INNE - FORUM

Podsumowanie 2011

16 stycznia 2012

Na Twitterze zauważono, że nie omawia się tu podsumowania. To przykre.

- Ten remiks Jensen Sportag z listy singli jest świetny. Trochę papadensowy w brzmieniu klawiszy.
- "Futro" na pierwszym miejscu - wow. Ogólnie na liście dobrych parę fajnych utworów.
- Pozdrowienia za dotrzymywanie terminów!

Twój Stary
  • Zapomnialem o Friends, takze ci, ktorzy sciagneli, musza sobie uzupelnic.
    carpet crawler (18 stycznia 2012)
  • fest nie ogarniałem, remix Jensen Jensen Sportag, Flight Facilities i Sugarglider z rezerwy - to nie był zły rok
    szpieg z krainy deszczowców (18 stycznia 2012)
  • dziekówa stary
    dziex (18 stycznia 2012)
  • Okazalo sie, ze niektore tagi byly niepoprawne, takze nie sciagajcie poprzedniej wersji. Ta jest dobra. http://www.mediafire.com/?n4mwnjln9kbeqr3
  • http://www.mediafire.com/?6p42xlq9yrd8e31 - prosze oto zip!
  • afro przecież jak w zeszłych latach na swoim blogasku zamieści do końca tego miesiąca ze 200 singli '11 jak nic, dlatego trzyma w tajemnicy na razie. blog = glebo... ee, carpigiani.wordpress.com chciałem powiedzieć.
    kniaź (16 stycznia 2012)
  • czemu nie ma pełnej listy rednacza afrojaxa?
    emil zegadłowicz (16 stycznia 2012)
  • po podsumowaniu singli 1:0 dla screenagers
    ale porcys i tak lepszy (16 stycznia 2012)
  • kamil babacz dwa razy zagłosował na azealie banks.
    szklana cebula (16 stycznia 2012)
  • 1.patrzac na to podsumowanie mozna by pomyslec ze to byl najlepszy rok dla hiphopu/rapu od czasu zalozenia serwisu. az dwie plyty w dziesiatce 2. Nie lubie jak sie faworyzuje plyty "bo polskie"... 3. Rangers klasa nizej niz rok temu, a i tak zalapuje sie do dyszki. Jeszcze nie wiem o czym to swiadczy. 4. Tez czekam na paczkez singlami.
    demian (16 stycznia 2012)
  • Violens widziałbym w okolicach podium. Album brzmi jak składanka jakichś zapomnianych klasyków inspirowanego dream popem indie rocka z lat dziewięćdziesiątych i ładniej i melodyjniej niż zeszłoroczny Bundick czy GGD. I lol @ haterów p. Lach na facebooku, "Futro" to nadzwyczajna piosenka.
    szczur (16 stycznia 2012)
  • sam nie możesz? google i jedziesz.
    google (16 stycznia 2012)
  • ^^ w dwu słowach zawarłem fakt, że cieszy mnie fakt, że dużej części kawałków nie kojarzę poza nazwami, pamiętam tylko że dostawały 7.0, 7.5 czy 8.0 i fajnie by było jakby ktośto zebrał w jedno archiwum!
    V79 (16 stycznia 2012)
  • poproszę zipa
    V79 (16 stycznia 2012)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)