INNE - FORUM
Sonic Youth w Polsce
8 maja 2009czy to prawda że latem mają zagrac w polsce? już trzy osoby mi to powiedzialy ale ni huja info w necie
-
F#F#F#F#EB! (no ale bez wdawania się w akademickie spory :>) natomiast w wypadku freaków i pedałów to chyba synkretyzm się dzieje, ale nieważne.
telemorele (8 września 2009) -
+ paru pedałów, stałych bywalców shoutboxów wszystkich indie-wydarzeń
no (8 września 2009) -
GGDDEbEb uber alles.
em c (8 września 2009) -
pewnie, patrząc po attenderach z last.fm na koncert wybiera się ze dwa tuziny polaków, w tym kilku freaków znających każdy alternatywny tuning gitary thurstona.
telemorele (8 września 2009) -
a może ktoś miałby ochotę jechać 21.10 do Berlina?
k (7 września 2009) -
tak na wszelki wypadek: widzialem ich 7 lat temu w berlinskiej columbia halle, myslalem ze sa duzo za starzy zeby dac dobry koncert i o malo nie pojechalem. na koncercie mnie zabili. teraz moral: jesli bedziecie mieli okazje zobaczyc ich w klubie i z jednej strony pomyslice 'eeee dziady' a z drugiej 'jeeee, sonic youth' to zdecydowanie sluchajcie sie drugiej strony, i idzcie.
em c (7 września 2009) -
poznan, ale oglosza niezadlugo dopiero. w sumie mozecie juz zbierac kase –sugarcube, 8/5/2009 10:10 Oszukista !!
człowiek z dupy (7 września 2009) -
Mój kumpel się popłakał. ale to nieniezal i niehipster. czyli on sie nie liczy.
antyfan porcysa (9 maja 2009) -
Iiitam, zarąbiście na Open'erze było, od pewnego momentu już do końca rzeźnia.
pok (9 maja 2009) -
no i grali na openerze, i co? jeden z gorszych koncertow, jaki widzialem/slyszalem. upadl wowczas moj muzyczny autorytet i zmarla slepa mlodziencza dzwiekowa milosc. –Trudi, 8/5/2009 11:41 upadłeś na głowe jak byłeś bardzo mały ? –stiff, 8/5/2009 17:06 ja bardzo na nich czekałem i rzeczywiście koncert na openair nie porywał, ale myślę że głównie dlatego że to raczej zespół klubowy, na mniejsze, bardziej intymne sale. Bardzo chętnie zobaczył bym ich np. w palladium :-)
w,sztu (9 maja 2009) -
trzeba było podejść bliżej! aczkolwiek, nagłośnienie faktycznie szwankowało gdzieś do połowy koncertu.
Low (9 maja 2009) -
dzieki za rade, nastepnym razem wezme
Trud (8 maja 2009) -
trzeba było na sennheiserach słuchać. dokanałowych.
quid (8 maja 2009) -
cmokajcie sie po fiutach wszyscy wy, ktorym sie podobal koncert Sonic Youth na Openerze. Mnie sie nie podobal i co? kurwa, slabo zagrali, slabe naglosnienie i co mi zrobicie? caly dzwiek niosl sie po tej jebanej lace i znikal nie wiadomo kurwa gdzie.
Trud (8 maja 2009) -
no i grali na openerze, i co? jeden z gorszych koncertow, jaki widzialem/slyszalem. upadl wowczas moj muzyczny autorytet i zmarla slepa mlodziencza dzwiekowa milosc. –Trudi, 8/5/2009 11:41 upadłeś na głowe jak byłeś bardzo mały ?
stiff (8 maja 2009) -
Unsound
pudło? (8 maja 2009) -
ja tez
sugarcube (8 maja 2009) -
poprośmy może o opinię wszechwiedzące PUDŁO!
Graf von Dupenstein (8 maja 2009) -
byłoby ekstra zobaczyć ich po raz drugi!
bont (8 maja 2009) -
a ja słyszałem że to nie plotki
utli (8 maja 2009) -
chodza rozmaite plotki o ich wystepie na nowej muzyce w sierpniu, ale powtarzam, ze to tylko plotki. zobaczymy, jak bedzie naprawde.
e.agent (8 maja 2009) -
–e.agent, 8/5/2009 12:57 a junior boys to skąd sobie wymyśliłeś?
ss (8 maja 2009) -
całe lato zajęte :) ewentualnie sierpień, hmh, ale wątpię, żadnych innych europejskich tras wtedy. stawiam na europejski tour na jesień.
mt (8 maja 2009) -
–Low, 8/5/2009 12:48 chyba ty
Trudi (8 maja 2009) -
jezeli to wszystko (blur, sonic youth, junior boys itd.) prawda, wystawiam nerke na allegro. nie ma zmiluj.
e.agent (8 maja 2009) -
to chyba słuchałeś z pola namiotowego. jeżeli to prawda to WHOA spokojnie, nie mam tylu rzeczy do sprzedania by te wszystkie koncerty obskoczyć.
Low (8 maja 2009) -
no i grali na openerze, i co? jeden z gorszych koncertow, jaki widzialem/slyszalem. upadl wowczas moj muzyczny autorytet i zmarla slepa mlodziencza dzwiekowa milosc.
Trudi (8 maja 2009) -
zgadujcie, ja będę mówił czy macie rację. sugarcube - pudło :) pozdrawiam!
wiem więcej (8 maja 2009) -
jacek to robisz ich?
rudy (8 maja 2009) -
qrwa qrwa qrwa; czy oni sie wsciekli z tymi koncertami?
main (8 maja 2009)