INNE - FORUM

prośba o pomoc

29 czerwca 2010

w ogóle chciałbym się tutaj poskarżyć, że na jednym forum literackim zostałem wyśmiany, że piszę bez dużych liter (wersaliki rezerwuje dla tytułów i marek produktów np. Cyfrowy Polsat). do tego schlastali mój pomysł założenia forum gdzie ludzie, którzy czytają np. książki, mogliby porozmawiać z innymi raczej o hłasce i palachniuku, niż o latających mieczach i mówiących grzybach (czy wiedźmianinach). wyśmiano też ideę forum bardziej otwartego bez chujowej moderacji, bez rang w stylu imperator, lord tytanus, rocco siffredi. napisali, że taka wolność to jest chuj i że się syf zrobi, to ja im na to, że są fora gdzie jest duża swoboda i jest ok., nawet lepiej niż na ich forum , to zapytali kim w ogóle jestem i czy napisałem jakąś książkę. normalnie chętnie bym tym grafomanom najebał po mordach ale nie wiem gdzie ich znaleźć. kurwa jak człowiek chce zrobić coś dobrego, to zamiast się przyłączyć i wesprzeć, postanowią ci spierdolić tylko. wiem, że nie powinienem tutaj tego posta wrzucać ale jestem maksymalnie zdesperowany i sfrustrowany sytuacją. jeśli macie pomysł jak mógłbym ich słownie rozjebać, jak im udowodnić, że ich nie ma, dajcie znać. możecie też życzyć aby forum powstało pomimo różnych głupich kutasów.

chujogłowy
  • Przewidywalny żart. Nie chodzi o porównanie dokonań itd tylko zdeterminowanie powiedzmy. Równie dobrze mogłem wjebać tu billa gatesa. A stworzyć forum poziom jakiś trzymające to nie jest kurwa ani rzecz łatwa , ani jakaś tam.
    chglowy (4 lipca 2010)
  • Duma z rządzenia forum internetowym... Tak, z nią nic nie może się równać!
    Twój Stary (3 lipca 2010)
  • Dzięki za w miarę przychylne potraktowanie tego tematu. Trzeba powalczyć. Założe się, że rojkowi też nie raz powiedziano, żeby spierdalał, a dejnarowicza wzywano od chuja.
    chujoglowy (3 lipca 2010)
  • Low, 29/6/2010 07:24 ale ty fajny jesteś, jej.
    krzesło (29 czerwca 2010)
  • >–Low, 29/6/2010 07:24 Nie zrozumiałem ani słowa :(
    Twój Stary (29 czerwca 2010)
  • >–Low, 29/6/2010 07:24 Nie zrozumiałem ani słowa :(
    Twój Stary (29 czerwca 2010)
  • sprzedaj im swoj numer gadu gadu, a nstepnie udaj sie tu http://stanyopisowe.blox.pl/html. praktykuje juz szmat czasu.
    st. (29 czerwca 2010)
  • ja bym napisal, ze 'rocco sifferdi' to sposob w jaki do ciebie zwracaja sie ich stare.
    em c (29 czerwca 2010)
  • speaking of, niewidzialne potwory słabe. nie wiem według jakiego klucza dobierają te polskie tłumaczenia, ale naprawdę nie było nic lepszego do wyboru? lullaby teges? to samo z ellisem. lunar park? serio? jak wydadzą imperial bedrooms przed less than zero w polskiej wersji "pojszcze się". tak chciałem zrzucić z piersi. dzięki.
    Low (29 czerwca 2010)
  • życzę. a im generalnie na tych forach chodzi o władzę i kontrolę, a właściwie namiastkę tego, więc wasze interesy są dość rozbieżne. suchar internetu polega na tym, że po prostu nie bierz tego do siebie, bo ja pierdolę, w normalnym kontakcie te osoby tak by nie kozaczyły. a co do nowego forum, to marketing, pr, charyzma, wizja i chuj, i ci się udaje.
    kasztaniarze na pigalle (29 czerwca 2010)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)