INNE - FORUM

Muzyka dla tępego przygłupa i dla intelektualisty(ja)

22 listopada 2011

(Ja jestem intelektualistą)

Jestem zmuszony pracować z przyjebem. Jeżdzimy sobie. Pracujemy i słuchamy radia. Spędzamy ze sobą 8h dziennie w tym 4 h w aucie. Gust muzyczny mamy z lekka inny. On jest debilem a ja nie.

Szukam muzyki, przy której obaj będziemy się czuć dobrze. Nagrywam płyty, ale nie mogę trafić w gust partnera. jedyną płytą przy której dobrze się bawimy jest najnowszy album kanye westa i jay-z. I czegoś takiego szukam.

SZUKAM DOBREJ MUZYKI (ALBUMÓW), KTÓRA MOGŁABY LECIEĆ W JEDNEJ Z TYCH POJEBANYCH STACJI RADIOWYCH TYPU RADIO ESKA.

paweł z małej
  • MERZBOWA MU DOJEB.
    krolcygancwaniak (23 listopada 2011)
  • MERZBOWA MU DOJEB.
    krolcygancwaniak (23 listopada 2011)
  • debiut Agressivy 69
    k (23 listopada 2011)
  • LCD Soundsystem wypróbuj
    PKS (23 listopada 2011)
  • Z takich klimatów to polecam: Dr Dre "2001" albo Wu-Tang Clan "The W" A może "kombajn do zbierania kur po wioskach"? Ty sobie posłuchasz a jego pochłonie analiza tekstów. Dobrym rozwiązaniem jest również cisza albo jakaś ambitniejsza muzyka elektroniczna Ostateczna opcja to po prostu coś co jest nowe dla was obu.
    Delusionist (23 listopada 2011)
  • Zapodaj mu Hipotetycznych!
    Mariusz (23 listopada 2011)
  • jeden z moim ulubionych wątków! dzięki! bardzo się śmieję!
    mja (22 listopada 2011)
  • radiohead i sigur ros
    doswiadczony porcysiak (22 listopada 2011)
  • BTW szczególnie skromny to ty nie jesteś, hehe
    Twój Stary (22 listopada 2011)
  • Wybadaj czy lubi muzykę lat 80tych i ewentualnie uderz jakąś klasyką typu The Police. A jak rzeczywiście lubi hip hop to może pójdź w tym kierunku i zróbcie przegląd bardziej komercyjnego hip hopu.
    Twój Stary (22 listopada 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)