INNE - FORUM

lookbook

12 maja 2009

co sądzicie o tym gówienku? lans-bans czy cuś jeszcze?
podobne strony, stockholmstreetstyle, etc.
do dupy
czy
na odwrót?

waszka, orient!

Brand New Cadillac
  • http://warsawfashion.blogspot.com/ szczególnie spacer z psami robi wrażenie
    ii (2 stycznia 2011)
  • http://img12.imageshack.us/img12/7192/autentyk.jpg zapomnialem wrzucic. wchodze na FB i swiat od razu staje sie weselszym miejscem.
    em c (16 maja 2010)
  • Haha Ale generalnie ta galeria z twojego linka to wymieszani różni dziwnie ubrani ludzie i ci przesadnie wystylizowani. Zdjęcie gościa w krótkich spodenkach i tym podkoszulku z lat 70tych wygląda jak z The Sartorialist (nie znam się na modzie, więc może teraz się ośmieszam) No i jest Kanye, hehe
    Twój Stary (2 września 2009)
  • http://www.joemonster.org/art/12286/Ofiary_mody_II ej czy postać z 6 zdjęcia od góry nie wygląda dla was znajomo ? ;>
    Agent Tnega (2 września 2009)
  • wyszło, że jestem 17
    miniJoe (31 sierpnia 2009)
  • jeju kim jest Anna Gacek? Co do Farmville to ma przepaskudną grafikę, o wiele ładniej wygląda My Farm, poza tym to w zasadzie to sami chyba..
    jęczybuła (31 sierpnia 2009)
  • nie no. lol. opis dobry. choć w jarocinie mnie tylko spisali (co prawda po dwóch minutach od pojawienia się na dworcu <dumny>), więc weszłem.
    17 (31 sierpnia 2009)
  • niezal-celeb-test tu: http://apps.facebook.com/jakimce-qttbd/index.php?src=m2&b=6&t=1251717293
    em c (31 sierpnia 2009)
  • Gdzie ten niezal-test?
    Twój Stary (31 sierpnia 2009)
  • farmville make my days!
    luk (31 sierpnia 2009)
  • co do kulek, to poprzestalem na marnym 39 milonow, jbula ma 51 wiec znow sie zastanowie nad oddaniem na nia/ciebie glosu.
    em c (31 sierpnia 2009)
  • fejsbuk powiedzial mi ze jestem borysem, ale nie uznaje rezultatow bo pytania byly tendencyjne nawet jak na tendencyjny quiz. natomiast niektore odpowiedzi byly serio tendencyjne nawet jak na na quiz ktory okazal sie byc zbyt tendencyjny w swojej tendencyjnosci, oraz bardzo, bardzo znajome, wiec zrobilem jeszcze raz zaznaczajac odpowiedzi wg klucza. czy juz wiecie, do czego zmierzam? Jakim celebrytem z niezal-polswiatka jestes? Check out what you got: [zdjecie przedstawiajace lizbe 17] Lubisz byc w centrum wydarzen, ciagle probujesz zwrocic na siebie uwage. Chcialbys zostac gwiazda indie swiatka, ale zostales zatrzymany przez policję na dworcu w Jarocinie i nie weszles.
    em c (31 sierpnia 2009)
  • phi ja szczycę się 51,427,100 punktami w chain rxn. Zdecydowanie bardziej wciąga Biotronic też na fbooku, a właściwie wciągał w okresie sesyjnym.
    jbuła (13 lipca 2009)
  • smacznego obiadu wszystkim. jaki piękny mamy dzień! http://lookbook.nu/look/64307-Mad-Twatter http://lookbook.nu/look/120686-From-German-GQ-online-I-Styleclicker
    luk (12 lipca 2009)
  • w każdym razie kiedy jakaś kapela gra wtórnie, od razu jest na straconej pozycji, prawda? –dzieciak, 16/5/2009 16:48 ale za bardzo nie da się nic stworzyć bez "inspiracji", prawda? –miniJoe, 16/5/2009 21:09 prawda. w ogóle lubię dyskusje o modzie i pytania takie jak to: "czy nie można już założyć zwykłych jeansów i luźnego t-shirta?". można, ale zakładając zwykłe jeansy i luźnego t-shirta uprawiasz "lans" na "normalność", heteroseksualność, nieprzegięcie, bezpretensjonalność i inne rzeczy przeważnie kojarzone ze zwykłymi jeansami i luźnym t-shirtem. człowiek, który ma modę całkowicie w nosie ubierałby się w to, co jako pierwsze wypadło mu z szafy i nie wypowiadałby się w tym topiku. a że ludzie śledzący strony ze street fashion i twierdzący, że "interesują się modą" są często smutnymi indywiduami wielbiącymi pustych nudziarzy za buty przysłane im przez ciocię z Londynu i olewającymi innych za niewłaściwe wykończenie rękawa w t-shircie, to inna sprawa.
    bh (16 maja 2009)
  • w każdym razie kiedy jakaś kapela gra wtórnie, od razu jest na straconej pozycji, prawda? –dzieciak, 16/5/2009 16:48 ale za bardzo nie da się nic stworzyć bez "inspiracji", prawda?
    miniJoe (16 maja 2009)
