INNE - FORUM

lech poznań miszczem świata

20 maja 2009

hej ho! hej ho!

maryja panna królowa polski
  • Nie wiem jakim tępakiem trzeba być aby próbować jeszcze "rozgrzeszać" tego kibola.
    ekspert (30 stycznia 2011)
  • jakieś janusze, nie janusze, no przecież człowieka opluto.. kobietę uderzono, plus powiązania tego kolesia. Wolę iść na siatę, szczypiorniaka, jakoś ich kibice się tak nie zachowują, nie mażą na murach, nie robią tandetnych vlepek...
    pirat (30 stycznia 2011)
  • wszyscy hipsterzy z PO czytają porcysa
    k (30 stycznia 2011)
  • wszyscy hpisterzy z porcysa glosują na PO
    hehe (30 stycznia 2011)
  • na tym, że nie ma ani chwili w tym artykule odniesienia do polityki, według mnie
    v/a (30 stycznia 2011)
  • nierozumie. na czym polega ewidentność sytuacji?
    e. (30 stycznia 2011)
  • mój post to w ramach ironii oczywiście :) a tak w ogóle to murawski wrócił do lecha
    v/a (30 stycznia 2011)
  • zajebiste że nawet w tak ewidentnej sytuacji niektórzy reagują wg schematu "poironizujmy jak to GW ma obsesję PIS"
    PK (30 stycznia 2011)
  • Faktycznie skandaliczne zachowanie organu Michnika. W swej podłości są w stanie powiązać tę sytuację nie tylko z PIS, ale i z Prezydentem, RPO, PZPNem, Ryszardem Grobelnym i jak wię wydaje - z CBŚ. Skandal indeed.
    e. (30 stycznia 2011)
  • –PKS, 30/1/2011 13:08 zabrakło mi w tym poście jeszcze słowa 'wybiórcza'
    v/a (30 stycznia 2011)
  • wiem o co mu chodziło, ale to nie jest najistotniejsze w tej historii.
    xyz (30 stycznia 2011)
  • chodzi mu to ze wyborca potrafi powiazac nawet taka sytuacje z pisem (albo glownie o to chodzilo?) i to tez jest smutne
    nie lubie pis nie lubie po nie lubie sld (30 stycznia 2011)
  • a Tobie o co chodzi? facet pluje kobiecie w twarz a Ty doszukujesz sie jakis pseudopisowskich spisków, nie najlepiej to o Tobie świadczy. żadne konsekwencje nie będą wyciągnięte wobec tego "eleganckiego kolesia" i to jest najsmutniejsza konkluzja a nie czy występuje słowo "pis". ech.
    xyz (30 stycznia 2011)
  • Wyborcza. Artykuł o "kibolu". Szukam słowa PiS. Długo nie szukam. How predictable.
    PKS (30 stycznia 2011)
  • to zdjęcie wiele wyjaśnia - jakieś janusze w strojach reprezentacji, kapeluszach i pewnie jeszcze z trąbkami, znalazły się nie wiedzieć dlaczego w kotle. ta historia nie mogła skończyć się inaczej
    hahaha (30 stycznia 2011)
  • http://wyborcza.pl/1,76842,9016888,Pierwszy_kibol_RP.html elegancki koleś
    powódź (30 stycznia 2011)
  • też tak uważam i jestem dumny, że szalik Lecha zawiązuje lód na moim kolanie po bieganiu. kolejorz!
    palczak90 (1 sierpnia 2009)
  • właścicielowi udało się jednak niemal wszystkich zatrzymać, mimo że jeszcze niedawno wydawało się, że zapewnienia o pozostaniu najlepszych zawodników będzie można włożyć między to, co jest emitowane przed a nie po wiadomościach tvp. i to jest piękne, i to warto hajpować jako ewenement w polskiej nożnej.
    czytyri (31 lipca 2009)
  • lech is so overhyped
    sie podniecacie (30 lipca 2009)
  • Nie wiem kto jest aktualnie szefem sportu w tvp, ale kij mu w ... i kamieni kupe! I jego przełożonemu też rzecz jasna!
    /\ (30 lipca 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)