INNE - FORUM

porcys - podsumowanie 2010

27 grudnia 2010

(rekapitulacja na głównej)

jest jakiś harmonogram?

kkk
  • gdzie jest borys? gdzie jest zagroba? gdzie jest nowotarski? gdzie jest michalak? gdzie jest łachecki? gdzie jest graczyk? gdzie jest zosia? gdzie jest tomek waśko? kto to jest krzysztof michalak? kto to jest magda janicka? kto to jest andrzej ratajczak? kto to jest radek pulkowski? kto to jest ryszard gawroński? kto to jest jan błaszczak? kto to jest michał hantke? kto to jest filip kekusz? kto to jest wawrzyn kowalski? kto to jest patryk mrozek?
    ****** (23 stycznia 2011)
  • No najsłabsza dyszka od x lat, teraz pytanie czy wynika to faktycznie z tego, że rok był słaby, czy coś poszło nie tak podczas podsumowania. Ale w sumie skłaniałbym się ku temu pierwszemu osobiście mimo wszystko.
    glootech (23 stycznia 2011)
  • w Pinku błąd na błędzie. czytajcież zanim wrzucicie, kolega koledze. a jak wam samym się nie chce czytać kolegów, to i nam oszczędźcie.
    ? (23 stycznia 2011)
  • kurwa, już na skrinejdżers lepsze to podsumowanie , bardzo marna dyszka, "Chyba słuchałem lepszych płyt w takim razie. " x2
    adamtochuj (23 stycznia 2011)
  • recenzja toro słaba. nie ma lepszych recenzentów od Konatowicza? Gawroński?
    xyz (23 stycznia 2011)
  • borys nie brał udziału?
    ? (23 stycznia 2011)
  • myślałem,że Violens i Diogenes club będą w dyszce.No ale niech im będzie. Nie kumam pesymizmu we wstępie.Chyba słuchałem lepszych płyt w takim razie.
    Powetus (22 stycznia 2011)
  • bez zaskoczeń. i po co tyle zwlekania?
    xyz (22 stycznia 2011)
  • już jest.erykah na drugim miejscu prosz prosz.
  • Przedpremierowo, bo na stronie nie ma jeszcze odnośnika: http://www.porcys.com/Others.aspx?id=299
    oszukałem Porcys (22 stycznia 2011)
  • no,porcysie!już nawet chaz bundick robi odśwież main page co 30 sekund.
  • proponuję zrobić światełko do nieba
    xyz (22 stycznia 2011)
  • polska wstrzymuje oddech
    zorn (22 stycznia 2011)
  • okres słuchania każdego wydawnictwa Zorna u mnie minął, teraz zacząłem słuchać wszystkiego co wydaje Pollard (mogą robić wyścigi).
    rojal (22 stycznia 2011)
  • Nie ma absurdów, bo redakcja na nie jednak nie czekała.
    gawroński (22 stycznia 2011)
  • A tak BTW:dlaczego nie ma roku w absurdach?Przecież wszyscy i tak tylko na to czekali. Twój Stary:niech zgadnę: Kanye West na drugim miejscu! :D
  • Pozdrowienia dla Andrzeja Ratajczaka za użycie określenia "zdjęcie kirlianowskie". Okazuje się, że to właśnie tego, jak nazywa się taka fotografia szukałem w internecie parę miesięcy temu po omacku. (Takie właśnie zdjęcie użyto w czołówce "Z Archiwum X", podobno jakieś ciekawe zjawiska, niewyjaśnione, byłem ciekawy. A to najwyraźniej zwykły prąd.)
    Twój Stary (22 stycznia 2011)
  • Zaczyna się to, co najlepsze. Ciekawe, co jutro zajmie ostatnich 9 miejsc :>
    Twój Stary (22 stycznia 2011)
  • moja ex sluchala the ex, wypierdalaj blaszczak. zart. ostatnia plyta the ex jest serio bardzo dobra, az sie zdziwilem.
    em c (21 stycznia 2011)
  • targetem Zorna nie jest Twój Stary, ale nasi starzy.
    rozkmiń obczaj (21 stycznia 2011)
  • no właśnie sęk w tym, że pośród tych ok. 5-8 płyt rocznie zawsze znajdzie się coś godnego uwagi. zorn jest jednak całkiem przyzwoity w tej swojej seryjności.
    turas (21 stycznia 2011)
  • Nie kumam takich ludzi jak Zorn, którzy wydają masę płyt od iluśtam lat; czy ktoś na serio słucha każdej? Jak to się może opłacać jego wytwórni? Przecież to trzeba nagrać, wyprodukować, wydać itp.
    Twój Stary (21 stycznia 2011)
  • brawo za zauważenie the goddess, zorna. zdecydowanie najlepsza z jego 463463688328 płyt wydanych w tym roku.
    turas (21 stycznia 2011)
  • wzruszyła mnie recenzja Panda People
    snape (20 stycznia 2011)
  • http://www.porcys.com/Others.aspx?id=297
    mnie nie wkurza (20 stycznia 2011)
  • A z tej grafiki by była fajna tapeta... :>
    Twój Stary (20 stycznia 2011)
  • Kogo wkurza czekanie do 23:59 ręka do góry
    Twój Stary (20 stycznia 2011)
  • chcialem napisac wpis o najlepzych koncertach jakie widzialem, ale jestem zbyt zmeczony, no i troche sie zawiesilem, kiedy zaczalem sobbie przypominac nazwy zespolow. mam szczera nadzieje, ze borek i rojek kazdgo dnia z reszt ich zycia beda dostawac absolutnie fantastyczne blow joby.
    em c (20 stycznia 2011)
  • –jaca, 19/1/2011 11:10 też byłem. podobało mi się bardziej niż na płycie. szczególne gra perkusisty. było więcej niż 30 osób.
    grossvan (19 stycznia 2011)
  • Rzeczywiście wyjątkowo ładna ta grafika. Pozdrowienia dla graficzki!
    Twój Stary (19 stycznia 2011)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)