INNE - FORUM

Zakon Kontestatorów

24 grudnia 2010

http://zakonkontestatorow.blox.pl/html

Zapraszam do czytania i komentowania, wybaczcie małą reklamę ale moze to Was zainteresować.

WM91
  • to ten watek nie zostal skasowany? szkoda.
    em c (12 stycznia 2011)
  • Wow.
    Twój Stary (12 stycznia 2011)
  • i marzenia poszły w pizdu
    jd (12 stycznia 2011)
  • aż z ciekawości nie wejdę.
    jajko (27 grudnia 2010)
  • Cieć porcysa powyganiał młodzież stamtąd i wyjebał wątek.
    więc juz nie napierdalam (27 grudnia 2010)
  • no wlasnie, gdzie jest watek z napierdalaniem?
    napierdaaalam (27 grudnia 2010)
  • o napierdalanie
    wielki napierdalator 91 (27 grudnia 2010)
  • ale o co tu chodzi?
    arturo (27 grudnia 2010)
  • To ciekawe, bo wzyscy znani mi Fani Prawdziwego Rocka nie cenią Beatlesów - dlatego, że mieli pedalskie garniturki. –jakaś laska, 27/12/2010 10:56 to chyba musieli się zatrzymać w ich twórczości na roku 1965... i w ogóle jaki argument...
    v/a (27 grudnia 2010)
  • "Tylko dobry rock sie liczy! teraz to już nie ma tych zespołów co kiedyś... Queen, Manowar, Yes, Metallica, Slayer, Cream, Rolling Stonsi, Def Leppard, BLACK SABBATH, Zeppelini i reszta. ROCK ON! \m/" Dołoz Beatlesow i zgodze sie w 100% –WM91, 25/12/2010 21:09 To ciekawe, bo wzyscy znani mi Fani Prawdziwego Rocka nie cenią Beatlesów - dlatego, że mieli pedalskie garniturki.
    jakaś laska (27 grudnia 2010)
  • zapewne chodzi o to żeby nie firmować kału własną nazwą.
    a. (27 grudnia 2010)
  • W jaki sposób administracyjna decyzja o zamknięciu forum przybliży nas do szczęścia? Chodzi o to, żeby ludzie reprezentujący "idiocy of today" nie reprezentowali porcysa? Dziwne myślenie, przecież Waszych czytelników to nie odmieni ;)
    anlgmt (26 grudnia 2010)
  • Czekać na rehabilitację "Heathen Chemistry" tylko, hoho. Idę jeść golonko, redakcjo, zamknijcie forum, hm? –pan miyagi, 26/12/2010 14:26 Spoko, już chyba niedługo.
    kekusz (26 grudnia 2010)
  • czekamy na odpowiedź Świebodzina
    józef (26 grudnia 2010)
  • w pewnych kręgach słuchanie nawet Ariela Pinka i Maxa Tundry uchodzi za obciach i to jest też bolesnie prawdziwie. w różnych kręgach różne rzeczy są uważane za żenujące.
    przecież to takie proste (26 grudnia 2010)
  • Jedyne sensowne wypowiedzi, jakie pojawiły się na tym forum w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy to apele o jego zamknięcie. Co za gówno, aż się wierzyć nie chce. Natomiast odnośnie wypowiedzi, od której cały ten cyrk się zaczął: teza o tym, że słuchanie Oasis w pewnych kręgach uchodzi za obciach (to słowo...) jest akurat imho boleśnie prawdziwa, Mateusz, i mnie troszkę bawi neofickie zachłyśnięcie się co bardziej *przebojowymi* piosenkami u niektórych. Czekać na rehabilitację "Heathen Chemistry" tylko, hoho. Idę jeść golonko, redakcjo, zamknijcie forum, hm?
    pan miyagi (26 grudnia 2010)
  • http://www.youtube.com/watch?v=oZnBpEmjbEk
    pd (26 grudnia 2010)
