INNE - FORUM
Zakon Kontestatorów
24 grudnia 2010http://zakonkontestatorow.blox.pl/html
Zapraszam do czytania i komentowania, wybaczcie małą reklamę ale moze to Was zainteresować.
-
"Tylko dobry rock sie liczy! teraz to już nie ma tych zespołów co kiedyś... Queen, Manowar, Yes, Metallica, Slayer, Cream, Rolling Stonsi, Def Leppard, BLACK SABBATH, Zeppelini i reszta. ROCK ON! \m/" Dołoz Beatlesow i zgodze sie w 100%
WM91 (25 grudnia 2010) -
"Ale pytałem wieeelu ludzi na temat Gallagherów (nie tylko w mojej gminie ale i w powiecie!) i generalnie uznawali oni, że to coś takiego, co można porównac do Jonas Brothers, tylko, ze lepsze... ...Ludzie ci sluchali przewaznie rocka i metalu" i pewnie uwielbiają Iron Maiden bo to kawał dobrego metalu, ac/dc to żywa legenda ROCKOWIEGO KOPANIA W DUPSKO! \m/ a z nowych bandów to Nickelback - dobre, solidne riffowanie, charyzmatyczny wokal, niegłupie teksty. z polskich to ostatnia Coma przepiękna no i fantastyczny Kult Unplugged Tylko dobry rock sie liczy! teraz to już nie ma tych zespołów co kiedyś... Queen, Manowar, Yes, Metallica, Slayer, Cream, Rolling Stonsi, Def Leppard, BLACK SABBATH, Zeppelini i reszta. ROCK ON! \m/
TACY TEZ SĄ W MOJEJ GMINIE (25 grudnia 2010) -
"Chyba u ciebie w gminie." Lubisz Oasis? No to normalne, ze uznajesz ze nie jest to obciachem. Ale pytałem wieeelu ludzi na temat Gallagherów (nie tylko w mojej gminie ale i w powiecie!) i generalnie uznawali oni, że to coś takiego, co można porównac do Jonas Brothers, tylko, ze lepsze. Chyba ich wielka popularnosc moze za tym stać. Ludzie ci sluchali przewaznie rocka i metalu. Rozumiem, ze jesli nie wychodzi sie poza krag ludzi ktorzy lubia Oasis (np. Twoja gmina?) to mozna miec wrazenie, że to "mało kontrowersyjny" zespół, ale wiesz o Radiohead ani nawet Nirvanie nikt nigdy nie mowil takich rzeczy jak o Oasis. Żeby nie bylo - ja i moja gmina bardzo ich lubimy. "Bzdura" Nie bzdura, po prostu małe uproszczenie. Zawsze znajdzie się zespół, który zrobił coś pierwszy, ale ja mówie tu o skali globalnej, czego chyba nie zaczaileś ale to swiete prawo Twoje i Twojej gminy. zreszta po kims, kto w odpowiedzi na jakis zarzut pisze tylko "Bzdura" nie spodziewalbym sie jakies wielkiej lotnosci umyslowej. to nie obelga, bo nie znam Cie, byc moze madry gosc z Ciebie, po prostu stwierdzenie wywnioskowane z Twej konstruktywnej (?) krytyki. Pozdro.
WM91 (25 grudnia 2010) -
"Bracia Gallagher i spółka wydała w roku 1994 płytę „Definitely Maybe”, która stworzyła gatunek zwany brit-popem." Bzdura "(...) dziś słuchanie Brytyjczyków uchodzi za ogromny obciach (...)" Chyba u ciebie w gminie.
mm (24 grudnia 2010)