INNE - FORUM
Romans Negrala(Behemoth) z Dodą
8 maja 2009Pudelek, fakt itp donoszą, że wokalista death metalowego zespołu był na randce z polską królową popu.
fani zespołu przezyli to tak bardzo, że na oficjalnym forum zespołu wszelkie dyskusje na ten temat karane są banem.
jak myślicie, mają szanse jako para?
-
–em c, 6/4/2010 19:22 późna pora, jak na rower, i niebezpiecznie w szarówce maila za kierownicą pisać.
w 2064 wodorosty zagarną Ziemię (7 kwietnia 2010) -
Zdania rozpoczynamy wielką literą.
Przemek Kij (6 kwietnia 2010) -
hihi! >Ludzie którzy myślą ,że znają się na wszystkim i tonem mentora wypowiadają się na każdy temat ja? nigdy, bankowo mylisz mnie z kims innym. przy okazji: wykrzyknik stawiamy od razu po ostatniej literze wyrazu, bez odstepu, tak samo jak inne znaki interpunkcyjne.
em c (6 kwietnia 2010) -
co by nie mówić o em c to i tak em c > paj, a nawet camel > paj
k (6 kwietnia 2010) -
–paj, 5/4/2010 22:23 ja jebie ! 100 % poparcia ! od jakiegoś czasu już nie mogę z tym chłopem, znam ten typ cwaniaczka jak on. Ludzie którzy myślą ,że znają się na wszystkim i tonem mentora wypowiadają się na każdy temat; od tego jakim dżemem smarować bułki, jak najlepiej podpalić las poprzez najlepsze kluby i rwanie dup na politycznych mądrościach kończąc. kurwa nienawidze!
ender (6 kwietnia 2010) -
już wiem! jest coś gorszego niż coma. emce w absolutnie każdym jebanym wątku na tym śmiesznym forum wywnętrza się na temat rowerów, pedałowania itp. właściwie to on chyba jest w każdym wątku na forum.
paj (5 kwietnia 2010) -
bo czyż istnieje coś bardziej pretensjonalnego niż Coma? –paj, 26/8/2009 11:55 poza twoimi komentarzami? –em c, 17/3/2010 23:16 http://www.youtube.com/watch?v=UZm47SrmuwM&feature=player_embedded
krzesło (4 kwietnia 2010) -
Nergal na dwójce.
Twój Stary (4 kwietnia 2010) -
bo czyż istnieje coś bardziej pretensjonalnego niż Coma? –paj, 26/8/2009 11:55 poza twoimi komentarzami?
em c (17 marca 2010) -
http://rateyourmusic.com/images/all?type=w&assoc_id=297227
dobre (17 marca 2010) -
pewnie nie byli, ale mimo wszystko stawianie ich w jednym szeregu z Comą jest okrutnie krzywdzące. dla każdego artysty byłoby krzywdzące. bo czyż istnieje coś bardziej pretensjonalnego niż Coma?
paj (26 sierpnia 2009) -
nie no pierwsza plyta nie była taka zła
zyga (25 sierpnia 2009) -
moim zdaniem nigdy nie było momentu, w którym byliby godni słuchania. Dość słaba kopia brzmienia Porcupine Tree z najsłabszych lat Porcupine Tree. Prog-metal, jakie to jest nudne.
kb (25 sierpnia 2009) -
przegapiłem moment, w którym Riverside też okazało sie niegodne słuchania. chyba są jednak ciut lepsi niż Czesław i Coma?
paj (25 sierpnia 2009) -
Nowa płyta behemotha na pierwszym miejscu list sprzedaży. Nie ma to jak gust naszych rodaków. Czesław Śpiewa, Riverside, teraz to. Jeszcze nowy album Comy by się przydał jakoś niedługo. I nie wiem, reaktywacja O.N.A może? A wracając do tematu, czyli romansu z Dodą, w telewizji pokazywali rozmowy z fanami Behemotha. Perełki w stylu zdradzenia muzycznych ideałów (haha, co prywatne życie ma wspólnego z pracą w zespole)? i ogólnie teksty typu, że nie są w stanie ogarnąć całej tej sytuacji swoimi ograniczonymi deathmetalowymi móżdżkami.
kb (24 sierpnia 2009) -
>a że zdeko tempa? toż nergal też jakimś intelektualistą nie jest. oj tam. magistra ma
Kasia - Tęczowy Delfinek (15 maja 2009) -
http://www.youtube.com/watch?v=gypqtpI8UFE Ej, to jest lepsze niż jakiekolwiek misheardy!
Pan Rafał (14 maja 2009) -
ja slyszalem ze sa plany na wspolna plyte dody, nergala i out of tune. plyta ma sie nazywac 'porozumienie ponad podzialami: 2009" i ma ja promowac seria koncertow organizowanych przez eske rock. jak dla mnie bomba.
em c (12 maja 2009) -
nowa płyta behemoth ma mieć indie nawiązania soł
luk (12 maja 2009) -
abc
(12 maja 2009) -
nie Negrala tylko Nergala baranie jebany w dupe –włochaty kozieł, 11/5/2009 09:50 Nergal- Negral jeden chuj,chudy chuju
spawacz (12 maja 2009) -
doda u majewskiego nie zaprzeczyla ze szatan to jej bojfriend w ogole jakas taka spokojniejsza
milosc kwitnie hehe (11 maja 2009) -
kurde, przesuniecie jakies, ten jest juz ok :) http://www.youtube.com/watch?v=GEeH9cVbu1E&feature=related
gr-ek (11 maja 2009) -
odswiezmy klasyka :P http://www.youtube.com/watch?v=ZhXvP2MWP08
gr-ek (11 maja 2009) -
niech ktos komu fotoszop strasznym nie jest zrobi dode i nergusia na modle 'if the mated' conana o'briena.
em c (11 maja 2009) -
ja tam mu się nie dziwię. zajebista dupa. a że zdeko tempa? toż nergal też jakimś intelektualistą nie jest. zresztą nie wiadomo, jak ona zachowuję się na co dzień. gdzieś miedzy wierszami z niektórych video wywiadów przebija że jest bardziej... hmm... stonowana? normalna?
Arczi (11 maja 2009) -
Tylko patrzec jak zaloza polski Ewanesens, czy jakis inny Uifin Temptejszon!
cursed (11 maja 2009) -
ciekawe czy ją podnieca ten makijaż.
mja (11 maja 2009) -
nie Negrala tylko Nergala baranie jebany w dupe
włochaty kozieł (11 maja 2009) -
jakoś ostatnio narzekał, że behemof nie zgarnął fryderyka, może to początek kampanii reklamowej na ten rok? –ninusz, 8/5/2009 22:18 no na pewno - negral bedzie lody reklamowal i skladal co koncert dode w ofierze- to jest przebiegla swinia.
spawacz (10 maja 2009)