsze, co z tego że po tym nie ma pracy często ;P
camel (16 września 2012) -
@klark a co jest wg ciebie przyszłościowe? :)
stas (16 września 2012) -
polo - polonistyka? bez jaj. jak już musisz studiować to weź coś bardziej przyszłościowego.
klark (14 września 2012) -
A przesyłki pieniędzy do kraju to kto robi, jak nie emigranci?
hmm (14 września 2012) -
ale nie powiększasz za granico polskiego pkb ;P
c. (14 września 2012) -
a co, za granico nie ma internetów?
jo (14 września 2012) -
ej, sivi nie mów tu ludzim by z Polski wyjeżdżali bo cała porcysowa elyta nam wyjedzie i z kim my będziemy gadać tutaj? ;)
camel (14 września 2012) -
jak lubisz zapierdalać bez sensu, to zapraszam do nudnego poznania
wypalona po pięciu semestrach (14 września 2012) -
a moze zawodowka? http://praca.wp.pl/title,Zawodowka-vs-studia-Dzis-dobrze-miec-fach-w-reku,wid,14922390,wiadomosc.html?ticaid=1f2a6 najlepiej w ogole nie studiowac, strata czasu i pieniedzy. lepiej wyjechac gdzies za granice i pracowac i najlepiej to uczyc sie jezykow, ale nordyckich albo chinskiego pisalam to ja, ktora wybrala studia a mogla tapirowac wlosy w dublinie....
sivi (14 września 2012)