INNE - FORUM

czy Rate Your Music ma rację bytu, ukochani?

26 lipca 2011

warto sie w tym babrać czy lepiej pójść z ojcem na ryby?

we cannot save him, save Jordan
  • RYM bardziej czytelny jezeli chodzi o sprawy graficzno-oczne, a jak z merytoryką to nie wiem
    Boniek (26 lipca 2011)
  • Jeszcze takie coś jest http://www.besteveralbums.com/overall.php
    GM (26 lipca 2011)
  • anlgmt jestes człowiek konkretny i zadbany. postawię Ci kiedyś 3 piwka –Ratu-j-szna, 26/7/2011 13:39 Najwyraźniej wywieranie błędnego wrażenia na temat własnej osoby w internecie jest jeszcze prostsze niż sądziłem i udaje się mimochodem ;> Co do d***kracji na rymie - listy rankingowe, zwłaszcza dla lat dwutysięcznych, są rzeczywiście mało użyteczne. Ale łatwe odnajdywanie osób o podobnym guście (bez konieczności socjalizowania się, co nie jest bez znaczenia) i możliwość tworzenia custom chartów są na to dobrym lekarstwem.
    anlgmt (26 lipca 2011)
  • Niestety to strona d***kratyczna i rządzi tam d***kracja, a l*d nie zawsze ma racje, a na ogół się myli.
    KORWIN!!! (26 lipca 2011)
  • http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=2259 tak w ogóle.
    em c (26 lipca 2011)
  • ja w ogóle nie wiem o co chodzi z chodzeniem na ryby. fajnie jest siedzieć na brzegu rzeki/jeziora i pić piwo z kimś kogo się lubi, ale po co nosić wędki i dotykać ryb, wędki są nieporęczne a ryby są niemiłe w dotyku, szczególnie kiedy żyją, przecież lepiej kupić w je skawałkowane w puszkach. bez sensu.
    em c (26 lipca 2011)
  • anlgmt jestes człowiek konkretny i zadbany. postawię Ci kiedyś 3 piwka
    Ratu-j-szna (26 lipca 2011)
  • dziwki open air? to byłaby miła impreza. z Ojcem mym byłem ostatnio na Kamczatce po single tamtejszych zespołów, bo nam się paradygmat zmienił
    Sioma (26 lipca 2011)
  • No dobra: katalogowanie jest dość męczące, chociaż są i tacy, którym sprawia radość. Jak już się z nim uporasz, to potem jest ciekawiej - uzupełnianie katalogu o kolejne pozycje, konstruowanie "wishlistów", no i przede wszystkim wymiana rekomendacji. Ogólnie rzecz biorąc warto, sporo fajnych płyt dzięki rym odkryłem. A jeśli lubisz mieć wszystko poukładane, lubisz bawić się w podsumowania roczne/miesięczne/milenijne (ja nie cierpię) lub doświadczasz obsesyjnej potrzeby oceniania wszystkiego, to nawet się nie zastanawiaj.
    anlgmt (26 lipca 2011)
  • lepiej pójść z ojcem na dziwki
    pół gwiazdki bo nie lubię (26 lipca 2011)
  • Ale z Twoim ojcem?
    anlgmt (26 lipca 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)