INNE - FORUM
Lampa Alladyna i psy
7 grudnia 2011Heloł maj darlingi.
Byłem przy Pawle z Częstochowy. Jestem autorem wątków najpiękniejsza kobieta na świecie i pożegnania czworożnych przyjaciół. Nazwa zwierzęcego wątku super, ale to jakiś moderator zrobił. Renton generalnie tam był na początku.
Lubię Porcys. Od lat. Głównie przez to, że lubią kupować, macać i wąchać płyty.
Uważam, że mam prawo się wypowiedzieć i napiszę, że nie zniosę i wkurwia mnie to, że na Porcys wychwala się Bowiego. Wychwalanie popieram. Skasujcie zewsząd jednak, że ten Pan nagrał płytę Alladin Sane, bądź był Alladin Sejnem. Pojawia się to na Porcys przynajmkniej ze jeden raz chyba.
Nie ma takiej płyty i nie ma takiego wcielenia Bowiego. Od zawsze są dwa d, a nie dwa l. Aladdin Sane po prostu.
-
epicki wątek, kolejny po wątku o muzyce dla przygłupa i intelektualisty, forum porcysa wraca na szczyt Aha, i też tęsknię za Pawłem z Częstochowy. Ma ktoś może jakimś cudem screenshota tego legendarnego wątku? Bo pamiętam ten MOMENT, kiedy się pojawił, pamiętam tę MAGIĘ, EPICKOŚĆ bijącą od ekranu. 3h później wszedłem na forum i tematu już nie było. A chwilę później narodziła się LEGENDA, która trwa do dnia dzisiejszego. Chciałbym przeżyć to jeszcze raz.
taki tam kamil (8 grudnia 2011) -
Panie Witoldzie
chylę czoła, Sir (8 grudnia 2011) -
ja pierdole
no kurwa (7 grudnia 2011)