INNE - FORUM

Dlaczego jestescie beznadziejni i nie znacie sie na muzyce pop?

2 września 2012

:) no dlaczego
Ceniłem wasz wredny, konstruktywny subiektywnizm i porpopsowanie pewnych zjawisk w popkulturze i ignorowanie innych ale po przeczytaniu waszego rankingu zadławiłem się obiadem
im dalej w las tym słabsze drzewa a powinno byc odwrtotnie
odchodze z porcysa i nie czytam ( nie chce podawać nazwisk redaktorów, nie che żeby zrobiło sie wam przykro+ nie chce nikogo obrazać)
wasz internetowy stały fan i internetowy czytelnik 2005-20012

papa, żeganajcie <łzy>

p.s.1 moze te dzieciaki z nizalucodziennego założą jakies lepsze forum to wpadne.
p.s.3 odnosze wraznie ze nawet ci do fuckyouhipsters zrobili by porządniejszy ranking.
p.s.3 tez lubie pavement i guided by voices, MBV ale weźcie się wreszcie ogarnijcie i skonczcie juz pierdolić te smuty

sugar hiccup
  • zauważyłem po prostu jakąś poetykę Twoich postów na tym forum, no offence. A może po prostu to ja się za dobrze czuje? koniec ot. Właśnie Porcysie - piszże o popie więcej! Nowa Furtado na dniach będzie np.
    camel (9 września 2012)
  • ojej, ale to był tylko cytat z księżyka, który mi się przypomniał po zestawieniu rh z pf.
    8/9/2012 00:14 (9 września 2012)
  • Ależ ja tylko pytam. Czemu błędnie zakładasz i przypisujesz mi w tym przypadku frustrację? Żebym ją poczuł, musielibyśmy zacząć gadać o polityce, a to słaby temat.
    paj (9 września 2012)
  • paju, czemu ty jesteś zawsze taki sfrustrowany?
    camel (9 września 2012)
  • myślisz, że kogokolwiek to zainteresuje? i dlaczego akurat o nędzy rocka progresywnego, a nie przykładowo współczesnej muzyki tanecznej?
    paj (8 września 2012)
  • Chłopaki z „Glissanda”, zapowiadając rockową tematykę numeru, proponowali, bym napisał, dlaczego nie lubię Radiohead, albo o nędzy tzw. „rocka progresywnego”. Co przecież w sumie na jedno wychodzi…
    Księżyk (8 września 2012)
  • emil ja tak częściowo czaję, ale rozwiń tą analogię
    sjhdsajkdhakda (7 września 2012)
  • Camel, będą za 5 lat dopiero.
    dzieciak (7 września 2012)
  • a ja myślałem, że teraz to animal collective jest nowym pf.
    camel (7 września 2012)
  • emil, propsy
    dołęga (7 września 2012)
  • ja pierdole, ja tu widze nowe pokolenie zgredów. radiohead to nowe pink floyd.
    emil zegadłowicz (7 września 2012)
  • –bazanba nie tylko Tobie.
    ahmed (7 września 2012)
  • Uściślając: gdyby ten ranking powstał 5 lat temu, to by tak było jak mówię.
    bazanba (6 września 2012)
  • Jebnę tak zwane +1 do tematu. Brak mi Porcys sprzed 5-6 lat, gdzie pierwsze 5 miejsc piastowałby brodaty brytyjczyk z krzywym okiem, kolejne 5 miejsc to Brock'n'friends; a i tak na honorowe miejsce 00 Borys wcisnąłby "Getting better" Magicznej Czwórki.
    bazanba (6 września 2012)
  • Porcys powinien wystosować oficjalne przeprosiny. W przeciwnym razie grozi nam fala odejść z porcysa
    minister pracy (6 września 2012)
  • ok może nie chodziło, ale pewnie byłoby miło gdyby ktoś o porcysowym rankingu wspomniał, a nie cały czas o tym ze Screenagers.
    indyjska_bajka (4 września 2012)
  • miło, że to podkreślasz, ale raczej nie chodziło o konkurowanie z listą Screenagers w tym wypadku. co innego jeśli ukaże się tu podsum 90s w Polsce.
    janusz (3 września 2012)
  • wszystko jedno ranking i tak nie wyjdzie z cienia Screenagers o którym nadal tak nawiasem piszą (Polityka)
    indyjska_bajka (3 września 2012)
  • ok, sory, masz racje, sory, zjebalismy faktycznie z tym rankingiem, sory ziomuś jeszcze raz, jutro zamykamy serwis, tylko posprzątamy, sory
    szef porcysa (2 września 2012)
  • lol z demonstracji która nikogo i tak nie obejdzie ("moze te dzieciaki z nizalucodziennego założą jakies lepsze forum to wpadne" - zapraszam na rym, zapraszam)
    V79 (2 września 2012)
  • > p.s.1 moze te dzieciaki z nizalucodziennego założą jakies lepsze forum to wpadne. Ale odchodzisz z forum przez ranking?
    Twój Stary (2 września 2012)
  • ktoś zajebał dwójke w ps 2
    ale ziomek (2 września 2012)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)