INNE - FORUM
najgorszy dzennikarz w branży
5 maja 2009hej dziewczyny, dosyć porcysowej polityki miłości i wazeliny. powiedzcie proszę, którego polskiego dziennikarza uważacie za najgorszego w branży. leszczyński, pęczak a może weisswiesław?
ja ze sklepu koła fortuny wybieram roberta sankowskiego. za przenikliwy umysł, bystre socjomuzyczne obserwacje, dzięki którym wiem, że teraz to jest moda na ejtisy, nienaganny styl oparty jedynie na najbardziej sprawdzonych kalkach językowych i ryj.
a wy?
-
Krzysztof Wacławiak & Igor Stefanowicz!!!!!!!!!!!!
belzebubek (7 maja 2009) -
Bożydar Iwanow
Dariusz Szpakowski (7 maja 2009) -
Czy panią Szydłowską można uznać za dziennikarkę muzyczną? Jeśli tak to wysuwam jej kandydaturę choć dla mnie jej nie ma.(wiem, że w wątku chyba chodzi o płeć męską, ale panie też dają radę...)
kak (7 maja 2009) -
jakie przyjmujecie kryteria ? Kogo uznajemy za dziennikarza muzycznego ? (bo przecież nie redakcje Pulp, nowej muzyki a tym bardziej Łacheckiego rlol)
db (7 maja 2009) -
Jakie przyjmujecie kryteria? Co wyróżnia dobrego, a co kiepskiego dziennikarza muzycznego?
wsukurs (7 maja 2009) -
"połknij come" idealnie się wpisuje w beznadziejność Kucińskiej.
es (7 maja 2009) -
aaaaaaaaa i jeszcze jest na Nowej Muzyce koleś, który się nazywa Filip Szałasek i pisuje o indie - srindie. recenzja nowego yeah yeah yeahs bezkonkurencyjna.
Iglak (7 maja 2009) -
w tej kategorii Gacek jednak mocniejsza od Kucińskiej, której przynajmniej "połknij come" wyszło. poza tym Staniszewski plus połowa obsady PULP.
Iglak (7 maja 2009) -
heh no, ale one piszą tam teraz wszystko prawie
mailman (6 maja 2009) -
Ja tam najpierw sprawdzam autora nim przeczytam.
Machiniara (6 maja 2009) -
w ogóle zawsze jak w machinie czytam jakiś artykuł i cały czas autor nawija laurkę o tym jaki to ktoś zajebiście modny i z kim to nie chodził to tylko obstawiam czy gacek to czy kucińska
mailman (6 maja 2009) -
Znów coś wygrałem?!
Piotr Stelmach (6 maja 2009) -
kucińska. nie trawie tego infantylizmu i wszedobylskiego uwielbienia dla ckod. mam czasem wrazenie jakbym czytal teksty autorstwa laski, z ktora sie zadawalem i okazala sie na tyle zdziecinnala, ze spasowalem. najgorsze jest to, ze w machinie coraz jej wiecej. plus za "łyknij come".
damian (6 maja 2009) -
no prosze was, miejsce pierwsze to chyba i tak stelmach.
k (6 maja 2009) -
rogowiecki jest cwokiem strasznym, sankowskiego jakos zlewalem az ktos tutaj wkleil pare linkow. poetyczny chlopak. moze sa spokrewnieni.
em c (6 maja 2009) -
łachecki
jak mogłem zapomnieć! (6 maja 2009) -
"tkwienie w nienawiści" mam nadzieję, że to nie było do mnie, ja tkwię we współczuciu a ten kolega z Dziennika przypadkiem nie nagrał płyty jako Beneficjenci Splendoru? to teraz może sam siebie skrytykować na łamach.
kumys (6 maja 2009) -
Ale ja np. mam bardzo fajny zespół- Beneficjenci Splendoru i dopiero w recenzji jego płyty wam pokażę co potrafię!
Marcin Staniszewski (6 maja 2009) -
db, chcesz brawurowo doszusować do Tomka "Pudło Pozdrawiam" Waśki?
świnia Orwellowska (6 maja 2009) -
podpisuje się pod Staniszewskim, ale i tak najmocniejsze nazwisko tu nie padło, poki co.
db (6 maja 2009) -
Przypominam o istnieniu Marcina Staniszewskiego z Dziennika. Koleś też jest mocny.
PKS (6 maja 2009) -
wymieńcie lepiej tych najlepszych dziennikarzy muzycznych.co mnie obchodzi Sankowski?
paj (6 maja 2009) -
>–kumys, 6/5/2009 15:37 Jasne, mają po prostu przejebane. Redakcja wysyła ich na wywiady z Kazikiem czy nie daj boże panem w czerwonych włosach. Musza siedzieć, wysłuchiwać, tragedia. Jak nie pojadą zwalnia się ich z pracy i pracują za gorszą kasę jako stróże nocni lub wykładają towary w marketach. Może to banalnie zabrzmi, ale tkwienie w nienawiści i wytykanie innym jacy są chujowi średnio świadczy o poziomie osób, które się tu wypowiadają. Jest mnóstwo średnich czy kiepskich dziennikarzy muzycznych, tak samo jak murarzy, dekarzy, kierowców itd. Po co o nich pisać?
wsukurs (6 maja 2009) -
kumys, daj spokój, to przecież sankowski napisał. złapał pana boga za piętę, bo dostaje za darmolca płyty. spełnia się.
myślimy negatywnie (6 maja 2009) -
PS. w pierwszej linijce miało być: promować, nie recenzować
kumys (6 maja 2009) -
Najgorszy dziennikarz w branży i tak jest na ciekawszej pozycji, niż najlepszy forumowicz porcys, bo ma pracę, robi to, co lubi, nie siedzi godzinami w internecie, tylko jeździ na koncerty (za akredytację płaci redakcja) i dostaje (nie płacąc) płyty od wytwórni. –skonfudowany, 6/5/2009 14:48 a guzik, bo dostaje płyty, które wytwórnia uważa za stosowne recenzować i musi o nich pisać pozytywnie, chociaż w głębi duszy wie, że to gówno. musi przeprowadzić wywiad z gwiazdą reggae, chociaz nienawidzi tego gatunku, musi iść na koncert jakiejś głupiej cipy, bo to jest wg redakcji wydarzenie roku itd, itp...
kumys (6 maja 2009) -
borys d.
dziw że nikt nie rzucił (6 maja 2009) -
ulubione słowo Sankowskiego to 'oldskulowe'.
- (6 maja 2009) -
Najgorszy dziennikarz w branży i tak jest na ciekawszej pozycji, niż najlepszy forumowicz porcys, bo ma pracę, robi to, co lubi, nie siedzi godzinami w internecie, tylko jeździ na koncerty (za akredytację płaci redakcja) i dostaje (nie płacąc) płyty od wytwórni.
skonfudowany (6 maja 2009) -
sankowski is the winner. "klątwa drugiej płyty" i "sugestywne elektroniczne brzmienia"
sanku (6 maja 2009)