INNE - FORUM
plyty a.d. 2011
10 grudnia 2010nowy rok tuz tuz, wiec mozna juz rozpoczac dyskusje o albumach z 2011 roku.
-
gdzie dorwac Call A Romance KIDO YOJI? appla nie wspieram wiec itunes odpada.
demian (24 stycznia 2012) -
może to taki wkręt jak z Georgem Michaelem w Diogenes Club
nieogar (22 stycznia 2012) -
przy opisie płyty drejka jest napisane że weeknd produkuje mu jakieś kawałki, co oczywiście jest nieprawdą, bo weeknd nie jest producentem w ogóle.
qq (16 stycznia 2012) -
dla porównania recka "eye contact" o tym samym, a wybitna
mailman (15 stycznia 2012) -
okropna recenzja j*davey. co za syf tu zamieszczają
mailman (15 stycznia 2012) -
Mało i z dupy. Czekamy na odpowiedź Screenagers ;>
anglmt (15 stycznia 2012) -
wcześniej była jedna, pewnie dopisali listę mrozka. tak czy siak słabo, że mimo asekuranckich miejsc i tak wygrał bundick.
gsdgsdg (15 stycznia 2012) -
>tylko jedna osoba uznała płytę roku za płytę roku dwie No i Channel Pressure się nie zmieściło? Propsy dla Michała H.
pies_pawłowa (15 stycznia 2012) -
Tzn. nie trzy, wybaczcie: Jensen Sportag - 3 Gang Gang Dance - 4 Toro y Moi - 2 Tyler - 2 Drake - 2
Twój Stary (15 stycznia 2012) -
>tylko jedna osoba uznała płytę roku za płytę roku Co ciekawe, Drake'a i Gang Gang Dance wybrały po trzy osoby
Twój Stary (15 stycznia 2012) -
james blake nie wszedł :(
krol cygan (14 stycznia 2012) -
chujowy ten algorytm jeśli tylko jedna osoba uznała płytę roku za płytę roku
gsdgsdg (14 stycznia 2012) -
porcysy już rok - z recenzjami - skończły? a ukazało się przecież w grudniu kilka fajnych rzeczy.
gruz (5 stycznia 2012) -
cos Ty, Beyonce lepsza, choć to nie ta sama liga
jeja (5 stycznia 2012) -
w sumie nie chce mi sie, ale poprawie, żeby trolle porcysiowe się nie zleciały: oczywiście zeszłorocznej Britney. Teraz już na serio cześć!
it's chris crocker again! (4 stycznia 2012) -
Słucham sobie tegorocznej Britney po wielomiesięcznej obsuwie i doznaje wielokrotnie i mocno, ja pierdole co się dzieje? To jest przecież klasyk! Nie pojmuje tego, szok. Płyta roku i chuj. No może Blake, albo Real Estate, albo Violens lepsze. A może nie. Britney. Jaram się nieziemsko. Nie mogę. Idę stąd. Cześć.
chris crocker (4 stycznia 2012) -
mite b cool, cocaine całkiem doznaję
szczur (24 grudnia 2011) -
the internet - Purple Naked Ladies // pod koniec roku znów jacyś ludzie z ofwgkta wydają rnb/hh/soul
jeja (24 grudnia 2011) -
Range Rover - All Is Bliss. Skojarzenie minimalnego techno i mrocznego, dubowego bassu z estetykami postshoegaze'owymi. Darmowy download: http://rangerover.bandcamp.com/album/all-is-bliss I moje notatki na zachętę: http://fightsuzan.blogspot.com/2011/05/range-rover-all-is-bliss.html
fight!suzan (22 grudnia 2011) -
Ivy: All Hours
FTR (19 grudnia 2011) -
O! Dzięki, wreszcie coś ciekawego.
anglmt (1 grudnia 2011) -
Chris Watson - El Tren Fantasma. Przepiękne nagranie terenowe dokumentujące miesięczną podróż pociągiem po Meksyku. W tym gatunku więcej nie da się zrobić. http://fightsuzan.blogspot.com/2011/05/chris-watson-el-tren-fantasma.html
fight!suzan (1 grudnia 2011) -
a ja jak slysze te japoneczki to chce mi sie smiac i nie moge nic na to poradzic
pomozcie mi (28 listopada 2011) -
Perfume - JPN
to jest nieludzkie (28 listopada 2011) -
Podbijam z okazji świetnej "Repliki" Oneothrix Point Never. http://fightsuzan.blogspot.com/2011/05/oneothrix-point-never-replica.html
fight!suzan (24 listopada 2011) -
Najlepszy na płycie kawałek napisała Iza Lach... –GM, 12/11/2011 15:56 i marina ma lepszy "wykon"..
<piona> (12 listopada 2011) -
'nic więcej' tylko jest <spoko> z tego albumu, ale być może jest ładna na żywo to sobie popatrzę chociaż –v/a, 12/11/2011 14:50 no na zdjeciach promujących "krzyk" nie prezentuje sie zachecająco no już widze recke Mariny- ocena 4coś, spusty nad jej wyglądem+ dissy, że rżnie patenty z zachodu
sweet_jane (12 listopada 2011) -
Electric Bass to nie kawałek Izy <Marina Fanklub>
rojal (12 listopada 2011) -
czekam na recenzję mariny łuczenko. –<piona>, 12/11/2011 13:16 Najlepszy na płycie kawałek napisała Iza Lach...
GM (12 listopada 2011) -
głupie te wasze kłótnie o tę izę lach bo przez to musze teraz jej posłuchac, zeby miec zdanie, a wczesniej tego nie planowałem. Damn you!
Marcin (12 listopada 2011)