INNE - FORUM
Modlitwa dziewczyny zakochanej w księdzu
26 kwietnia 2012""Mam 22 lata, ułożyłam własną modlitwę, myślę że może się przydać, bo napewno wiele dziewczyn pisze z problemem zakochania do osoby duchownej"
Boże ...kocham człowieka ...który jest ...kapłanem. Cieszę się, że Tobie mogę tak spokojnie o tym powiedzieć. Nie mam już sił, by ukrywać tę miłość przed sobą, chciałabym wykrzyczeć to przed całym światem jak bardzo go kocham.
Boże, pomóż mi zrozumieć, że On Tobie służy i nigdy nie będziemy razem, on już znalazł miłość swojego życia, Ty Boże jesteś jego miłością. Nie chcę odbierać go Tobie Boże, bo Cię kocham.
On należy do Ciebie, więc zaopiekuj się nim i uczyń z niego kapłana na Twoje podobieństwo. Chcę, by on dobrze Tobie służył, spraw, by dochował Tobie wierności i owocnie pracował dla Twojej chwały.
Naucz mnie, Boże, prawdziwej miłości, bym kochała go bezinteresownie, niech to będzie miłość odpowiedzialna, a pustkę, która jest w moim sercu, gdy nie ma go przy mnie, zapełnij Twoją miłością.
Ufam Tobie. Amen. "
Jaka metafizyka
-
jaki pan taki kram.
klark (26 kwietnia 2012) -
@klark- nie lubie jak ktoś przeklina ale tym razem masz moje poparcie ziomuś
madchester (26 kwietnia 2012) -
ten temat to żenada
porcysowe 1.2 (26 kwietnia 2012) -
nie tak jest to że to nie żaden wizaż, wysokie obcasy czy inny cosmopolitan. nie tak jest również wykorzystanie koncepcji duchowości i sacrum - ułożyłaś modlitwę, super - ale wypierdalaj i nie wrzucaj jej (przede wszystkim) tutaj oczekując za nią propsów albo czegoś w tym stylu. wtf w ogóle, internet spowodował wykwit grup mających parcie na szkło bo każdy może zaistnieć i jak kurwa zobaczy swojego nicka, imię lub całą godność pod własnym postem, komentarzem czy innym przejawem pierwiastka dionizyjskiego to od razu skacze ego i poczucie własnej wartości. i tak, jestem świadomy potencjalnych replik wynikających z "ironii" wypowiedzi. wypierdalać.
klark (26 kwietnia 2012) -
co jest nie tak z ta modlitwa? (zakładam że o to chodzi)
kikifas (26 kwietnia 2012) -
Ale mamy na to wątek, "Ludzkie dramaty" się on zowie.
Strzyż (26 kwietnia 2012)