INNE - FORUM
praca semestralna o porcys
12 maja 2009hej, mam pytanie do was forumowicze. piszę właśnie prace na zaliczenie makrostruktur społecznych o wspólnotach wirtualnych na przykładzie porcys i jestem ciekaw czy ktoś z was zna osobiście pozostałych użytkowników forum :D bardzo by mi to pomogło, wystarczy, że podacie nick osoby, którą poznaliście w rzeczywistym świecie.
thanks from the mountain!
-
nie znam nikogo i pewnie nigdy nie poznam bo nie lubie ludzi
pajonk (13 maja 2009) -
>bh (wersje oryginalna, zenska, bo opotem chyba jakis pan uzywal tego nicka). lol, kiedy? chyba coś mnie ominęło.
bh (13 maja 2009) -
no nie, wszyscy zgodnie wspolpracuja i rzucaja nickami zaimast stawiac rzadania, prosic i grozic, cokolwiek, byle doszlo do upublicznienia PRACY SEMESTRALNEJ O FORUM PORCYS. poznalem: stiffa, 17, db, fluffy, tomka wasko i bh (wersje oryginalna, zenska, bo opotem chyba jakis pan uzywal tego nicka). ze wspolnych inicjatyw.. hm.. nabijam sie z hiphopowych teledyskow ktore wysyla mi stiff bo jego zdaniem sa ultra fajne i pokazuja prawde o zyciu, moze byc? powaznie, wrzuc to potem do sieci, bedzie smiesznie.
em c (13 maja 2009) -
i raz śledziłem w trakcie wymyślania nicku, jak wracała nocą do domu. –szczur, 13/5/2009 14:44 musisz to robic naprawde bardzo dyskretnie. nic nie zauwazylam. znam plejeru.
w trakcie wymyślania nicku (13 maja 2009) -
17, plejeru, sivi i raz śledziłem w trakcie wymyślania nicku, jak wracała nocą do domu.
szczur (13 maja 2009) -
nie znam nikogo
bulwa (13 maja 2009) -
plejeru & szczur :)
sivi (13 maja 2009) -
a ja znam elliota crane a.k.a. drivealone, jane jane i w sumie borysa, ale wspólnych inicjatyw nie podejmujemy.
jajko (12 maja 2009) -
>k, 12/5/2009 19:29 ?
Low (12 maja 2009) -
ja znam Lowa i Pana Rafała.
Dr Oetker (12 maja 2009) -
hmmm ja też borysa widziałem ale to nie to. chodzi mi o to czy jakieś wspólne inicjatywy podejmujecie. a co do publikacji pracy to mam obawy, że zostałaby wszczęta ostra dysputa dotycząca jej treści merytorycznej (niestety wkradły się do niej elementy wartościujące) :P no i sory ale jest ona dowodem na moją impotencję pisarską bo górnolotne to to nie jest ;)
poletko (12 maja 2009) -
widziałem borysa
to też się liczy? (12 maja 2009) -
grill nie wypalił, nikogo nie znam (trzeba było pisać o wspólnocie screenagers)
c-u (12 maja 2009) -
low, ??
k (12 maja 2009) -
iris, ale ona się tu już długo nie udzialała..
camel (12 maja 2009) -
A będzie to można potem przeczytać? 17, mt, sivi, szczur i w trakcie wymyślania nicku.
plejeru (12 maja 2009) -
xD
Low (12 maja 2009) -
Ja znam Lowa, Dr. Oetkera (ale ją znałem wcześniej) i ??, ale on o tym nie wie.
Pan Rafał (12 maja 2009)