INNE - FORUM

Off Festival 2011

28 stycznia 2011

http://twitter.com/DJAmeryka/status/31043756392194049

ka
  • Teraz bedzie troche lepiej patrzac na ich set .. ale tylko troche. Niestety dwa ostatnie albumy to juz nie to co kiedys .. a wlasciwie jak patrze to cztery ostatnie albumy
    ja (3 sierpnia 2011)
  • dzieki, to sie pewnie wybiore. dziwaczne z tym 'najbardziej czekasz', grali w 2008 i glownie nudzili.
    em c (3 sierpnia 2011)
  • gdzieś widziałem ankietę, na który koncert najbardziej czekasz - wygrało mogwai, mieli chyba ze 20%. deerhoof, neon indian czy pink zgarnęli po 1-2%. jakoś tak. dziwne ale prawdziwe
    zwobot (3 sierpnia 2011)
  • No wlasnie .. wiec wbijam po 18 i siedze blisko Tibeta !
    thx (3 sierpnia 2011)
  • –em c, 3/8/2011 16:58 http://www.setlist.fm/setlists/mogwai-6bd69a52.html z tego co można sobie obczaić na tej stronce wynika że szansa jest spora
    chybaniewiem (3 sierpnia 2011)
  • z tego co wiem to tam są tylko miejsca siedzące
    camel (3 sierpnia 2011)
  • Ej ten koncer C93 jutro w Centrum .. tam sa miejsca siedzace ? Zastanawiam sie na ktora podbic
    ja (3 sierpnia 2011)
  • cos takiego jak szalikowcy mogwai jeszcze istnieje, czy ostatni wygineli 5 lat temu? bo moze ktos wie co oni obecnie graja, w sensie proporcja kawalkow nowych do starych, i jakie sa szanse uslyszenia 'mogwai fear satan' ktory to kawalek absoltunie zabija na zywo.
    em c (3 sierpnia 2011)
  • dzisiaj slonecznie i mogloby juz tak zostac do niedzieli.
    paz (3 sierpnia 2011)
    paz (3 sierpnia 2011)
    paz (3 sierpnia 2011)
  • Nie no nie może padać jedne prognozy mówią że słońce drugie że pada przekonamy się w piątek
    Magda (3 sierpnia 2011)
  • coś nie tak? widzialem ich na żywo i serio, rzadko na mnie robi coś takie wrażenie. więc tak, headliner kurwa.
    oczekujący (3 sierpnia 2011)
  • lol headliner
    ja (3 sierpnia 2011)
  • Argh, ale chujowo :/ No cóż, przynajmniej się wyśpię. Nie wydaje mi się, żeby Rojek znalazł jeszcze jakieś zastępstwo.
    anlgmt (2 sierpnia 2011)
  • nokurwamać. przecież to był headliner.
    oczekujący (2 sierpnia 2011)
  • 06.08.2011 Kattowice (PL), Off Festival !!!CANCELLED!!!
    BOHREN & DER CLUB OF GORE i (2 sierpnia 2011)
  • –paz, 2/8/2011 21:34 brac kaloszki, bedzie padac!
    sivi (2 sierpnia 2011)
  • tytoń w paczce oczywiście że tak - rok temu sprawdzone.
    ziom (2 sierpnia 2011)
  • kolejne pytanie z serii 'czy można' wnosił ktoś wcześniej tytoń, otwarty, na teren festiwalu bez przypału? bo pamiętam sytuację, jak się do kogoś przyczepili za otwartą ramę szlugów, a tytoń, wiadomo, ma bliższe konotację z niedozwolonymi używkami w polsce i się nieco obawiam pojebanej reakcji i wmawiania mi że wnoszę narkotyki na imprezę.
    oczekujący (2 sierpnia 2011)
  • Jeśli chodzi o aparaty to ja nigdy problemu nie miałam w mysłowicach w kato nie wiem rok temu nie wzięłam. w regulaminie nic nie pisze że nie można wnosić więc nie powinni się czepiać. Mam nadzieje że plotki o tym że zmienili ochronę są prawdziwe. Wchodzenie ludziom do namiotu to już przesada.
    Magda (2 sierpnia 2011)
  • a ktos jest w posiadaniu jakiejs wiarygodnej porognozy pogody? bo rozne serwisy roznie prognozuja.
    paz (2 sierpnia 2011)
  • Ja latałem w zeszłym roku z normalnym plecakiem Targusa CN600 i nie było problemu. W plecaku trzymałem głównie kocyk + jakieśtam ciuchy do ubrania ewentualnie, jak robiło się chłodno. Z drugiej strony, nawet jak w tym roku nie będzie można wchodzić na teren z plecakami (ale nie sądzę żeby tak było), to depozyt działa całkiem sprawnie.
    glootech (2 sierpnia 2011)
  • czy w ogole a jezeli to jakich gabarytow plecak/torbe/saszetke/cokolwiek mozna wniesc na koncerty?
    ARTUR BAR ciś (2 sierpnia 2011)
  • jest jakis browar na offie oprocz grolsza? –paz, 2/8/2011 16:26 redds –waszka, 2/8/2011 17:31 jest jakis browar na offie oprocz grolsza? –paz, 2/8/2011 16:26 a ktoś pamięta której marki jest woda, żeby mieć zawczasu pasującą nakrętkę? bo pewnie znowu będą zabierać.
    em c (2 sierpnia 2011)
  • jest jakiś limit na megapiksele w cyfrówkach? w regulaminie dokopałam się tylko do limitu wielkość obiektywu. wniosę cyfrówkę?
    bruk (2 sierpnia 2011)
  • redds
    waszka (2 sierpnia 2011)
  • jest jakis browar na offie oprocz grolsza?
    paz (2 sierpnia 2011)
  • no poniekąd. ale nie wykluczam, że będzie takie picie, że jednak taxy.
    mja (2 sierpnia 2011)
  • dzięki camel ! mja - twój wpis to jak rozumiem jakaś propozycja?
    PKS (2 sierpnia 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)