INNE - FORUM
Karolina Kozak
25 lutego 2012Karolina Kozak - Mimochodem
Zauważyłem że na porcysie Karolina Kozak niespecjalnie cieszy się ogromnym zainteresowaniem, a tez mnie to dziwi. Od początku swej kariery nie uraczyła nas żadną porządną piosenką ani z zespołem, ani solo. Dziś wyczytałem że 5 marca ukazuje się drugi album "Homemade" i promuję ją bardzo porządny kawałek z fajnym teledyskiem. Ciesze się że porzuciła klimaty ala "druga Dąbrowska", zmieniła wizerunek i brzmienie (choć trochę słychać Dr.No). Jestem ciekawy, czy nowy materiał będzie na wysokim poziomie, było by to wielkie zaskoczenie i krok naprzód. Na pewno się z nim zapoznam, lecz przypuszczam że bliżej Karolinie do "Grandy" niż do "Krzyku".
http://www.youtube.com/watch?v=DvbmS0-GsrA&ob=av2n
-
hmmm. nie wiem czy dobra ta jej płyta...hejtowac jej nie będę bo wydaje się być sympatyczną osobą, kilka razy słuchałem jej audycji w trójce- fajny ma gust. jako jedyna z pierwszych osób o ile w ogle nie jedyna w Polskim eterze propsowała Real Estate- to się chwali!
madchester (10 marca 2012) -
Nie mogę być taka jak chcesz Nie umiem być rezultatem Nie mogę być taka jak chcesz Nie umiem być automatem Nie mogę być taka jak chcesz Nie umiem być twym receptorem Nie mogę być taka jak chcesz Nie umiem być mimochodem Nie mogę być autobusem Nie umiem oddechu wziąć anusem Nie mogę być wrzodem Nie umiem już być martwym płodem Nie mogę jebać i łapać Nie umiem po piździe się drapać Nie mogę być niedojebem Nie umiem się ruchać chlebem Nie mogę szczać bez rozkroku Nie umiem srać raz do roku Nie mogę turlać beretu Nie umiem nie osrać bidetu (Karolina Kozak "Mimochodem", bardzo piękna piosenka)
Aleksandra Monika Wpaszkę (7 marca 2012) -
Dzisiaj premiera płyty "Homemade" Pod linkiem odsłuch całego albumu. http://muzyka.interia.pl/pop/news/karolina-kozak-nie-szukam-dziury-w-calym,1764514,50
smutny (5 marca 2012) -
"Miłość na wybiegu" tez nie była zła ale zawsze brakowało mi czegoś, a wydaje się bardzo sympatyczną i zdolną dziewczyną. Podobno jej autorstwa jest większość kawałków nowej Edyty Górniak hyhyhy...
smutny (25 lutego 2012) -
Ale "Razem zestarzejmy się" nie było jakieś straszne.
Twój Stary (25 lutego 2012)