INNE - FORUM
zdissujmy porcys
6 kwietnia 2012jeśli macie ochotę zdissować porcysa to tutaj jest miejsce
1. porcys każe ludziom sluchać pet sounds i bitelsów a niektorzy twierdza ze sa chujowi, podczas gdy porcys mowi ze sa zajebisci i jesli tak nie uwazasz jestes burakiem.
-
PORCYS czytają same paszteciary. –niezal jebaka, 6/4/2012 17:02 chyba nie srałeś.
emc (12 stycznia 2013) -
sorry za interpunkcje, ale rozsypałem niechcący orzechy laskowe na klawiaturę <true story>
sugar hiccup (12 stycznia 2013) -
@wymądrzanie pierdziela- nie jestem jakims mega weterenam tutaj, ale cofając sie te pare lat wstecz nie przypominam sobie aby Porcys jakos mocno proposował czy tez hajpował CKOD; nic takiego nie miało miejsca. Szczególnych dissów tez nie było- ale chyba była spora rezerwa do tego bandu o ile mnie pamięć nie myli. Natomiast mocny hajp zawsze miały Muchy, Renton( totalnie nieskuteczny hajp, Afro kolektyw( nieco później), Iza lach (ostanimi czasy) O The car is On Fire nigdy sie za bardzo nie gadało w zwiazku z "regułami". Co do Porcys Guide to POP to z perspektywy czasu uwazam, ze niektórzy artysci maja fatalne opisy- nie chodzi mi o zarty) np wpis dotyczacy Davida Bowiego woła o pomste do nieba. Bowie z lat 90tych był fajny i ciekawy IMHO oczywiscie nie zdaniem Porcysa, zadnych merytorycznych argumentów- nie, bo nie- LOL + razi nadmierne faworyzowanie shoegazingu kupione w pormocji na pitchork.com to jedna z najbardziej idiotycznych rzeczy która na zawsze bedzie kojarzyła mi sie z porcy.com. Plusem jest ,ze faktycznie odkryłem dzieki porcys guide z 6-7 artystów, wiec całkowicie dissował porcysa nie bede.
sugar hiccup (12 stycznia 2013) -
'kasia' - dziewczyna Dorysa?
Ahmed (10 stycznia 2013) -
ale żałosny ten link z 17:30
kasia (10 stycznia 2013) -
wiadomo, porcys zmienił moje życie
porcys króle (9 stycznia 2013) -
coraz młodsze pokolenia przychodzą na porcysia i myślą że jest kontrowersyjny. pro-tipy: 1. Porcys nie jest kontrowersyjny: poza trollowymi tekstami i lokalną działalnością typu hajp Much/ckod itd porcys lokuje się w 'hipsterskim mainstreamie' i jest raczej luźnym przepuszczeniem całości bardziej mainstreamowej muzyki rozrywkowej przez ocenę względęm beatlesów/ rozkminę para-muzykogologiczną. Wszystko co brzmi melodycznie (w rozumienu pet sound/the beatles) będzie miało wysokie oceny. 2. W ogóle jak czytacie coś nowego, cokolwiek, to patrzcie dalej niż to czy zdissowali waszego ulubionego XYZ. Z porcysa, np z Guide to Pop można wyciągnać kawał solidnej wiedzy o muzyce. Jak przełuchasz sobie 150 artystów to 99 % znajdziesz choć jeden wyjebany w kurwę zespół, nie mówiąc o tym, że wiele z tych płyt kształtowało całe pokolenia ludzi, nie tylko muzycznie.
wymądrzanie pierdziela (9 stycznia 2013) -
https://www.facebook.com/Trollcys chyba pierwsza tego typu inicjatywa naprawdę śmieszna
lol (9 stycznia 2013) -
skaczecie przez tego rekina jak niewidomi.
jfk (11 kwietnia 2012) -
Ale przecież pierwszy temat na forum: http://porcys.com/Forum.aspx?id=1
Twój Stary (10 kwietnia 2012) -
warzywny pierdolnąłbyś jakąś powieść a nie recki piszesz
ostatni dzień na forum (9 kwietnia 2012) -
porcys nie zna się na metalu –pipki, 7/4/2012 01:16 jak to?