  • z biologicznego punktu widzenia, żeby przeżyć, przejawy kultury nie są człowiekowi w ogóle potrzebne. i muzyka, i malarstwo, i moda, i wszystko inne co nie służy do żarcia. i chyba w tym momencie rzeczywiście mówienie o tym, że moda (tzn to jak ktoś się ubiera) jest mniej ważna od muzyki, faktycznie może być jakimś faszyzmem... jeżeli chodzi o mnie, nie interesuje mnie za bardzo w co się ubierają inni, choć sam chce wyglądać w miarę dobrze. czy chęć wyglądania dobrze musi się wiązać z obserwowaniem ludzi na ulicach i wypatrywaniu ciekawych pomysłów na ubiór? to raczej nie jest kreatywne. w każdym razie kiedy jakaś kapela gra wtórnie, od razu jest na straconej pozycji, prawda?
    dzieciak (16 maja 2009)
  • Ludzie, ktorzy nie doznaja przy modzie chca przeprosic, ze maja wlasne odmienne zdanie od swiatlych ludzi wypowiadajacych sie w tym temacie.
    rzecznik prasowy ludzi, ktorzy nie doznaja przy modzie (16 maja 2009)
  • troche nie ogarniam paru powyzszych postow wiec wroce do tego: >hahaha zdradza chyba zeroargumentacyjność w tym kontekscie:) dla mnie w ogole wszystkie [b]argumenty[/b] w probach wartosciowania przejawow ludzkiej kreatywnosci sprowadzaja sie do naprzemiennego mowienia 'fajne' i 'nie fajne', wiec nie bardzo moge polemizowac. jak dla mnie ekscytowanie sie moda jest po prostu nieogarnialne i czesto smieszne, podobnie jak wiele innych calkiem popularnych rzeczy. no i co? no i nic, krucjatowac to ja moge przeciwko andrzejowi. czolgiem.
    em c (16 maja 2009)
  • A jednak: wzrusza trochę wiązanie pojęcia "kreatywnosci" z czymś "znaczącym dla tzw. zwykłego zjadacza chleba". Krucjaty przeciwko "modzie" to trochę jak wołanie o "autentyczność" w muzyce (gitary?), to jak, przebudzicie się w 2012?
    naphta (16 maja 2009)
  • ile miales z 'polaka'? poluzuj gume kid.
    kwas (15 maja 2009)
  • przysięgam przed bogiem i ojczyzna w dobie rejestracji na forum, ze pragne inteligentnej dyskusji jak malo kto, i przysiegam, ze nie mam zamiaru wdawac sie w agresywne przepychanki, ale naprawde gleboko przezywam stosowanie chwytu retorycznego polegajacego na kompromitowaniu samego siebie skrajnie debilnymi wypowiedziami i wytrącającemu tym samym intelokutorowi wszelka mozliwosc repliki. "próżność repliki się spodziewał, nie dam Ci prztyczka ani klapsa". tylko wstawiaj spację po przestankowych.
    db (15 maja 2009)
  • rzeczywiście.jest kiepska,ale nie tłumacz się.mnie przecież nie obchodzi co ty myślisz.nieważne.wracając do tematu:moda raczej nigdy nie była zajęciem specjalnie kreatywnym,to zjawisko zupełnie bez znaczenia dla tzw.zwykłego zjadacza chleba.na ogół odarte z dobrych pomysłów.
    paj (15 maja 2009)
  • (dobra, powyższa wypowiedź jest kiepska z mojej strony. sorewicz, generalnie staram się doprowadzić do stanu, w którym ignorancja ludzi nie prowadzi mnie już do wkurwienia)
    db (15 maja 2009)
  • zią oglądaj więcej jedynki. i tam szukaj wieści ze świata marketingu. tak.
    db (15 maja 2009)
  • przede wszystkim marketing,człowieku.dla mnie niepojęte jest jak można płacić ciężkie pieniądze ludziom wypranym z wszelkiej kreatywności i pomysłów?wystarczy oglądnąć dowolny blok reklamowy żeby się załamać i zacząć myśleć o przymusowej eutanazji dla jego twórców.
    paj (15 maja 2009)
  • tak po dluzszym namysle to dorzucilbym reklame, design i marketing jako bzdurne przejawy ludzkiej kreatywnosci i zdeklarowal oficjalne ich pierdolenie na rzecz gierek na portalach spolecznosciowych. http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=1540 Niedługo dojdziemy do podobnych wnioskow. Boze, nie.
    db (15 maja 2009)
  • co przeszkadza traktować modę jako jeden z wielu niesamowitych przejawów ludzkiej kreatywności? hahaha zdradza chyba zeroargumentacyjność w tym kontekscie:) no i faktem jest, że na wszelkich tego typu forach/serwisach (a wymienione wyżej to najbardziej znane) stosunek aktywności kobiet do męzczyzn to tak, na oko, 10% do 90% - daje do myślenia
    naphta (15 maja 2009)
  • >czyli oficjalnie jestem jedyną osoba na świecie bez facebooka? >dodacie mnie jak sobie założe?~ >–Low, 12/5/2009 19:16 ja też nie mam konta na facebooku. eee i przyłączam się do zdziwienia całą tą kulturą lanserską. już nie można ubrać zwykłych jeansów i luźnego t-shirta?
    dzieciak (15 maja 2009)
  • :))))))))))))))))))))) tu byłem, db
    db (15 maja 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)