INNE - FORUM

top model zostań modelką (tvn)

9 września 2010

http://modelki.plejada.pl/998,16634,1,kasia,1,wideo.html

kasia czy pamela

mariusz walter
  • na pudelku piszą, że na stronie tap madl info ze palina wygrała pojawiło sie zanim program sie wogóle zaczął
    pudel (3 grudnia 2010)
  • –Klocki_Cobi, 2/12/2010 13:06 lol@forum porcys ad 2010
    moh (2 grudnia 2010)
  • Mam znajomego (duże słowo) ze Zbąszynka na kierunku i generalnie mówił, że żadnych "skandali" z nią nigdy nie było, a szkoda, bo można by się było w szantaż pobawić...
    Klocki_Cobi (2 grudnia 2010)
  • w ogóle fajnie jakby sie wjebała w jakieś seksafery, śnieg do nosa, "one night in Pola". bo inaczej przepadnie, a tak to chociaż dramacik. btw. ciekawe jakby się zachowywała jakby coś wciągnęła.
    znawca (2 grudnia 2010)
  • czyli co, geny + przez parę lat w miarę dbać o siebie (ale zęby to sobie za tą kasę naprostuj). czyli jaskinia.
    znawca (2 grudnia 2010)
  • Nie po to upychali Poline przez wszystkie odcinki żeby na końcu przegrała... Swoją drogą te wszystkie zadania to była farsa, przecież z tych odcinków co widziałem wynikało, że Paulina częściej płacze, a wszystkie questy były "nie z jej dziedziny". "Dziury" chcąc nie chcąc potwierdziło, że jedyny skill jaki musi posiadać modelka to wyglądać.
    Klocki_Cobi (2 grudnia 2010)
  • –znawca, 2/12/2010 01:47 raczej nie inaczej. kate moss i chuj
    jajko (2 grudnia 2010)
  • W sumie tak, czasem sobie zadaję pytanie jak takie zezy, krzywusie itp. są modelkami. Ale widocznie na wybiegu co innego się liczy.
    znawca (2 grudnia 2010)
  • Piszczała była raczej horrendalnie prymitywna, więc trudno jej kibicować, ale i ona byłaby lepsza niż Polina. wyniki potwierdzają, że poza oczywistym wątkiem swojskim wiejskim, ludzie głosowali tak jakby wybierali miss - Piszczała jest według standardowych gustów najbrzydsza, a Polina najładniejsza.
    r (2 grudnia 2010)
  • ale Paulino to typowo ciałem robić będzie, lol.
    znawca (2 grudnia 2010)
  • sorry, ale widziałem 3 ostatnie odcinki i *na modelkę* najbardziej nadawała się wyeliminowana jako pierwsza ania. ola>>>>>>>>paulina
    jajko (2 grudnia 2010)
  • akurat zaraz po lechu był werdykt, przypadkiem wpadłem. poraaaażka. górne zęby owa Paulina ma bieluśkie, a dolne żółciochy - dlaczego?
    znawca (2 grudnia 2010)
  • kurwa krew mnie zalewa do teraz po tym werdykcie. już drugi w tym tygodniu terapeutyczny, sentymentalny finał w reality tv. jak taka niedorajda ze zbąszynka może possibly wydawać się lepszą kandydatką na modelkę niż ola? muszę sobie znaleźć życie, srsly
    r (2 grudnia 2010)
  • a kto slucha
    audycji porcys? (1 grudnia 2010)
  • 1. ola 2. paulina 3. ania
    kto ogląda lecha ten z policji (1 grudnia 2010)
  • Ta co nie umie angielskiego to troche spalila sie. I za duzo tam takich na maksa niesmialych dziolch, chyba nie to loto tez.
    lizaque (27 października 2010)
  • mnie chyba o magde chodzilo jednak, o ta co wrocila. Kasia jest chuda. Choc chyba najbardziej profesjonalna, bo nie chodzi tu o znalezienie spoko dziewczyny moze, tylko takie zimne sukeny.
  • no daje. za to nie rozumiem co nadal w programie robią emilia i marta (chyba chodzi o to że jedna ma dziecko a druga pokazuje cycki w klubie)
    cop robo (27 października 2010)
  • ta kasia co wrocila to daje rady, tam same chudzielce ogolnie i cytujac buke z fb "Barszo bym kciaua bycz TapMadl"
  • na pudelku była już fota finałowej szóstki. w necie sporo też zdjęć lasek po zmianach wizerunku. zainteresowanym polecam wątek o programie na forum wizaz.pl - spoilery są na końcowych stronach -(które to forum jest w ogóle doskonałym źródłem wiedzy o WSZYSTKIM).
    np (23 września 2010)
  • janet johnny + james
    głupi jest ten program (23 września 2010)
  • http://modelki.plejada.pl/uczestniczki.html finałowa 13-tka. kibicuję kasi. niby cośtam chujowo zapozowała, ale i tak za ładna żeby odpaść.
    zagubiona neostrada (23 września 2010)
  • najlepszy jest koleś który "szyje dla największych" (puszystych?) Dawid Woliński który jest tak wystylizowany że wygląda jak mały lewek Simba
    Agent Tnega (10 września 2010)
  • ej, a gdzie jest video z dziewczyną ze szkoły katolickiej i panią zootechnik, no i zuza, te trzy były najlepsze, program denny jak każdy na tvn
    boris bestia (9 września 2010)
  • oglądam fragmenty tego programu i nie mogę przestać się usmiechać
    gawroński (9 września 2010)
  • bueheh niesamowity program trzech pedalow i kilkaset glupich cipek. tu jest polska!
    i moje gilty pleasure (9 września 2010)
  • Top Model to moje nowe gulty pleasure ! Coś w stylu niezapomnianego Rankingu Gwiazd
    PKS (9 września 2010)
  • >ma 31 lat. w stanach od piątego roku życia. szacun za jej polski i za nie robione cycki.
    b. (9 września 2010)
  • słabości: 1. korwin-piotrowska 2. formuła- laski na poligonie wtf?
    wstałem rano przesłuchałem wszystkie płyty (9 września 2010)
  • no a program żenadny, ale powiedzmy że to pominąłem. nie wiedziałem że coś takiego w tv teraz się robi.
    george weah (9 września 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)