INNE - FORUM
Twój Stary
23 stycznia 2011porcajs is ded
-
to chyba taki staro-nowy, ja sprobuje przywrocic staro-starego: idzcie ruchac jamniki, zjeby zasmarkane. jasne ze fajniej, by bylo gdyby tygrysia i zosia wciaz pisali, ale od ilu lat jest ta dyskusja* ze 'kiedys tu bylo lepiej'? idzcie na sanki. a twoj stary podbil i zalozyl ostatnio kilka bardzo fajnych tematow, wiec tym bardziej idzcie na sanki. *czytaj: to pierdolenie
em c (24 stycznia 2011) -
Czy "przywrócę ducha starego Porcysa", kiedy napiszę, że Radiohead i Sigur Rós?
Mam nowy nick. (24 stycznia 2011) -
huja tam z takim wątkiem
życzliwy (24 stycznia 2011) -
ja tak o tym nie mysle
(tak naprawde to masz racje) (23 stycznia 2011) -
ej dobra, to ja założyłem ten wątek. Szczerze mówiąc to z tęsknoty za czasami, kiedy na borcysie można było czytać zbulwiego, tygrysią, paulinę, milion innych no ale przede wszystkim borysa. albo aimarka. a teraz pordys jest zmarły, wszyscy z niego po trochu wyrośliśmy. ja tak to czuję
michał (23 stycznia 2011) -
ojcze nie rób wioski
syn (23 stycznia 2011) -
a co sie przejmujesz jedną osoboą. –a, 23/1/2011 22:07 właśnie. jesteś celebrytą :)
xyz (23 stycznia 2011) -
podpisuj sie!
słyszysz?! (23 stycznia 2011) -
No dobra, ale teraz się podpisz. Jeden raz.
Twój Stary (23 stycznia 2011) -
Jak wam przeszkadza, że tak dużo tu piszę, to mogliście powiedzieć. –Twój Stary, 23/1/2011 22:01 ależ w ogóle nie piszesz za dużo.
a co sie przejmujesz jedną osoboą.
a (23 stycznia 2011) -
Nie da się ukryć, że nie ma tu większego no-life'a, niż ja, ale to nie ja założyłem ten wątek, co chyba oczywiste. Jak wam przeszkadza, że tak dużo tu piszę, to mogliście powiedzieć. Z drugiej strony ja miażdżącą większość swoich postów podpisuję, a nie wiem, jak jest z innymi :)
zacznij, może pójdzie jakoś.
a (23 stycznia 2011) -
myślałem, że to wątek o naszych starych
Fagerström (23 stycznia 2011) -
^-- to raz a dwa - ten wątek musiał powstać.
a (23 stycznia 2011) -
zasmialem sie widzac watek, ale jaram sie perspektywa gdy twoj stary bedzie sam pisal tu posty i sam na nie odpowiadal
kkk (23 stycznia 2011) -
discuss
Swój Tary (23 stycznia 2011)