INNE - FORUM

Czy PORCYS umiera?

9 maja 2012

ja się pytam

Romeg Robaczewski z Bytomia
  • Borys wróć!
    stary porcysiak (8 września 2013)
  • –la di da, 15/5/2012 20:19 haha, ktos ma jakis pomysl, dlaczego w ten sposob? az przypomniala mi sie tendecyjna kompilacja cytatow z substance only: "Podobno (nie wiem, nie śledzę, ale kolega mi powiedział)..." "Nie mam telewizji, ale ponoć w programie TVN..." "I don't listen to much indie-rock these days; in fact, I'm still sick of loud-guitars-and-loud-drums-oriented stuff. But please do check" "Staram się unikać tu rzeczy obleśnych i przepraszam, jeśli ktoś akurat je śniadanie/lunch, ale..." "Nie mam czasu i specjalnej ochoty śledzić recepcji tego tu microbloga, ale "doszły mnie słuchy", że moje niedawne spostrzeżenia o krytyce..." "Nie mam Facebooka, ale kumpel mi pokazał.."
    em c (17 maja 2012)
  • I ciekawe czemu taki pewny, że Bayern wygra? No i czemu znowu nie ma korekty w tekście("prawdziwą przyjemnością było same widowisko").
    paj (15 maja 2012)
  • Ciekawe kto kryje się pod pseudonimem autora. "Dzień po meczu, zupełnie przypadkiem trafiłem na finał programu muzycznego na jednym z komercyjnych kanałów. Będąc "w gościach" (sam telewizora nie posiadam), od razu oceniłem to jako wątpliwą rozrywkę."
    la di da (15 maja 2012)
  • Nie wiem jak tam sprawa zgonu Porcys, ale na portalu Lisa to w dlaszym ciągu jeden "z najbardziej opiniotwórczych portali w polskiej sieci". http://natemat.pl/14431,czy-obok-koko-spoko-rosnie-mloda-polska-bez-kompleksow-polski-system-niszczy-talenty
    129kcal (15 maja 2012)
  • No i widzisz Romegu jak ładnie idzie pisać całymi zdaniami a nie tylko założyć temat, wysrać w nim jedno zdanie na poziomie prowokacji z onetu i czekać co sie stanie. Nie wiem jak długo już tu bywasz ale wydaje mnie się że dla Porcysia bywały gorsze czasy, że updaty były o wiele wiele rzadziej niż teraz i naprawdę nic sie nie działo. Nawet chyba w tym jubileuszowym filmiku było coś takiego że starej gwardii się znudziło i potem przyszły młode wilki. Fakt że u Screenagers dzieje się więcej - no ale każdy portal ma swoją specyfike. Sorry za błędy, ale córa ma komunie no i sami wiecie.
    Pani Danuta (13 maja 2012)
  • Pani Danuto, dlaczego od razu inwektywy i chamstwo. Porcys umiera, akutalizacje są coraz rzadsze, coraz mniej ciekawych dygresji na muzyczne, bądź około muzyczne tematy, oceny też absoultnie bezpłciowe, wiecie o czym mowie. przez ostatnie 1,5 roku albo i więcej na portalu nie było ani jednej recenzji która pobudziła by do szerszej dyskusji albo czegoś w tym stylu. O ile screenagers jeszcze stara sie przedstawiać jakąś ciekawą formę recenzji (choc coraz rzadziej) czy proponować jakieś hagiografie, przeglądy, rubryki tematyczne, felietony etc. to porcys po prostu umiera odwalając swoją robotę w coraz mniej ciekawy sposób Serdecznie pozdrawiam, życzę zdrowia dla Pani, Pani Danuto i całej rodziny
    Romeg Robaczewski z Bytomia (13 maja 2012)
  • ale o coś konkretnego czy po prostu tak sie chciałeś przypierdolić bo zjebałeś pisemną matme?
    Pani Danuta (12 maja 2012)
  • jebać forum, bardziej chodziło mnie o portal.
    Romeg Robaczewski z Bytomia (12 maja 2012)
  • srownd! - po prostu ton twojej wypowiedzi zaleciał studentcorem. Skojarzenie z Kazikiem miało wzmocnic prztyczek.. nieważne
    madchester (12 maja 2012)
  • @–madchester A skda wiesz że to z Kazika ? Ha owned !
    Pani Danuta (12 maja 2012)
  • ^^^ pani Danusiu, niech panie przestanie słuchać Kazia Staszewskiego to wtedy pogadamy.
    madchester (12 maja 2012)
  • Szczawie kończą właśnie pisać maturę to spodziewam się wysypu takich tematów. Jazda do roboty jebane nieroby !
    Pani Danuta (11 maja 2012)
  • kurwa, już nie mogę. to forum tworzycie WY. jak można tak pierdolić zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć pisać coś, o czym chcecie żeby było to forum?
    z poważaniem (11 maja 2012)
  • trendsetter wannabe- hmmmm. zastanówmy... sie 5 razy wiecej tematów dziennie????:)moze zacznijmy odswiezac temaciki z 2006 pokroju czy REM powinni sie rozpasc albo hejtingi na The Killers
    lato na wiosnę (11 maja 2012)
  • borys
    doris (10 maja 2012)
  • zbulwi
    emil zegadłowicz (10 maja 2012)
  • Andrzej ?
    Strzyż (10 maja 2012)
  • a co było kiedyś czego nie ma teraz?
    trendsetter wannabe (10 maja 2012)
  • Porcys upada. To już nie to co kiedyś...
    nostalgia bardzo (10 maja 2012)
  • Porcys umarł dawno temu.
    zabadak (9 maja 2012)
  • szykują się http://www.youtube.com/watch?v=GjyAlRfeNk0#t=8m53s
    FTR (9 maja 2012)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)