INNE - FORUM
syntezatorowe solo z "six days"
8 maja 2009Zwracam się z prośbą u udzielenie mi informacji na temat utworu DJ. sHADOWA "SIX DAYS" ,mianowicie chodzi mi o to skąd pochodzi to kosmiczne syntezatorowe solo tak gdzieś w środku utworu. Stawiam beczkę piwa temu kto wie :}
-
Właśnie szukam tego utworu z solo(Dennis olivieri "I cry in the morning" . Ciężko będzie :/
ja to ja (11 maja 2009) -
z six day war jest samplowany wokal, a z colonela ten główny motyw. solo jest z jakiegoś innego kawałka
zwobot (11 maja 2009) -
Kozystałem , tylko nie tak jak trzeba. Teraz pozostaje mi czekać na sygnał od soulseekowskiej wishlisty :}
jatoja (10 maja 2009) -
W sumie nie piję, w ramach podziękowania naucz się korzystać z google. O, taki jestem dobry.
Twój Stary (10 maja 2009) -
jakie pijesz ? :]
ten od syntezatorowego solo (9 maja 2009) -
""Six Days" contains a sample of "Six Day War" by Colonel Bagshot and "I Cry In The Morning" by Dennis Olivieri. \"
Twój Stary (9 maja 2009) -
No właśnie mi chodzi o solo(jakis wczesny syntezator , być może z jakiegoś jazzowego utworu) wplecione do tego kawałka. chyba słuchałeś innej wersji , mnie chodziło o wersję z "the private press"
jatoja (9 maja 2009) -
nie wiem o co Ci chodzi wlasciwie to z syntezatorem, ale caly utwor jest oparty na utworze zespolu Colonel Bagshot o tym samym tytule. z '71, jesli Cie to interesuje nagrali to cudo przypadkiem bo nic innego na poziomie im nie wyszło
pilgrim aka glpk (9 maja 2009) -
a bo, panie, my tu wszystkie wiedzące, ale niepijące!
...... (9 maja 2009) -
:/ Dam troche wyżej
jatoja (9 maja 2009)