INNE - FORUM
MODA na OFF FESTIVALU - ANKIETA (NOWA) INTERNETOWA
29 czerwca 2011Jeśli ktoś z was uczestniczył co najmniej raz w OFF Festivalu i ma chwilę czasu, to proszę o wypełnienie ankiety internetowej zamieszczonej w linku:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dGVkeFFFZ2VXLVhHMjBhN05fSnIzanc6MQ
Z góry dziękuję za pomoc!
-
chciałbym zaapelować do co poniektórych dziewczyn - proszę ubierzcie się czasem fajnie, ładne jesteście a wyglądacie jak kretynki.
życzliwy (7 sierpnia 2011) -
mam na sobie moje ray bany, jestem najebany
festiwalowycz (5 sierpnia 2011) -
ale pro fotograf czy cykasz sobie? fosiarz?
interere (5 sierpnia 2011) -
jak ktoś chce mi dzisiaj coś ciekawego powiedzieć, pozować do fotek albo przynajmniej wygarnąć "ty chuju jebany, zabierz się za normalną uczciwą pracę", to zapraszam na poszukiwania na terenie OFF Festivalu typa w dżinsach i czarnej koszulce z logiem Fender :D
poletko (5 sierpnia 2011) -
smutną prawdą jest to, że dla wielu kobiet ubiór na festiwalu jest równie ważny co muzyka żeby tylko dla kobiet
hwdp (2 sierpnia 2011) -
mam nadzieję że w tym roku też będą torby płócienne w realu za 2 zet.
em c (13 lipca 2011) -
ej, wy chyba jeszcze przed pisaniem pracy mgr i tematyką z nią związaną bo takich tematów już widziałem sporo, ba nawet czymś podobnym jedna pani doktor się zajmowała. sam pisałem prace mgr o pieprzonych podatkach i uważam, że 90% tematów jest chujowych. więc odpuśccie gościowi. swoją drogą, smutną prawdą jest to, że dla wielu kobiet ubiór na festiwalu jest równie ważny co muzyka
ms (13 lipca 2011) -
pablo dobry typ
got myself a gun (3 lipca 2011) -
ja pierdolę szmato, czemu tak zaśmiecasz forum kolejnymi wątkami na temat twojej cholernej magisterki?! nie wystarczy ci jeden, do kurwy nędzy?! wypierdalaj z forum! –cieć porcysa, 30/6/2011 03:41 hmmm, ktoś tu chyba spędził kolejną samotną noc jadąc na ręcznym.
pablo (1 lipca 2011) -
dawać dziatwa! jedziemy po socjologicznej szmacie. pokażmy ilu nas jest!
żydy kwasa i millera (1 lipca 2011) -
jeden z najlepszych tematów od dawien dawna c[~] - to kurwa jakiś jebany absolut jest jeszcze doświadczony porcysiak by się zrehabilitował
Czasem się spotyka Rówieśnika Gajer neseser firmowa bryka (30 czerwca 2011) -
no bez kitu, nie ogarniam kto mogl przyjac prace na temat mody na off festiwalu, zupelnie, tzn kto wogle zgodzil sie zeby byc promotorem
nie rozumiem (30 czerwca 2011) -
no nie mówcie że są takie tematy prac magisterskich? chyba prezentacji maturalnych ...
michał (30 czerwca 2011) -
oby podszyw
heh (30 czerwca 2011) -
Z tym piwkiem c[~] to dojebał.
... (30 czerwca 2011) -
szmato
szmato (30 czerwca 2011) -
>czemu tak zaśmiecasz forum > >–cieć porcysa, 30/6/2011 03:41 LOL
pies_pawłowa (30 czerwca 2011) -
w rzeczywistości on pisze o eskalacji agresji w polskim internecie
szmato (30 czerwca 2011) -
ja pierdolę szmato, czemu tak zaśmiecasz forum kolejnymi wątkami na temat twojej cholernej magisterki?! nie wystarczy ci jeden, do kurwy nędzy?! wypierdalaj z forum!
cieć porcysa (30 czerwca 2011) -
Ja pierdolę.
anlgmt (30 czerwca 2011) -
dzięki! a oto i piwko c[~]
poletko (30 czerwca 2011) -
wisisz piwko
wypełnione (29 czerwca 2011) -
mam 257 par trampek.
Rafał (29 czerwca 2011)