INNE - FORUM

ej obczajcie to, london type smog

23 listopada 2011

http://www.youtube.com/watch?v=Rrajk3bHxzk&feature=related

!!!!!!!!!!!!!!!

trąci mi to myslo i kombajnem, ale jest kozak, tzn jak na muzyke ktora trąci myslo i kombajnem!

turka
  • Ej obczajcie to, losowanie zawieszone bo ktoś podobno oszukiwał ;). Chłopaki znacie może całą sytuacje ? - jako że prowadziliście w zestawieniu to może macie jakieś informacje z pierwszej ręki - że się tak wyrażę ;)
    Agent Tnega (2 grudnia 2011)
  • –nenvueqv, 30/11/2011 20:39 http://images.memegenerator.net/instances/400x/9071333.jpg
    ... (30 listopada 2011)
  • nie mozna uzywac tu emotikonek?
    nenvueqv (30 listopada 2011)
  • nie trzeba frytek chłopaki, wystarczy że LTS będzie grało lepszą muzykę
    srsly guize (30 listopada 2011)
  • może frytki do tego?
    Imię (29 listopada 2011)
  • spierdalajcie, nauczcie się grać, to będziemy klikać
    hejter (29 listopada 2011)
  • emotki was zdradzaja, ale spoko ze sami na siebie glosujecie
    pies lampo (29 listopada 2011)
  • co z tego że się spóźnili, ważne że dobrze grają i dobrze to brzmi. głosuję na nich na machinie, zwłaszcza że tam teraz jakiś przypał jest bo jakaś tam inna kapela oszukuje czy coś, no tak więc wspieram i wy też wspierajcie. lepiej oni polscy niż nie wiem, cokolwiek, adam nergal darski w konkursie dwójki.. tak apropo darskiego, bo własnie kuba na tvnie i darski u niego, JEZUUUU. weźcie na nich zagłosujcie no! http://www.scena.machina.pl/intro/ o tu o tu i wcale nie jestem podstawiona, po prostu chcę żeby wygrali :D
    psia juha (29 listopada 2011)
  • no spoko grają, tyle że spóźnili się co najmniej o 10 lat. Pozatym jak będę chciał posłuchać Myslovitz lub Negatywu to poprostu odpalę sobie oryginał a nie klona.
    Agent Tnega (29 listopada 2011)
  • Zabawni są...
    aż rzygać sie chce (29 listopada 2011)
  • obvious hype is obvious
    teorie spiskowe: my vs spin doktorzy (28 listopada 2011)
  • No racja że początek totalnie za długi. Ale obczaiłem sobie inne ich piosenki no i racja, jak na zespół co "trąci myslovitz i kombajnem" to poziom daje rade! w ogóle widziałem że biorą udział w konkursie machiny, machina w ogóle jeszcze istnieje?????????? tzn w kiosku nie widziałem już w chuj dawno, wiem że są na internecie ale czy w kioskach jeszcze też?? ten konkurs swoją drogą spoko, wygrałem tam bilet na myslo do stodoły na 7 grudnia, haha
    vico (28 listopada 2011)
  • spoko jest ta piosenka :D ale w chuj za długi początek, i zdąży się człowiek wkurwić że są grane jakieś mongolskie akordy przynudne nawet jak na licealny zespół pankowy :D reasumując, spoko granie tylko treść muzyczna jest biedna i wszystko poza śpiewem treściowo MOŻNA WSADZIĆ SOBIE W DJUPKĘ ! :d
    musita przysiąść i napisać lepsze piosenki (24 listopada 2011)
  • nie spamowalismy tylko CZEMU NIKT NIE ZWRACA UWAGI ! :D –turka, 23/11/2011 20:58 Może dlatego że to jest słabe a ta autopromocja jeszcze słabsza :D
    GM (23 listopada 2011)
  • bo teraz watek o sexy chlopcach tu jest ciekawszy. takie czasy
    ja (23 listopada 2011)
  • nie spamowalismy tylko CZEMU NIKT NIE ZWRACA UWAGI ! :D
    turka (23 listopada 2011)
  • juz spamowaliscie, raz wystarczy :)
    pies lampo (23 listopada 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)