warzywny kowal (9 kwietnia 2012) -
nikt ci nie kazal
man down (9 kwietnia 2012) -
"8. porcys uznał że hej jaaa to singiel dziesięciolecia i co w tym wszystkim najzabawniejsze znam ludzi ktorzy mowią że tak jest! " przejebane! a miałem nie karmić trola.
oczekujący (9 kwietnia 2012) -
chyba lubisz jak man goes down on you
k (9 kwietnia 2012) -
wole siedziec sam nic pic u rodziny lub spacerowac. kazdy cieszy sie dlugim weekendem w inny sposob
10. –man down za swą żałosną egzystencję, podczas gdy inni cieszą się długim weekendem na spacerach, albo pijąc browara u rodziny, on siedzi i sam se podbija temat o tym jak chujowy jest porcys
Pani Danuta (9 kwietnia 2012) -
8. porcys uznał że hej jaaa to singiel dziesięciolecia i co w tym wszystkim najzabawniejsze znam ludzi ktorzy mowią że tak jest! 9. postać Łukasza Łacheckiego, który oprócz tego że nagminnie irtyował wymuszonym elo stylem, to napisał że płyta Loveless definiuje jego relacje z ludzmi!
6. porcys zdissował PJ Harvey wczesniej dając do zrozumienia że jej nie lubi. ja pierdole 7. gdyby jakis hajpowany przez porcys zespół (nie wiem jaki bo nie ogaraniam ich trendów) nagrał chujową płytke to i tak by miał 6.0.
man down (8 kwietnia 2012) -
porcys się skończył an kill'em all
zawiedziony (8 kwietnia 2012) -
man down- aa przypomniałes mi PORCYSOWI NALEZY SIE KARNY KLUTASIK ZA DISS NA LET ENGLAND SHAKE PJ HARVEY I PROPSOWANIE BITNEJ SPEARS! PROPSOWANIE GÓWNA NIESTETY BOLI! ps. dlazcego kurcze nie było recencji bjork fagassyyy
dziennikarz NME (8 kwietnia 2012) -
to, ze porcys propsuje beach boysów i zmimali z liverpoolu osobiscie mi nie przeszkadza, ale to ze propsował My Bloody Valentine i wsadził do top 10 wszechczasów był tak durne i głupie ze nalezy im sie konkretny diss. wkurza mnie wysym szugejowy po valentynce, nigdy nie przepadałem za tym ... ///////////////////////////////////////////////////// - zawsze mogłoby gorzej, sa pierdolce którzy jaraja sie current 93 i swansami i mysla ze to bandy najlepsze na ziemi. - to chyba gorsze niz podjara beach bojsami. bo jednak plażowu bardziej wpływowi na muzyke pop byli. nie przepadam za nimi( niektórzy pamietaja pewnie moje potyczki na ten temat, ale szacun jest. w ogle to o gustach sie nie dyskutuje. po 10 latach mozesz powiedziec co było wazne i wpływowe a co nie - dzieci nadal tego nie łapią:/porcys mimo wileu wad chyab to łapał (kiedys)
madchester dissuje shugejzing (8 kwietnia 2012) -
nie dziwie jej sie
w kuluarach mówią, że PJ nie chciała dać Borysowi i to dlatego.
dobrze poinformowany (8 kwietnia 2012) -
5. porcys nie umieścił w swoim opiniotworczym rankingu 150 gwiazd pop PJ Harvey, bo znajduje sie na liscie przehajpowanych artystow BD, a nastepnie porcys dissuje zajebista plyte PJ.
W ogóle Borys dissujący tutaj wielokrotnie Wałęse to w sumie klasyk.
k (8 kwietnia 2012) -
Danka,kwiaty przyniosłem!
Lech (8 kwietnia 2012) -
pka! Jesteśmy kwita ;p
niezal jebaka (7 kwietnia 2012) -
Ci ?
Pani Danuta (7 kwietnia 2012) -
–Pani Danuta, 7/4/2012 08:10 Ci tylko parówki w głowie
niezal jebaka (7 kwietnia 2012)