INNE - FORUM

Wasze dziwactwa

11 grudnia 2011

Zbliża się zima, więc żeby było ciekawie proponuję kolejny temat. Ostatnia gorętsza dyskusja była chyba o powiedzonkach naszych starych, to może teraz to.

- nigdy nie oblizuję palców przy gotowaniu/jedzeniu, nawet jeśli mam do czynienia z moim ulubionym jedzeniem
- nigdy niczego nie słodzę
- kawę wypijam zimną lub letnią, jednym haustem całą filiżankę
- poza kawą piję przeważnie gorące napoje, włącznie z wodą, którą grzeję sobie w czajniku
- mimo, że jestem praworęczny, myszkę przy komputerze obsługuję lewą ręką (przeczytałem w jakimś artykule, że można tak trenować mózg no i mi przypasowało)

Twój Stary
  • czesto wacham rozne rzeczy, wszystko co moge, podcieram sie od dwoch stron, jak ide ulica to bawie sie w snajpera i mrugam okiem i ludzi zabijam. dawniej jak mialem powazne doly to malowalem oczy.
    j (12 grudnia 2011)
  • kiedy muszę zrobić coś ważnego (nauka, praca), przeciągam to tak, żeby zacząć o pełnej godzinie, w najgorszym wypadku o wpół do przed pójściem spać zastanawiam się co by było, gdybym umarła we śnie zawsze mam pomalowane paznokcie. nie wiem dlaczego, ale bez tego czułabym się po prostu źle
    es (12 grudnia 2011)
  • Moje dziwactwa są zbyt dziwaczne żeby je upubliczniać.
    prawdziwy dziwak (12 grudnia 2011)
  • –mja, 12/12/2011 10:54 Ja też to mam. Nie zasnę bez wody przy łóżku, brokuły są w mojej top 10 ulubionych potraw, kiedy zaczynają się wiadomości biorę głośniej (to przypadłość wyniesiona z domu) i w ogóle czuję się nieswojo oglądając "Dzień świra".
    indyjska_bajka (12 grudnia 2011)
  • "Zawsze wącham dosłownie wszystko co wyciągam z lodówki (szczególnie wędliny)" mam tak szczególnie jeśli chodzi o mleko. często jeśli ktoś się nawinie to proszę go o spróbowanie, bo sama się brzydzę. prawdopodobnie dlatego, że zdarzyło mi się wypić kawę z glutami. znajomi uważają za dziwne to, że wyciągam słoiczek/puszkę z oliwkami i pałaszuję. dlaczego kiedy ktoś robi to samo z nutellą to już nie jest dziwne?
    pantera (12 grudnia 2011)
  • zawsze przed snem LICZĘ sobie czy pośpię przynajmniej 7 godzin, a jak wychodzi, że mniej to jestem smutny i nie mogę zasnąć. –mja, 12/12/2011 10:54 mam to samo Zawsze wącham dosłownie wszystko co wyciągam z lodówki (szczególnie wędliny) gdyż bardzo obawiam sie zjedzenie nieświeżej, dotyczy się to także dopiero co zakupionych. Często nie jem świeżej (wg innych osób) wędliny bo moim zdaniem dziwnie pachnie (podobno pachnie normalnie)
    Agent Tnega (12 grudnia 2011)
  • z kawą i słodzeniem mam tak samo, a mój stary zamiast herbaty pije wrzątek. ja mam typowe nerwice natręctw z dywanikami i zasłonami, boję się odbierania nieznanych numerów, wolę sikać na polu jak tylko mam taką możliwość i wybór, względnie lubię myć naczynia (przy nienawiści do innych form sprzątania), zawsze przed snem LICZĘ sobie czy pośpię przynajmniej 7 godzin, a jak wychodzi, że mniej to jestem smutny i nie mogę zasnąć.
    mja (12 grudnia 2011)
  • lubię wyciągać pierze z poduszek
    wstyd mi (12 grudnia 2011)
  • -brzydzę sie rybami, ale nie jeść, tylko ich dotykać (nawet miałęm ryby akwariowe kiedyś i nie wkładałem tam ręki za bardzo jak nie musiałem) - nawet jak łowiłem na wędkę za młodu to podawałem koledze, żeby zdejmował czy coś. Ale robaka założyłem
    nieogar (11 grudnia 2011)
  • -brzydzę się rybami -jak widzę koty z kurzu, to rzygam -lubię tylko zimne frytki
    iq 150 (11 grudnia 2011)
  • –PKS, 11/12/2011 17:03 9.1
    dobre (11 grudnia 2011)
  • - mimo, że jestem praworęczny, myszkę przy komputerze obsługuję lewą ręką (przeczytałem w jakimś artykule, że można tak trenować mózg no i mi przypasowało) –Twój Stary, 11/12/2011 16:28 też to czytałem, ale tam na końcu było napisane, że to oszustwo ! napisali tak, żeby wolną prawą dłonią można wtedy było dotykać penisa
    PKS (11 grudnia 2011)
  • ad1. nie traktowałbym tego w kategoriach dziwactwa, tez nigdy nie oblizuje paluchów nie mam pomysłów co ty wpisac. jak cos sobie przypomne i uznam za dziwactwo to ci napisze
    m@dchester (11 grudnia 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)