INNE - FORUM
david byrne w polsce (13 lipca, warszawa)
8 maja 2009http://muzyka.onet.pl/10173,1966918,newsy.html
definitywnie, na dniach wystawiam nerke na allegro. zarzuce linkiem, jakby co.
-
wielkie dzięki dla tych, którzy przyszli w białych koszulkach. dzięki za bańki mydlane, samoloty (chyba żaden nie doleciał na scenę, ale po koncercie widzieliśmy kilka na podłodze) i kwiaty. nawet jeśli nie była to akcja totalna, to i tak jesteśmy mile zaskoczone:) p.s. nagłośnienie rzeczywiście nie za dobre... ale i tak było cudnie. jesteśmy w siódmym niebie:) byrne rządzi!
Jam&Bon (14 lipca 2009) -
byl ten caly happening opisany wyzej?
? (13 lipca 2009) -
db ale z ciebie cieć, serio koncert bardzo w porządku, publiczność o dziwo zajebista jak na polska.
łh aka poliszmnie (13 lipca 2009) -
ps. dobrze graja, slyszalem przez telefon. naglosnienie slabe.
db (13 lipca 2009) -
tanio pójdzie.poliszmnie.
db (13 lipca 2009) -
szybko szybko. mam podwójną wejściówkę i jestem tylko jeden. tanio pójdzie. dzwonić po 515 701 781!
łh aka poliszmnie (13 lipca 2009) -
dzięki :) bardzo nam miło ślemy buziaki
Jam&Bon (10 lipca 2009) -
mnie na koncercie co prawda nie będzie, ale specjalnie będę chodził w białym t-shircie tego dnia, bo jak przeczytałem post –Jam&Bon, 10/7/2009 12:29 to mialem CIARKI kurwa. Szacunek dziewczyny, mam nadzieję że spotkamy się na jakimś show.
db (10 lipca 2009) -
Ok. Ci w białych koszulkach mogą się nawalić:)
a co z tym najebaniem się?
17 (10 lipca 2009) -
No co ty? nie mów nam, że założenie białego t-shirta to dla ciebie taki wstyd, albo zbyt skomplikowana sprawa. jeśli skomplikowana to możemy pomóc;) nie no, trochę luzu, mamy spory odzew - liczymy na to, że pod sceną będzie biało! buziaki
dziewczyny. nawet ja bym odczuwał wstyd przy tej akcji w ogóle to prędzej się zrzygam niż założę białe spodnie :(. i buty. gratuluję determinacji, ale takie happeningi naprawdę powinny być *troszkę prostsze*... nie wiem. najebmy się wszyscy czy coś w tym rodzaju.
17 (10 lipca 2009) -
Hej, Kto lubi Davida niech ubierze się na biało!!! Kto go uwielbia niech jeszcze zrealizuje trzy kolejne punkty: 1. Ubierz się na biało (tak, jak wszyscy na scenie). 2. Weź ze sobą urządzenie do robienia baniek mydlanych (takie zamykane pudełeczko z mydlanym płynem i patyczkiem zakończonym kółkiem – jak to się nazywa?). Po zakończeniu utworu „Once In The Lifetime” wypuść w powietrze tak dużo baniek ile dasz radę. 3. Przygotuj kartkę kolorowego papieru. Możesz na niej coś napisać (np. „Hej David, fajne włosy” albo „Jak tam koncert?” albo cokolwiek chcesz przekazać artyście). Złóż ją i schowaj do kieszeni. Pod koniec utworu „Burning Down The House” uformuj ją w samolocik. Po zakończeniu piosenki rzuć samolocik na scenę. Uwaga: nie celować w oko żadnego z artystów!. 4. Weź ze sobą jakiś kwiatek. Po utworze „Everything That Happens Will Happen Today”, który prawdopodobnie będzie zamykał koncert, rzuć kwiatek na scenę, lub jeśli będzie taka okazja, wręcz osobiście artystom. Pozdrawiamy. Jam&Bon W razie pytań piszcie: niespodziankadladavidab@wp.pl P.S. Nic nie mówcie Davidowi…
bilety już sprzedane
brodwaymilk (9 lipca 2009) -
>o wyzszosci talking heads nad the smiths mozna sie spierac nie >david byrne zjada morrisseya na sniadanie tak >Ciekawe czy znow w jadlo zrobia after nie
em c (8 lipca 2009) -
o wyzszosci talking heads nad the smiths mozna sie spierac ale david byrne zjada morrisseya na sniadanie. Ciekawe czy znow w jadlo zrobia after
moh (8 lipca 2009) -
nikt nie chce kupić 2 biletów ? obniżam cenę do około 170 zł, ale mogę jeszcze trochę obniżyć jeśli ktoś będzie bardzo chciał jakby coś to mój mail brodwaymilk@o2.pl
brodwaymilk (8 lipca 2009) -
chce ktoś kupić dwa bilety za około 200 zł? cena do jeszcze do negocjacji gdyby ktoś chciał kupić lub ma jakieś pytania pisać: brodwaymilk@o2.pl
brodwaymilk (7 lipca 2009) -
właśnie. talking heads >>>>>>>>> the smiths
rojal (7 lipca 2009) -
tak sobie podbijam bo frustruje mnie fakt, ze z powodu morrisseya wszyscy sie kolektywnie spuszczaja i maja kisiel w majtkach a o byrnie jakos cichawo. przeciez jest o wiele fajniejszy.
em c (7 lipca 2009) -
" jak ktoś nie ma jeszcze biletu to niech wie, że można kupić prawie o połowę taniej - http://www.artistmusicexchange.com/ "
17 (11 czerwca 2009) -
A, ok, ja patrzyłam na livenation i tam na dole był baner "mapa miejsc wkrótce" i tym się zasugerowałam.
marta s (8 maja 2009) -
A nie, jednak z miejscami siedzącymi chyba. –marta s, 8/5/2009 13:37 na eventimie jest napisane "miejsca stojące"
17 (8 maja 2009) -
CO SIĘ DZIEJE!
17 (8 maja 2009) -
A nie, jednak z miejscami siedzącymi chyba.
marta s (8 maja 2009) -
Cudownie. To chyba będzie pierwszy koncert na tej trasie, który nie będzie "krzesełkowany".
marta s (8 maja 2009)