INNE - FORUM
Tyler The Creator
24 lutego 2011http://www.youtube.com/watch?v=XSbZidsgMfw
czy jest ktoś, kto tego nie widział/slyszal?
Kanye sie jara(best video of 2011)
-
wolf jest suuper. i nie ma dłużyzn.
sto lat za murzynami (6 kwietnia 2013) -
>recenzja goblina >argumenty pick one
limak (28 grudnia 2011) -
pół roku to wcale nie tak dużo żeby uargumentować 7.3 dla goblina
imo (27 grudnia 2011) -
it's a christmas miracle!
szczur (27 grudnia 2011) -
błedywrażliwości Twojej ironii
Søren (12 maja 2011) -
–Powetus, 12/5/2011 18:18 szkoda, że tym wątku rzucasz tak ważny temat jakim na pewno przecież jest badanie Twojej ironicznej wrażliwości
Søren (12 maja 2011) -
szkoda (że nie słuchacie hip hopu). Polecam.
Powetus (12 maja 2011) -
–Powetus, 10/5/2011 19:02 tak, ziom, właśnie dlatego się jaramy, bo nie słuchamy hip hopu i nie znamy daleka, el-p ani "stajni" anticon.
rozkmiń obczaj (12 maja 2011) -
antikon psychiatryk?
kikifas (11 maja 2011) -
Po pierwszym odsłuchu płyty: O co ludziom chodzi?Czy oni naprawdę nie słuchają hip hopu,że tak jarają się taką płytą?Przecież ani tu oryginalności, ani też genialnego flow bohatera pierwszego planu.W teksty nie chce mi się nawet wnikać póki co,ale sądząc po konstrukcji poszczególnych utworów,to pewnie lyrics mają być najważniejszą częścią płyty.Nie ogarniam. Kto twierdzi,że to "psychiatryk" - polecam grupę Dalek,ale też wszystko ze stajni Anticon. No i El-P oczywiście.O tak.Zarówno solo (np. "Fantastic Damage"),jak i z grupą swą ("Funcrusher Plus" Company Flow).
Powetus (10 maja 2011) -
ej swoją drogą ktoś wrzucił kalibra i to taka pewna analogia do syntezatorowych bitów. no ale mimo wszystko kaliber miał większy klimat, tylko że tyler z ekipą odcinają się od tego horrorkoru wciąż
kikifas (8 maja 2011) -
nie hip hopu, a takich pizdek słuchanie nastraja mnie negatywnie, dzięki za radę though
szczur (7 maja 2011) -
>>6. w ogóle, kim jest ta łysa pizdka z youtube? straszna pizdka. ile w Panu negatywnej energii. może troszkę ambientu zamiast tego hiphopu? pomaga
prof. (7 maja 2011) -
>>to tylko hip hop dokładnie
szczur (7 maja 2011) -
ja ogólnie nie spodziewałem się bóg wie czego, to tylko hip hop. ale mówienie o biedzie w sferze podkładów i brzmienia to lekka przesada. solidny chleb razowy, jak to się w tutejszej nomenklaturze przyjęło.
dzieciak (7 maja 2011) -
"message from GZA, oh, another one from Plain Pat Email full of emails, I never write back" chyba powinien "getting more pussy cause i tell bitches i'm Wood Harris " :)
xx (7 maja 2011) -
parę myśli 1. goblin panczami stoi 2. całkiem sporo się dzieje w tych bitach (bundick lubi, więc może warto obczaić temat dokładniej) 3. wszyscy goście są duuużo gorszymi mc od tylera, a to cytowanie biggie'go? parafrazując, co wolno jay-z, to nie tobie, smrodzie. 4. lepsze i chorsze = http://www.youtube.com/watch?v=UIYZkb5CcXE (duh-hoy) 5. koncentrowanie krytyki na _brzmieniu_ syntezatorów jest takie trochę dajcie spokój. 6. w ogóle, kim jest ta łysa pizdka z youtube? straszna pizdka. 7. nie doznałem
szczur (7 maja 2011) -
–bożydar, 7/5/2011 13:59 Chyba w Wal-Marcie.
pies_pawłowa (7 maja 2011) -
–pzydek, 7/5/2011 12:39 brak mi słów :| jak yonkers mi się podobało bardzo, tak cały album brzmi jak jakaś popłuczyna popełniona przez 15letniego chłopaka, który kupił najtańszy syntezator w tesco i dodał kilka chujowych, tanich bitów w fl studio
bożydar (7 maja 2011) -
Żaden przehajp, bardzo równa płyta. Oczywiście ci którzy oczekiwali nowego Wu-Tang okazali się śmieszni (właściwie to od początku byli), lecz i tak dostajemy dobry albm. Fajnie rozwija koncept zawarty w singlu. Żeby jednak nie było tak różowo, to tak się zastanawiam jak można umieścić w samym centrum albumu tak nijaki kawałek jak "Her". Zdecydowanie jego tu nie powinno być. Górne stany 7/Dolne 8 coś z tych przedziałów.
pzydek (7 maja 2011) -
ta płyta jest tak kurewsko biedna, że naprawdę mi przykro jak patrzę na wszystkich którzy się złapali na taki przehajp.
monar (7 maja 2011) -
–25 rok kary, 7/5/2011 00:08 okołosiódemkowa? żartujesz? ten album jest niemożebnie słaby, na więcej niż cztery nie zasługuje
noszkurwa (7 maja 2011) -
dziwne bo znachorstwo podpowiadało że zajebista okładkowa twarz wskazywać będzie geniusz albo Ikarowy upadek a tu taka poprawna (he,he) okołosiódemkowa sprawa
25 rok kary (7 maja 2011) -
http://asset.soup.io/asset/1859/5715_dadf_480.jpeg hehe.
dzieciak (6 maja 2011) -
http://www.youtube.com/watch?v=IT2XYrIJHSA
needle drop (6 maja 2011) -
okej, okej wiem o co wam chodzi panowie, można by rzucić nawet pierwszym lepszym przykładem z naszego podwórka, horrorcore nie nowość - wiadomo ale to brzmi inaczej niż jakiś Esham, Gravediggaz, po prostu
zryło mi baniak (5 maja 2011) -
niewiele słyszałeś przyjacielu dwa posty wyżej, byli już bardziej hardkorowi gracze na tym podwórku
sorry (5 maja 2011) -
esham?
horrorcore to nie nowość (5 maja 2011) -
dla mnie rozpierdolił, zagłębiam się w to coraz bardziej i koszmar, psychiatryk próbuje to porównać do czegoś co już powstało i naprawdę ciężko
zryło mi baniak (5 maja 2011) -
Żarty jakieś, to jest lista roku na spokojnie. Spełnia moje oczekiwania, choć nie były one małe.
pzydek (5 maja 2011)