INNE - FORUM
plan ewakuacji
29 sierpnia 2011cool kids of death
http://www.mediafire.com/?imr9evqmz1btasb
co to kurwa jest? o.O
-
zle zle. czuj sie niewygodnie
wariat (16 stycznia 2014) -
Plan Ewakuacji to fantastyczny album, jeśli uważasz inaczej, czuj się źle.
neuropenis (15 stycznia 2014) -
Co nie zmienia faktu, że głupoty są.
M (15 stycznia 2014) -
no dobra, doczytałem do końca i nie jest źle
bleble (15 stycznia 2014) -
ciekawie się czyta, ale w tym tekście są straszne głupoty
bleble (15 stycznia 2014) -
A. Co nie zmienia faktu, że fajne podsumowanie. K, skoro jesteś taki zasobny w info to może wiesz gdzie/kiedy można będzie obejrzeć C.K.O.D.2 – Plan ewakuacji?
indyjska_bajka (15 stycznia 2014) -
To nie znaczy, że zespół się rozpadł. Po krótce - nie mają teraz nic w planach jako CKOD, Cinass nagrywa płytę z Klausem i DJ Patrisią, potem trzecia płyta NOT-u a potem to się okaże.
k (14 stycznia 2014) -
A to nie tak, że już w momencie wydania Planu Ewakuacji, była mowa(ze strony zespołu), że to ostatnie wydawnictwo Ckod?
zadaje pytanie (14 stycznia 2014) -
z tym, że zespół się nie rozpadł.
k (14 stycznia 2014) -
po miesiącu dowiaduje się, że zespół się rozpadł - fajne podsumowanie: http://www.dwutygodnik.com/artykul/4976-dyskoteka-zaglady.html
indyjska_bajka (14 stycznia 2014) -
remiksiki dają rade
Agent Tnega (21 lutego 2012) -
remiksiki "Wiemy Wszystko": http://soundcloud.com/frenchgirlsrecords/sets/wiemy-wszystko-remixed-by-fgr/
fgr (21 lutego 2012) -
kiedy recka na porcys??
maciuś z klanu (21 listopada 2011) -
bardzo prawdopodobne, że to ostatnia studyjna płyta CKOD, ale zespół się nie rozpada (póki co)
k (20 listopada 2011) -
To podobno płyta pożegnalna
indyjska_bajka (20 listopada 2011) -
nie ma mnie !
żulczyk (16 listopada 2011) -
czemu oni wszyscy tacy wkurwieni w tym studiu siedzą? CKOD pochowane 6 stóp pod ziemią w ramach misji kulturalnej TVP, ema.
Jakup Rzurczyg - pisarz i publicysta (14 listopada 2011) -
–luka, 13/11/2011 22:53 hahahahahahahahahahahaha ale dziwny program, oni wszyscy nie srali, ale mają spiny, boli mnie tak strasznie to pęknięcie decorum
żenuła (14 listopada 2011) -
http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/tygodnik-kulturalny/wideo/21102011/5520433 Mniej więcej od 28 minuty.
luka (13 listopada 2011) -
"Matka noc" czy "Na kredyt" to przecież zacny shoegaze
mailman (11 listopada 2011) -
ja tez uwazam, ze material zajebisty nie moge sie uwolnic od "Chrystusa", odrobine mi Pixies przypomina, ogolnie zajebisty numer to "nanana"
Jezus (15 października 2011) -
biała flaga i nie mam nic jak dla mnie faworyci. nie spodziewałem się aż tak dobrego materiału, jest ok.
michał (15 października 2011) -
"Nie mam nic", "Wiemy wszystko" i "Pas" to są naprawdę rewelacyjne kawałki!
Jan niezbędny (13 października 2011) -
podoba mi się,momentami gitary brzmią wręcz shoegaze'owo.
szklana_cebula (13 października 2011) -
Poza 4-5 kawałkami nie ma niestety nic ciekawego :( Trochę mi to przypomina 2006, gdzie obok fajnych kawałków też były takie słabawe i bez charakteru. Fajny pomysł, kiepskie wykonanie.
Klocki Cobi (13 października 2011) -
trochę szkoda, bo choć rewelacji nie ma, to podoba mi się kierunek jaki na planie ewakuacji obrali.
e (13 października 2011) -
Album przystępny w odbiorze, ale bardzo dobry.Ta muza powinna leciec w komercyjnym radio Zaskoczonie na plus.Nie spodziawalem sie po nich tak przywoitej płyty. Wczoraj w trójce w programie alternatywnym był wywiad z cienassem i z drugim kolegą ( nie pamietam którym bo za pózno właczyłem) Marcin chawlił się, że polubił muzyke Beach Boys i odswiezył dyskografie Beastie Boys. Co do rozpadu CKOD to oficjalnego rozpadu nie ma będą cały czas koncertowąć ale najprawdopodobniej to jest ich ostatni album bo nie maja swiezych i nowych koncepcji na ten band. Projekt CKOD najprawdopodobniej jest tematem zamkniętym. Chociaz nigdy nie mów nigdy...
madchester (13 października 2011) -
moi faworyci: chrystus, wiemy wszystko, pas i wyłacz to!
k (13 października 2011) -
Karaibski jest taki sobie. Reszta na tak.
Jan niezbędny (7 października 2011) -
nowe kawałki wszystkie w okolicach 7.5, czyli wszystko robi się jasne: czeka nas najlepsza płyta CKOD do tej pory
kapitan planeta (6 października 2011)