INNE - FORUM

Gang Gang Dance Eye Contact

3 marca 2011

panie i panowie, przygotować zwieracze, bo coś czuję, że będzie rozpierdolka roku: >

http://niezalcodzienny.pl/index.php/pierwszy-singiel-z-nowego-gang-gang-dance/

jo
  • chuj w Twe zmęczone rady
    /l\ (18 lipca 2011)
  • Dobry człowieku, weź jakąś książkę przeczytaj albo dwie i naucz się formułować myśli w zrozumiałe dla innych zdania w języku polskim. Tak bełkotliwych wypowiedzi chyba tu jeszcze nie czytałem. Natomiast "Romance Layers", razem z następującym później "Sacer" to najbardziej odprężająca i przyjemna część płyty w mojej opinii. A "Chinese High" jest okropne - strasznie mdłe melodie.
    anlgmt (17 lipca 2011)
  • –Drogi Jeleniu,, 16/7/2011 23:20 skutki wyjaśnień można mierzyć wyjaśnieniami lub ich brakiem. więc skąd zarzuty o jakieś odwrócenia? dopełniając: żądając wyjaśnień od bardziej powiedzmy obadanych z tematem, albo dla fanu można chyba czasem pobudzić czymś nie do końca przemyślanym jakiś wątek hy?
    czy mam wypierdalać z forum? (17 lipca 2011)
  • stream na zywo z PFM: http://hub.pitchforkmusicfestival.com/ OGLADAC KURWA.KOSMOS.
    nie_pamietam (17 lipca 2011)
  • –arbitralna arbitralność, 16/7/2011 22:28 gdzie Ty w Romance Layers słyszysz bjork to ja nie wiem Oo a Twoje powyższe 'wyjaśnienia' działają ze skutkiem odwrotnym do Twojego zamierzonego. po co porównywać jeśli porównanie jest bezzasadne? nie wiem.
    Drogi Jeleniu, (16 lipca 2011)
  • powinno się zacząć jakoś tak: nie wiem jak daleko doszło do podobieństwa
    arbitralna arbitralność, (16 lipca 2011)
  • –przypominacz, 16/7/2011 19:49 nie stało się to jednak jednym na mocy podobieństwa, bo nie znam jednak kompetentnie bjork, a bardziej spodobało mi się samo przedstawienie (i świadomość niekompetentnego przemycenia) od wnikania czy jednak właściwie "bjorkizm" oddaje istotę tego co miałoby się pod tym kryć
    arbitralna arbitralność (16 lipca 2011)
  • ja się jaram też chinese high i zwłaszcza sacer. b. równa płyta m. zdaniem
    szczur (16 lipca 2011)
  • ejtinsowa*
    poprawiacz (16 lipca 2011)
  • wata cukrowa - no niektórzy lubią, ale bjorkistyczna? najtinsowa raczej. może nieco wtórne ktoś powiedzieć. trochę odstaje od psychodelicznej reszty albumu, ale to prostu fajny synth-pop.
    przypominacz (16 lipca 2011)
  • Nie no Romance Layers to dla mnie jakaś niesmaczna bjorkistyczna wata cukrowa
    arbitralna arbitralność (15 lipca 2011)
  • –arbitralna arbitralność, 7/7/2011 20:05 zapomniałeś o Romance Layers.
    przypominacz (15 lipca 2011)
  • Ja tam jestem zachwycony. Bardzo dobra płyta jakiej w tym roku jeszcze nie słyszałem.
    Paweł L. (14 lipca 2011)
  • gbyby wydali ep na której miejsce byłoby jedynie dla glass jar, adult goth i mindkilla byliby w tym roku bandem roku z mniejszym "niestety tylko tyle" niż to ("EC") niestety
    arbitralna arbitralność (7 lipca 2011)
  • jak dla mnie piatkowe klimaty, niestety.
    em c (7 lipca 2011)
  • też myślę, że troszkę za mało.
    mwrootniak (23 maja 2011)
  • i w chuj się myli.
    janek b (7 maja 2011)
  • borys dał 8.2
    można się spuszczać (7 maja 2011)
  • jest dobrze, ale było lepiej
    pies_pawłowa (15 kwietnia 2011)
  • jest okej z plusem
    ef (15 kwietnia 2011)
  • jest super
    ijklmnoprs (15 kwietnia 2011)
  • jest świetnie
    abcdefgh (15 kwietnia 2011)
  • te dźwięki są genialne
    pyta roku (14 kwietnia 2011)
  • mind killa = niesłychany wykurw
    n (5 kwietnia 2011)
  • niezłe
    ijklmnoprs (3 marca 2011)
  • dobre jest
    abcdefgh (3 marca 2011)
  • beznadziejne
    krzesło (3 marca 2011)
  • jaram się.
    stefan jaracz (3 marca 2011)
  • trochę kontynuacja dymphny, tylko bardziej rozwlekła, ale to jest naprawdę mocne. czekamczekamczekamczekamczekamczekam
    fJouT (3 marca 2011)
  • -Wiesz, że NASA interesuje się twoimi oczami? -Nie, czemu? -Bo są wyjebane w kosmos.
    nieogar (3 marca 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)