INNE - FORUM
Książki i książeczki
29 września 2011Dawno mnie tu nie było ale musicie zrozumieć - Krzysiu wyskoczył do senatu, było trochę zawirowań ale już jesteśmy cali i zdrowi. "Budka Suflera Collection" sprzedała się dobrze więc szykujemy się do nagrania następnej kompilacji.
Wpadłem tylko, żeby zareklamować trochę kolegów, którzy piszą o książkach.
http://booklips.pl
Książki to ogólnie fajna sprawa, pamiętam jak niedawno z Krzysiem przygotowywaliśmy dla Wyborczej nasze płyty do kolekcji, to też sobie książeczki zrobiliśmy.
-
pierwszym punktem konwencji porcys jest to, że nie rozmawia się o konwencji porcys.
em c (2 października 2011) -
Dzień Dobry, jestem tutaj nowy. Jaka jest "konwencja porcysa" ?
Tadeusz Tutenchamon (2 października 2011) -
post madchestera dużo bardziej w konwencji porcysa od twojej spiny na jego punkcie, hth
V79 (2 października 2011) -
Jeżeli przebywasz na tym forum od dawna to powinieneś zdawać sobie sprawę na jakich zasadach ono funkcjonuje. Osób podających się tutaj za celebrytów było mnóstwo. Ja byłem Romuald Lipko. I nikt przy zdrowych zmysłach nie traktował postów padających pod tym pseudonimem jako słów prawdziwego Romualda. Niestety, widzę, że czasy się zmieniają, Porcys też i pojawia się tu coraz więcej wtórnych analfabetów i innych postanalfabetów. Read behind the lines to może dostrzeżesz ironię, żart. Nie potrafisz? Poskarż się do Romualda. Nie chodzi o skargi? To poluzuj gumkę w majtkach, bo uciska. podpisano Romuald Lipko, choć nie Lipko, i nie Romuald. Bez odbioru.
Romuald Nie Lipko (2 października 2011) -
Ciekawie czy zdajesz sobie sprawę, że prawdziwy Romuald Lipko czytając to, może zażądać od Ciebie gratyfikacji finansowej w związku z użyciem jego wizerunku do rozpowszechniania tego portalu o książkach.
madchester (1 października 2011)