INNE - FORUM
Koncerty 2011
16 września 2010Zaczynamy:
22.01.2011 GY!BE@Eskulap Poznań
ciekawe czy komuś się uda przebić:)
-
http://www.lastfm.pl/music/Lenny+Valentino/+events
<cool> (20 września 2011) -
15 listopad,potweirdzone na fb
arturo (14 września 2011) -
jamie woon pojawi sie w poznanskim sq. jeszcze tej zimy. za jakis czas bedzie wiecej szczegolow. end of transimission. pozdrawiam.
e.agent (13 września 2011) -
lenny valentino w eskulapie 15 grudnia
pies lampo (11 września 2011) -
–jys., 30/8/2011 22:29 + M83
GM (7 września 2011) -
malkmus na ars cameralis
jys. (30 sierpnia 2011) -
http://citeam.pl/oferty/cala-polska/international-music-festiwal?utm_source=citeam-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-cala-polska-2011-08-29
poz modern (29 sierpnia 2011) -
http://www.przemianyfestiwal.pl/program/sonicfiction/ zupełnie cicho,rzekłbym że wręcz potajemnie,odbywa się rejestracja na ten oto koncert,na którym wystąpi za darmo Morgan Geist i Justus Köhncke (ja pierdaczę,od dawna już nie byłem na biletowanym koncercie w Warszawie)
kacperski (23 sierpnia 2011) -
http://off-festival.pl/pl/2011/news,przesluchania-konkursowe-juz-w-czwartek,222.html? nie wiem czy uznać to za koncert ale chaciński rojek boris i szubrycht w jednym jury to jeśli będą coś mówić i sie kłócić może być zabawnie. ja pewnie wpadam
kikifas (12 lipca 2011) -
wiecie, że r. stevie moore wkrótce w poznaniu za free, nie?
JJ (11 lipca 2011) -
–trier, 7/7/2011 11:45 ja bylem, ale to bylo zbyt piekne, zeby moc to opisac na tym forum
pies lampo (10 lipca 2011) -
po raz pierwszy w życiu żałuje ze nie mieszkam w łodzi.
szklana_cebula (9 lipca 2011) -
nikt nie był na portishead?
trier (7 lipca 2011) -
W piątek (08.07) rusza cykl koncertów LDZ Alternatywa w łódzkiej Fabryce Sztuki. Wstęp wolny na wszystkie koncerty. 08.07 (piątek) - Tymon & The Transistors, godz.21:00 14.07 (czwartek) - Ektoplazma, godz. 21:00 22.07 (piątek) - Paula i Karol, godz. 21:00 29.07 (piątek)- Tres.B, godz. 21:00 03.08 (środa) - Afro Kolektyw, godz. 21:00 13.08 (sobota) - Shofar, godz. 21:00 19.08 (piątek) - Ścianka, godz. 21:00 26.08 (piątek) - Muzyka Końca Lata, godz. 21:00 Po każdym koncercie afterparty.
jys. (5 lipca 2011) -
3 ucho dzis + Tricky .. swietna rzecz.
ja (2 lipca 2011) -
Sprzedam dwa bilety na Portishead i Fleet Foxes, 120 zł za sztukę, sektor 1! W razie chęci zakupu pisać na: aband@poczta.onet.pl
marian (28 czerwca 2011) -
poznan, pierwsza stolica polski: 5 lipca: hjaltalin, bloodgrooup (pasaz kultury, stary rynek) FREE 6 lipca: kiss kiss kiss (pasaz kultury, stary rynek) FREE 7 lipca: hellow dog, architecture in helsinki (pasaz kultury, stary rynek) FREE a jakby to kogos interesowalo, to opchne 2 bilety na manu chao (5 lipca, poznan, meta toru regatowego malta) w cenie jednego, dostalem dwa za free, nie interesuje mnie ten koncert w ogole, a glupio byloby, aby sie zmarnowaly";)"
e.agent (28 czerwca 2011) -
micheal bolton, piątek, plac defilad.
