INNE - FORUM

PRACA MAGISTERSKA na temat mody (i nie tylko) na OFF Festivalu!

13 maja 2011

Pod tym linkiem wszystko wyjaśniam ;)

http://www.mediafire.com/?cc8np2hzdra65h8

poletko
  • zgadzam sie ze Opener byłby ciekawszy ale niestety sprzedaje karnet bo cos mi wypadło, a wstępnie miałem tam robić badania.
    poletko (14 maja 2011)
  • ale co do mody to raczej wdzięczniejszym tematem do opisywania byłby raczej open`er chyba, a nie off..
    camel (14 maja 2011)
  • ms office na tym kompie nie czyta mi docxow, ale przypomniała mi się zeszłoroczna płócienna torba za 2 zet czy coś z reala. była wspaniała.
    em c (13 maja 2011)
  • napisałem, że jest możliwość ustawienia sie na wywiad w okolicach terminu OFFa więc wywiady pisemne traktuje jako uzupełnienie i deske ratunku w razie gdybym nie znalazł odpowiedniej liczby osób metodą face-to-face;] a dobór próby mam celowy i nie znając was moge jedynie poprzez wasze fotografie ocenić czy pasujecie do niego, ale przecież nie bede zabraniał komuś napisania czegos na podany przeze mnie temat jesli ma ochote co nie? ;] zresztą analiza fotograficzna własnej roboty będzie stanowić równie ważną część co wypowiedzi respondentów w kwestii określenia stylów ubierania się.
    poletko (13 maja 2011)
  • u nas na pg na zarządzaniu, inż: opis i ocena społeczności skupionych wokół 5 różnych portali. Czyli o pokemonach, w zasadzie.
    dzieciak (13 maja 2011)
  • niedługo będą powstawać magisterki o pokemonach
    zwobot (13 maja 2011)
  • Ej, ale naprawdę robisz "wywiad swobodny" drogą korespondencyjną? I respondenci dobierają się sami? Luźno macie na tym UŚ ;)
    Pan Rafał (13 maja 2011)
  • jakby były jakieś pytania dotyczące badań, to piszcie tutaj na forum! jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem (i nie będę musiał np. w międzyczasie zmieniać tematu) to obiecuje zamieścić całą pracę tutaj po obronie;]
    poletko (13 maja 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)