INNE - FORUM

Czy tylko ja mam wrazenie, że to forum umiera?

14 października 2011

Od paru miesięcy da się zauważyć, że jest coraz gorzej. Tej jesieni nadeszła zupełna posucha. Garstka ludzi ( podejrzewam, ze tych samych) wypowiada się dziennie na 4 może 5 tematów( tym tasiemce pokroju ocen utwór, pytanie do eksperta, leszczyński i andrzej buda).Może zamknijcie ten forumowy dział bo i tak nikt prawie nie zakłada żadnych nowych tematów o muzyce. Da się również zauwazyć, ze poziom żartów również spadł na łeb na szyje, nawet pod tym wzgledem jest dużo gorzej.Lipa po prostu. A jak mówi Hardkorowy Koksu - ma nie być lipy!

porcys has become irrelevant
  • powinniśmy zorganizować Marsz Zbulwersowanych. to by było coś.
    mja (17 października 2011)
  • bo ludzie są głupi :((((
    ja1 (16 października 2011)
  • a kto im wszystkim broni pisać na forum porcys? forum porcys miało być właśnie polskim ILMem, najwyraźniej pomysł się wypalił jak na razie
    V79 (16 października 2011)
  • tez o tym myslalem ze taki polski ILM moglby dac rade btw gdzie jest Twoj Stary?
    gaeeagae (16 października 2011)
  • bo może były by jakiekolwiek sensowne dyskusje
    ja1 (16 października 2011)
  • Na chuj ?
    ... (16 października 2011)
  • w ogóle to fajnie by było jakby porcys, screenagers, niezalcodzienny i co-tam-jeszcze-jest miały jedno kolektywne forum zrzeszajace amatorow niezalu z calej polskiej cyberprzestrzeni.
    em c (16 października 2011)
  • ktos się jeszcze jara w ogóle muzyką?
    futurolog (15 października 2011)
  • forum rozpoczęło upadek w momencie, w którym Andrzej dostał bana.
    V79 (14 października 2011)
  • "Da się również zauwazyć, ze poziom żartów również spadł na łeb na szyje, nawet pod tym wzgledem jest dużo gorzej.Lipa po prostu. A jak mówi Hardkorowy Koksu - ma nie być lipy!"
    meta (14 października 2011)
  • jak widać nauczyłeś się też tu dodawać nowe posty.
    [: (14 października 2011)
  • wielka mi rejestracja. podajesz maila, choćby i pięciominutowego i wiśta. Nie zamykajcie forum, co ja będę czytał? Tu dowiedziałem się sporo i dojrzałem w pewnym sensie. Całkiem serio.
    pirat (14 października 2011)
  • wielka mi rejestracja. podajesz maila, choćby i pięciominutowego i wiśta. Nie zamykajcie forum, co ja będę czytał? Tu dowiedziałem się sporo i dojrzałem w pewnym sensie. Całkiem serio.
    pirat (14 października 2011)
  • a dokładnie od dnia w którym wprowadzono rejestrację
    k (14 października 2011)
  • chyba przeniosłem się w czasie, przecież to forum jest martwe co najmniej tak długo, jak Bronisław Geremek.
    c-u (14 października 2011)
  • nie no house ze skrzypcami w tle byl spoko :)
    oj tam oj tam (14 października 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)