em c (28 czerwca 2011) -
jakby to kogoś interesowało to Alva Noto i Jan Jelinek na Open Source Art w Sopocie (za free) Architecture in Helsinki tez za free w Poznaniu :)
joker (26 czerwca 2011) -
sprzedam 2 bilety na portishead / fleet foxes, II sektor, po 100 pln za sztuke; odbior osobisty w w-wie lub wysylka do dogadania; prosze pisac na main0(małpa)o2.pl;
main (25 czerwca 2011) -
nieobecnośc destoryer e tam, tzn. równie dobrze mógłby być w przewodniku zamiast czegoś tam, albo razem z czymś tam innym czego nie ma. zdziwiony to jestem pominięciem gang of four, że zbyt oczywiste? ale pil jest, nie łapię.
em c (22 czerwca 2011) -
No właśnie, osobiście uważam obecność Destroyera za jeden z ciekawszych punktów line-up'u, a 'Kaputt' jest naprawdę solidną i przyjemną płytką, z tym, że rozumiem zarzuty niektórych o jakąś flautę kompozycyjną. Tym niemniej zdecydowanie bardziej wolę najnowsze wydawnictwo Bejara, aniżeli np. 'Destroyer's Rubies', które jest trochę niespójne i mimo wszystko wtórne. Ok, kończę ten off-topic i do zobaczenia pod Sceną Leśną na Danielu.
HS (22 czerwca 2011) -
Też mnie dziwi, chociaż czytając przewodnik wcześniej nie zwróciłem na to uwagi. Wszak na tym koncercie i tak będę, nikt mnie nie musi prowadzić. Bejar chyba jest dość słaby na żywo - do takiego wniosku można dojść podglądając youtuby - Kaputtowe piosenki grane na żywo: zespół bez zarzutu, brzmią dokładnie jak na płycie, nic mniej, ale i nic więcej, wokal Bejara natomiast pozostawia nadal wiele do życzenia, zwłaszcza jeżeli potraktować poważnie jego ostatnie deklaracje ("I realised I'm a singer, eksploruję teraz ten temat" etc.). Skądinąd wybór Xiu Xiu nie jest dobrym wyborem, bo jak-mu-tam jest na żywo jeszcze gorszy. Nie pójść na Destroyera, doprawdy. Będzie fajnie, mówię Wam. Materiał z "Kaputt" zajebisty przecież, ciekaw też jestem jakie starsze kawałki przearanżowali na tę modłę (gig krótki, ale może coś się trafi).
anlgmt (22 czerwca 2011) -
Tylko mnie dziwi brak Destroyera w przewodniku po Off-Festivalu? Czyżby Bejar był już passe, 'Kaputt' nie uniosło pokładanych w nim nadziei, czy też Dan jest słaby na żywo? Pytam serio, bo jeżeli powodem jest moje trzecie przypuszczenie, to może wtedy lepiej iść na Xiu Xiu, hm?
HS (21 czerwca 2011) -
oczywiście ta noc w warszawie. ;)
posen (19 czerwca 2011) -
jakie miejscówki polecacie na poniedziałkową noc? stodoła lubi wyganiać gości zaraz po gigach, a tu trzeba się do rana gdzieś ulokować, najlepiej w centrum. any suggestions?
posen (19 czerwca 2011) -
może przewodnik po audioriverze?
arturo (19 czerwca 2011) -
za darmo w poznaniu!
r. stevie moore (18 czerwca 2011) -
ale ból, naTwiterze GRUM'a teraz wyczaiłem "Off to Warsaw" - jakbym się nie sprężył to nie zdążę na 22.00 aaaaaaa fuck
Agent Tnega (18 czerwca 2011) -
–HS, 18/6/2011 09:29 Ja bym wyjebal pare dj setow z tej listy i dodal chocby Gang of Four. O wyborze Jon Spencer Blues Explosion nad Omarem tez nie mam watpliwosci :>. +moze bardzije subiektywnie(?) Blonde Redhead (mam nadzieje na jakies best of), Liturgy (na szatana). Warpaint i Twin Shadow tez mi dadza ucieche. Smieszna lista.
jaca (18 czerwca 2011)