INNE - FORUM
lookbook
12 maja 2009co sądzicie o tym gówienku? lans-bans czy cuś jeszcze?
podobne strony, stockholmstreetstyle, etc.
do dupy
czy
na odwrót?
waszka, orient!
-
co do tych blogow to ja nigdy nie moglem zrozumiec jak serio mozna interesowac sie moda. na tym swiecie jest tyle niesamowitych przejawow ludzkiej kreatywnosci a ktos naprawde ekscytuje sie tym ze inny ktos zaklada spodnie do jazdy konnej na impreze? albo trampki do spodni w kant? haha. no naprawde, hahahah. –em c, 15/5/2009 01:22
Low (15 maja 2009) -
tez ostatnio sie nad tym zastanawialem. I dlaczego wiekszosc osob interesujacych sie moda to kobiety, a jesli juz mezczyzni to zniewiesciali albo geje. Oprocz poprawnosci, ciekawosci kompozycji i funkcjonalnosci, nie widze wielu argumentow broniacych mode jako wazna forme sztuki. A jesli juz, to chyba sztuke w ktorej najwiecej jest pierwiastka zawisci, lansu i braku tresci.
kwas (15 maja 2009) -
>ej chłopaki ale może wypierdalajcie co :> ale ze co, psujemy wam temat o blogach na temat mody ulicznej? eksplodowanie kuleczek jest o wiele godniejszm zajeciem dla porzadnego, robiacego zakupy w lidlu, czlowieka. atak na 47 (58! ozeszty!) rozmysle, taktyka z rogami jest taktyka sluszna. czasem tylko trudno nie miec pretnesji do stworcy wszechswiata, kiedy przechodzi sie etap z 6 mln mimo ze przed chwila na liczniku bylo milionow 28 ale 2 kulek zabraklo. walesa oddawaj moje kuleczki. co do tych blogow to ja nigdy nie moglem zrozumiec jak serio mozna interesowac sie moda. na tym swiecie jest tyle niesamowitych przejawow ludzkiej kreatywnosci a ktos naprawde ekscytuje sie tym ze inny ktos zaklada spodnie do jazdy konnej na impreze? albo trampki do spodni w kant? haha. no naprawde, hahahah.
em c (15 maja 2009) -
100.000.000 to tylko u Lecha (czerstwy żarcik mode off) przeglądam sobie te tematy o ubraniach na forach linkowanych przez naphtę i generalnie uderza mnie gigantyczna nadpodaż zdjęć kolesi. na cholerę komu foto jakiegoś dziwnego gościa w conversach i koszulce sracoste? zdjęcia lachonów mają sens, zdjęcia pasztetów sensu nie mają, natomiast zdjęcia facetów pokazujących swoje "ciuszki" nie powinny istnieć. w ogóle. nigdzie.
c-u (15 maja 2009) -
jak mozna ustrzelic 100.000.000? chlopy maja po tyle punktow. gdyby zbic wszystkie kulki w kazdym lewelu, to chyba za malo na 100.000.000. Moze sa jakies 'ukryte' bonus levele;)
kwas (14 maja 2009) -
58,524,900 ;> jest na to sposob, walic blisko przy katach i w takich momentach gdy jest malo kulek uzalezniajace gowno!
malik (14 maja 2009) -
ej chłopaki ale może wypierdalajcie co :> (fajne jak się zestawi linka c-u z wpia z linkami naphty.)
db (14 maja 2009) -
Gratsy, numer jeden na liście znajomych ma u mnie 47 mln. Ten rekord pobijesz? Ja już nie mam na to cierpliwości, nie chcę marnować kolejnego weekendu.
plejeru (14 maja 2009) -
21 mln ale koncze z tym;>
(14 maja 2009) -
hehe, juz myslalem ze bede musial tydzien grac zeby cie pobic, plejeru, ale przed chwila w drugim podejsciu osiagnalem 39 mln w chain rxn! chyba przebilem ludnosc polski ta liczba, taki ze mnie twardziel.
em c (14 maja 2009) -
Polecam tasiemcowe wątki typu What Are You Wearing Today na Styleforum, Superfuture i Hypebeast http://www.styleforum.net/showthread.php?t=40802&page=2430 http://www.superfuture.com/supertalk/showthread.php?t=2233&page=6135 http://hypebeast.com/forum/showthread.php?t=103031&page=25
naphta (13 maja 2009) -
klasyk w kategorii? thesartorialist.blogspot.com
krwki (12 maja 2009) -
http://hel-looks.com na twarzoksiazce bawie sie tylko w lizaki
sugarcube (12 maja 2009) -
koneserom marnowania sobie życia na fejsbuku polecam Mafia Wars i wszelkie pochodne - masakrycznie uzależnia.
bh (12 maja 2009) -
czyli oficjalnie jestem jedyną osoba na świecie bez facebooka? dodacie mnie jak sobie założe?~
Low (12 maja 2009) -
o kurde, laska usunęła, została tylko namiastka w cache'u google http://tnij.org/ddsm dla mnie niezmiennie niezmiernie smutne zjawisko, dzieci w etiopii głodują, te sprawy
c-u (12 maja 2009) -
absolutnie fajna rzecz. jak macie jakieś fajne adresy to dawajcie. c-u też dawaj linka. Dajcie spokój z tym lansem bo właśnie prowadzę "badania naukowe" (heh) na ten temat i okazuje się, że 3/4 nadużywających sformułowania ma kłopoty ze zdefiniowaniem, a najczęściej używają go osoby mniej fajne względem bardziej fajnych. LANS jest OK.
db (12 maja 2009) -
–em c, 12/5/2009 17:12 Niesamowicie grywalna i wciągająca zabawa. Cały weekend mi to zeżarło, przed chwilą jedną partyjkę zagrałem i miałem 27 mln, rekord 30.
plejeru (12 maja 2009) -
dźwięk tych facebookowych piknięć jest dziwacznie kojący, zagrywałem ostatnio jakoś w końcowej fazie imprezy. co do lookbooków i tym podobnych - niedawno wpadłem na blog, na którym laska zamieszczała zdjęcia pasztecików ze swojego wydziału, kryterium wstępu na bloga było chyba noszenie na sobie >3 tys. nie wiem, strzelam. w każdym razie, zdjęcia ładnych lasek w ładnych ciuszkach byłyby spoko, niestety, w większości trafia się na kaszaloty - więc ja nie rozumiem, po co oglądać takie rzeczy.
c-u (12 maja 2009) -
nie wiem co to lookbook, ale ostatnio mam nowy pomysl na marnowanie minut zycia; eksplodowanie kolorowych kulek na fejsbuku (chain rxn czy cos takiego). ktos jeszcze jest wystarczajco glupi zeby sie w to wciagnac i jaki macie highscore?
em c (12 maja 2009) -
moja koleżanka ma tam konto. interesuje się modą, trochę projektuje, stylizuje... takie strony z jednej strony są kopalnią lansu, a z drugiej owocują wzajemnymi inspiracjami w dziedzinie mody, tak sądzę. no i można też pokazać fajne zdjęcia.
Dr Oetker (12 maja 2009)