  • Uhm. Przejrzałem Twój blog i moim skromnym zdaniem wygląda całkiem obiecująco. Lecz, pozwolę sobie na kilka wskazówek/uwag, które tu zostały poruszone: - Styl pisania. Faktycznie jeszcze się nie ''wyrobiłeś'', ale wszystko jest kwestią czasu. Zajrzyj może na teksty na screen, najlepiej Pawła Sajewicza, Marty, Maćka i Kuby. Świetnie merytorycznie, dbałość o kwiecistość stylu, pełen luz, lekkość i nadmieniona powyżej ''finezja''. Co do Andrzeja, to gdybyś poznał jego wszystkie poglądy to założę się, że traktowałbyś go tak jak inni forumowicze (swoją drogą on tu wcześniej też pisał, a może nadal, tylko się ukrywa, huh?) Ponadto rozumiem, że nie przepadasz za Porcysem, ale tu również znajdziesz się wiele dobrych tekstów, choć relatywnie są bardziej emocjonalne. - Oasis. Tutaj się pozwolę nie zgodzić z ich określeniem. Ok. W Polsce być może nikt ich nie słucha, ale są ciągle popularni nie tylko w Anglii (vide: Włochy, Niemcy, gdzie zawsze są dobrze przyjmowani) - muzyka XXI wieku. Jak zarobisz trochę kasy na blogu to wybierz się do sklepu po płyty: TV on the Radio, Flaming Lips, Deerhunter, Animal Collective (+Person Pitch) czy Phoenix (po cichu mam nadzieję, że zapomnisz o Franz Ferdinand). No nic. To chyba tyle. Życzę powodzenia w rozwoju bloga.
    martin (26 grudnia 2010)
  • nie zaczynaj, bo będziecie mieli kolejny beef z porcysem
    _ (26 grudnia 2010)
  • bezwarunkowo kocham to forum za takie wątki całą swoją miłością
    <3 (26 grudnia 2010)
  • Porcys- relaks, rozrywka, dowcip...
    ST/ P (26 grudnia 2010)
  • poszedł już?
    to wychodzimy! (26 grudnia 2010)
  • porcys efekt i otwórz się muzycznie chłopaku, a nie pieprzysz nam tutaj, że tylko franz ferdinand jest okej po 2000 roku, bo to jest serio żałosne, zważywszy, że wrażliwość muzyczną masz i kochasz muzykę, kiedyś jeszcze będziesz czerpał przyjemność ze 'współczesnej' muzyki
    v/a (26 grudnia 2010)
  • wertując mase idiotycznych postów 6-letnich panienek –toś sie popisał taktem panie lepszy, 26/12/2010 02:35 popieram, koledzy?
    Zakon Kutasotatorów (26 grudnia 2010)
  • wertując mase idiotycznych postów 6-letnich panienek
    toś sie popisał taktem panie lepszy (26 grudnia 2010)
  • v/a Mam nadzieję, że masz rację. Póki co wole swoje starocie. Ja zacząłem ten temat na forum, wiec moze ja powinienem skończyć. A na to chyba pora, zwazywszy na to, ze dyskusja jest juz raczej bezcelowa. Przesiedziałem caly wieczór na stronie, ktorej nie lubie, wertując mase idiotycznych postów 6-letnich panienek, czasem tylko pojawiło się coś konstruktywnego jak posty V79, sedna, Twojego Starego no i Twój. Wiec przynajmniej z mojej strony musi nastąpić zamknięcie tematu, który nie ma już nic na celu, ci co chcieli wyrazic swoj pogląd na temat bloga, zrobili to, ja go zareklamowalem i licze na dalsze wejscia. A więc chyba czas kończyć, bo o czym tu gadać?
    WM91 (26 grudnia 2010)
  • –WM91, 26/12/2010 02:18 często (zwł ostatnio, ale to oddzielna dyskusja), ale szczerze? przecież tak jest na m/w każdym forum internetowym z wolną rejestracją, nie mówiąc już o forach niemal zupełnie anonimowych (jak porcys) –moh, 26/12/2010 02:17 niee, chillwave to są ejtisy raczej, ale kto wie? może zespół WM91 właśnie nagrał pierwszy na świecie czilłejw nawiązujący do hard rocka z '70? hmm, na papierze brzmi całkiem frapująco
    V79 (26 grudnia 2010)
  • są tylko kiedy zjawiają sie tutaj ludzie równie interesujący co Ty
    sedno (26 grudnia 2010)
  • czekam na opinie borysa
    olaf lubaszenko (26 grudnia 2010)
  • mam gdzieś współczesną muzykę –WM91, 26/12/2010 02:02 :| dla mnie the beatles to też najważniejszy osobiście zespół, ale każda dekada w muzyce jest zajebista, obecna też, jeszcze dojrzejesz do tego kocham (współczesną?) muzykę
    v/a (26 grudnia 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)