INNE - FORUM
Varius Manx
10 marca 2011Co sądzicie o tym tworze Jansona? Pamieta ktos, kiedy oni usilowali grac progowo na dwoch pierwszych plytach?
Podoba mi sie pierwsza plyta ze Stankiewicz na wokalu - Ego
Wiem, ze jedzie wiocha troche, ale coz. Mam inny gust najwidoczniej. Tak, to na tym krazku jest Pink Floyd na "pustyni"-kopalni.
Po chuj wszystkie plyty maja trzy litery i zaczynaja sie na "E" ? Nie rozumiem do dzis.
O! to tez fajne
http://www.youtube.com/watch?v=kPqP9Y5QOuo
Ogolnie calkiem przyjemna muzyka. (to nie prowokacja - zeby nie bylo)
-
I wtedy przyyyszedl Maaaaj
Maj (10 marca 2011) -
to zaciąganie
zwobot (10 marca 2011) -
Maniera w glosie Lipnickiej potrafi wkurwic. Gdyby nie te "angielskie" zaciaganie to byloby dobrze
robert (10 marca 2011) -
Swego czasu Kazik spiewal : Ona ma sile oraz nieleczona angine
grosz do grosza (10 marca 2011) -
No moze i "mial momenty", ale Koncert inaczej mial ich wiecej. Pelna obaw tez bylaby OK, gdyby nie ta maniera w glosie
czekajacy na... (10 marca 2011) -
eee debiut kowalskiej bardzo fajny przecież, "miał momenty". Potem wiadomo. A co do VM to Filip fajnie w niedawnym cascie nakreślił sprawę - mieli sporo fajnych, zapomnianych już tracków, tak z Lipnicką jak i z Kasią Stankiewicz. Klip do "ruchomych piasków" do dziś pamiętam, przeżywało się będąc gówniarzem!
kacper b. (10 marca 2011) -
Przeciętny zespół. I tak lepszy od Edyt Bartosiewicz czy Kaś Kurwalskich
dzem (10 marca 2011) -
na przesluchanie zawiozl ja robert kubica. przepraszam, juz koncze.
em c (10 marca 2011) -
a najnowsza kandydatka na wokalistke jest otylia jedrzejczak (HA! HA! HA!) http://24.media.tumblr.com/tumblr_l8wkbrr9bh1qzs2hro1_500.jpg
em c (10 marca 2011) -
>–jeep jansona - za malo poduszek powietrznych, 10/3/2011 11:27 Idź stąd. –Twój Stary, 10/3/2011 11:30 nie win ludzi za brak elementarnego poczucia taktu i przyzwoitosci, ja tez chcialem cos napisac o bardzo rockANDROLLowym (albo hiciarskim! HA-HA!) patencie na pozbywanie sie osob z zespolu.
em c (10 marca 2011) -
>–jeep jansona - za malo poduszek powietrznych, 10/3/2011 11:27 Idź stąd.
Twój Stary (10 marca 2011) -
No dokladnie. Piosenka ksiezycowa to klasyk nad klasykami. Zanim zrozumiesz podobnie. "Ten sen" - fajny kawalek, utkwil mi w pamieci. Pamietam OGROMNA popularnosc tego bandu, teraz praktycznie nie istnieja. Co do tytulow. Kiedys lider RJ powiedzial, ze plyta End to koniec trzy-literowych nazw. Oj, chyba sie nie sprawdzilo
jeep jansona - za malo poduszek powietrznych (10 marca 2011) -
płyta z piosenką księżycową i pipnicka na wokalu to taka solidna szósteczka.
oczekujacy (10 marca 2011) -
Album EMU jest dobry, ELF to juz padaka promowana filmem dla pryszczatych nastolatkow "Mlode wilki". Te beznajdziejne aktortwo - Jakimowicz, Szwedes...
Lipali (10 marca 2011) -
>lekkim aromatem gowna zawsze od nich wialo Dobrze powiedziane, muszę zapamiętać. Kurde, Varius Manx. "Ona ma siłę", no jak można tego nie lubić? No ej. Nie zagłębiałem się w twórczość i nie mam zamiaru, ale to? A "Ruchome piaski" to fajne guilty pleasure.
Twój Stary (10 marca 2011) -
lekkim aromatem gowna zawsze od nich wialo, ale kilka piosenek z lipnicka jest totalnie nie do dissowania z, moze nawet plyta, ale nie pamietam. potem nie ma o czym mowic.
em c (10 marca 2011) -
daleki jestem od dissowania VM, bo nigdy nie wydawali mi się tacy źli, generalnie raczej przeciętniactwo po prostu. niemniej mieli trochę naprawdę fajnych kawałków, chociaż żadnej z płyt nigdy w całości nie chciało mi się słuchać. w sumie tyle.
frendzel (10 marca 2011)